Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 8
bisous spune:
Buna dimineata doamnelor,
Mav,pentru mine locatia ideala este la balada nej ca stau in blocul de alaturi asa ca daca stiti vreun loc prin apropriere subscriu.Sincer nu stiu cum rezisti la ritmul si orarul asta , e tare obositor.Macar ai unde sa il lasi pe sebi? la bunici,dupa gradi sau cu tati acasa?Si daca nu poti nici o problema ca nu au intrat zilele in sac.
Mam dus ier la carrefour si mi am luat vreo 14 kg de castraveti , 5 de gogonele , varza rosie,ardei,telina , morcovi(pt alea taranesti),o pun azi pe doamna la treaba.Yannia esti invitata mea la inaugurarea borcanelor,e valabil pentru toate pofticioasele de acrituri.Eu cind eram gravida cu cristina eram capabila sa mananc cate un borcan de 1700 g seara la televizor si dupa ce termineam continutul beam si otetul,sotul se iuta la mine ca la un om nebun ,ideea este ca la victor mi se strepezeau dinti numai cind zicea cineva de muraturi , n am pus o bucata in gura si cit timp l am alaptat in schimb cite 2 savarine si 2 amandine pe seara.Abia acum mi a revenit pofta deci nu exista 2 sarcini la fel nici macar la o singura femeie.
Sa aveti o zi frumoasa si fara STRES.
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
AngeliquedeS spune:
Neata!
Bisous, si eu am fost ieri la Carrefour doar ca nu am stat mult, doar pt o piata mica. Nu iti raspund aici la intrebarea de aseara, vorbim mai multe cand ne intalnim
Sunt de acord sa ne vedem unde vreti voi si la ce ora va convine, doar sa stiu daca imi iau masina cand plec la birou sau nu
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ghibuadina spune:
Fetelor, voi va ganditi la taclale fara bbii mici?Eu nu am cum, n-am cu cine s-o las, asa ca o car dupa mine(decat in week-end), cd e sotu' acasa.Mie mi-ar conveni la CAZINO CONSTANTA, ca e centrala locatia si sa fie o dupa amiza si cu bb-ii(in carut, fara carut, cum poate fiecare)
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
AngeliquedeS spune:
Cazino Constanta? Unde vine asta?
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Buna ziua fetelor.
Angelique, Bisous vad ca pe mine m-ati uitat pe listutza provizorie. Am spus ca mi-ar placea si mie... din pacate am un program infernal. Insa am vazut ca vb. de vineri si as putea ajunge si eu dupa 16 - 16.30.
Mav, despre eco - sint suparata. Astept analizele. Tot fac analize. De luni incep sa adun rezultate.
la eco pare mai mic decit reiese din calcule dupa UCM. Astept sa merg la eco iar peste doua saptamini si sa iau rezultatele analizelor (sa vad dca sarcina evolueaza).
Va pup si va tin la curent. Va citesc, chiar adac pe diagonala, ca am stat tare rau cu timpul si am fost si f. stresata.
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
neata...
intalnire, intalnire..
e f bine vineri la 17, dar vorba adinei tb sa ne intalnim intr-un spatiu deschis pt k nici eu n-am cu cine sa-l las pe darius si tb sa am loc de plimbat carutul. K daca stam e vai si-amar..asa k pt noi varianta cu tomisul pica...E frumos pe falezasa margem( adica la cazino cum zicea adina) dar si in centru in parcul de la teatru( cum voia angelique) dar si in parcul de la casa de cultura , chiar daca e mai mic, dar sa poata veni si mav la 18...cum stabiliti voi, eu ma conformez..numai sa nu imi fie foarte rau....caci seara e jale. dar oricum mi-ar fi vin macar va vad..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
bisous spune:
Ina,scuze nu t a omis nimeni intentionat.Stai linistita cu faptul ca nu concorda cu ucm ca si la mine a parut aproape tot timpul mai mic decat ce stiam eu ca trebuie sa fie , daca era dupa ecograf l am conceput dupa calcule in plin ciclu,la ecograf inainte de nastere mi l au estimat la 2 800g si a avut 3300,asa ca cool down.Dar ai auzit inimioara?
Daca veniti cu puiutii vin si eu cu ai mei,ideea este ca cristina mea va fii cea mai mare ca mav nu poate veni cu sebi.Eu stau exact la casa de cultura,asa ca imi convine de minune , cobor din bloc , eu si asa acolo imi petrec ziua dimineata si seara,totul e sa avem timp frumos ca altfel am sfeclit-o.Sau mai este si parcul tabacariei , la pitici sau la terasa aia din parc .
Deci ramane clar pe vineri la 5 dar unde?Greu sa finalizam ca suntem multe , ce ma bucur
bisous spune:
Deci teoretic suntem Angi,Mada,Yannia,Tina,Alina , eu si poateMav depinde de locatie ,hai sa vedem si practic si asta imi aduce aminte de un banc cu diferenta intre teoretic si practic,vi l zic si voua dar poate il stiti deja:
Bula il intreaba pe tatsu care e diferenta intre teoretic si practic
tatal ii spune sa o cheme si mama lui si pe soacra , vin cele doua si tatal lui bula le intreba:Nevasta,daca vine un sofer de tir si iti ofera 100 de euro sa te duci cu el ,o faci? mama lui bula zice:Pai stiu si eu , stii ca am avea nevoie de bani , ma duc.
O intreba apoi pe soacra :Mama soacra daca iti ofera unul 200 euro sa te culci cu el ,ce faci?Pai stiu si eu , avem nevoie sa schimbam frigiderul , ma duc sa fac bani.
Se intoarce tatal spre bula si ii spune :Vezi mai tata , noi teoretic avem 300 euro dar practic avem 2 curve.
Yannia spune:
Bisous, super bancul!!
Mi-ar face mare placere sa vin cu voi, problema e ca vineri dupa-amiaza plec la Focsani, la nunta unui var si ma intorc duminica dupa-amiaza. Pentru mine, mai bine era joi (maine) as fi putut veni indiferent de ora si locatie. Asta-i ghinionul meu. Imi pare rau, sper ca va mai fi si o data viitoare.
Ina, nu sta stresata. Sa stii ca si o zi conteaza foarte mult in evolutia fatului. La mine, miercurea trecuta nu se vedea decat sacul, iar joi se vedea si embrionul. Sau mai fa un eco in alta parte, de ex. d-na dr. Ciufu, are eco performant.
madaluta spune:
inna: yannia are dreptate conteaza mult si o zi , dar si performanta echografului.De ex ingeras26 de la noi ( de la mamici de mai-iunie) a fost in aceeasi zi la tutunaru care nu a vazut nimic si a trimis-o sa faca bhcg. a mers la dr moisa si pt k era prea tarziu pt recoltat analiza i-a propus sa ii faca echo..si s-a vazut tot...Asa k..
nu stiu cat de performant este echograful dr daduianu, dar din cate stiu eu pt echografii mai amanuntite si mai de finete , dansa trimite pacientii care alte echografuri...
Deci pana la urma unde ne intalnim? haideti sa votam..si va fi aleasa locatia cu cele mai multe voturi ...ce ziceti???
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,