Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Daniela, nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos!
Madaluta, io-s cam dusa cu capu' si pana nu-l vad pe bebe, sanatos, in brate, nu ma linistesc. Cand ziceam ca sunt bine, ma refeream la faptul ca nu mai sangerez. Cat despre greturi, nu vreau sa sperii fetele de aici, dar cred ca tu stii ce s-a intamplat data trecuta. Sunt constienta ca nu e obligatoriu sa se intample si de data asta acelasi lucru si incerc sa fiu optimista, dar nu prea imi iese...
Si fiindca vorbiti de intalnire... cand stabiliti o data, ziceti-mi si mie. Ma primiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Bisous, vorbesti de muraturi . Am dat iama in balcon la castraveti. Mi-e fofta de varza murata si inca n-am pus. Cred ca dau o tura in piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ba da, Mada e k sa te vad si pe tine macar..si yo ma plictisesc ca merg in parcul de la gara si uneori nu prea am cu cine vb.
Vroiam sa te intreb dc nu te rupe Darius de spate ca pe mine azi m-a omorat Alexia, bine c-am coborat cu caruciorul cu tot cu ea.La intoarcere l-am lasat in masina...

Am si io o intrebare , sunt un pic neinformata, Care e treaba cu Ioana???Are pbl???

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bna seara mamici si gravidute!
daca e vorba de o intalnire, vin si eu, sa anuntati din timp data si locatia!
Abia astept sa va cunosc!
Noi suntem bine, crestem mari, astazi am implinit 9 saptamani, am intrat in a zecea!
noutati: imi displace mirosul si gustul cafelei, nu suport carnea, usoare dureri de cap,hm suficient pt inceput, nu?

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor! Revin si eu cu vesti bune dupa cateva zile de absenta.

Am fost ieri in sfarsit la dr. (nu mai fusesem de pe 25 iulie, pt ca ba am fost eu plecata la munte, ba a fost dr in concediu). Am facut echo si se pare ca bb2 din burtica e foarte bine si e BAIETEL , asa cum isi dorea Andrei. Peste vreo 4 saptamani mi-a zis dr. sa merg si la echo 3D la dr. Ciufu. Vreau sa va cer un sfat. Cu cat timp inainte ar trebui sa sun sa ma programez? Ca ma gandesc ca acum e totusi cam devreme, nu stiu daca face programari cu atatea saptamani inainte.

Si alta veste buna. Andreiushul meu scump a intrat ieri in clasa I, si e taaare incantat! Am fost asa de emotionata pentru el, nici nu va puteti inchipui, parca eu intram in clasa I. Nici acum nu mi-a trecut euforia, stam impreuna si ne uitam la manualele pe care le-a primit, e asa fericit ca are Abecedar, carte de Mate, de Cunosterea mediului. De-abia asteapta sa invete din ele, sper sa il tina si in continuare dorinta asta.

fetele,

Tina 18+ si Andrei (6 ani si 8 luni)

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

AM venit si eu!!!

Tinna, felicitari pt baietel, iti trec imediat caruciorul pe listuta! L-ai facut fericit pe Andrei. felicitari si pt inceperea clasei I!

Mada, si eu vreau la intalnire dar nu maine pt ca maine merg la dna Lutescu sa il vedem pe bebe, sper sa fie in continuare totul bine! Scriam mai devreme dar azi nu am avut timp deloc la birou!

Sunt necajita ca azi am aflat ca o cunostinta a pierdut si al doilea bebe la 6 luni, primul l-a pierdut la 5 luni si jumatate si acumnenorocirea asta, desi avea cerclaj si statea la pat, au inceput contractiile si a nascut pana la urma la spital, iar doctorul Rusa nu i-a dat absolut nici o explicatie, dupa ce a luat plicul tot ce i-a spus a fost sa dea bataie sa faca altul Doamne, cred ca sotul meu ar fi maturat cu el pe jos!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ooo, s-a adunat lume multa la intalneala..ce bine..dar cand? cum? unde? probabil in functie de zi si de ora vor veni mai multe/mai putine persoane.Oare cum sa facem sa fie bine pt toata lumea?

Adina bine intrebai cine este ioana.probabil multe fete nu stiu si li se pare ciudat sa vorbim de o persoana care nu a scris aici niciodata...
O parte din cele care suntem aici ne stim de la "asteptand un ingeras" de la subiectul "Info utile c-ta". Acolo scriu constantencele care se chinuie sa faca bb, fac tratamente ,stimulari interventii, fiv ,etc.Ioana este una din fetele dragi noua de acolo, careia nu i-a reusit primul fiv in primavara si acum este plecata din nou in ungaria pt al doilea.
Pe mine ma doare sufletul de toate cele care au ramas la acel subiect si le astept cu drag si aici...numai k pana nu au bb probabil nu s-ar simti bine, iar noi cele pe care ne-a ajutat d-zeu sa obtinem bb nu putem decat sa nu le parasim si sa le incurajam k odata si-odata vor fi si ele mamici.
asa k daca printre voi sunt fete care s-au confruntat cu infertilitatea, puteti scrie acolo si povesti cum ati rezolvat problema si astfel le veti incuraja ...

tinna: felicitari pt baietel...Doar andrei isi dorea un fratior..voi voiati fetita nu???
cred k si la noi va fi aceeasi poveste.presimt k tot baiat e...

bisous; nici nu vreau sa-mi imaginezcum ti-a fost cu amandoi prin mijloacele de transport si prin magazine...eu nu ma descurcacum cu unul da cu doi..Imi vine sa rad si sa plag cand ma gandesc...
cat despre muraturi si alte cele de toamna...sunt varza (murata)...
nu fac asa ceva .ai mei stau la tara si se ocupa de-astea..noi doar le consumam desi eu nu ma omor cu acriturile...

greturile mele sunt la ele acasa..isi fac de cap...Am luat Emetin..a mai luat careva? nu vad nicio ameliorare, dar mi-e frica sa iau mai multe chiar dc sunt naturiste.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tinna, am uitat sa iti raspund: la doamna dr Ciufu poti suna de pe acum, spui ca vrei programare peste 4 sapt si te programeaza, daca e prea devreme iti spune ea cand sa revii cu telefonul, eu asa am facut de fiecare data.

Adyana, intrebai la Zuze de eco morfologic de trim II, daca mergi la dna Ciufu stai linistita ca iti masoara ea toate cele si ti le da si notate pe hartie si insemnate in poza de la eco!

Mada, mie imi convine orice zi de intalneala, mai putin maine si sambata cand am o nunta si iti dai seama ca sunt ocupata sa ma fac frumoasa Imi pare rau ca ai greturi.....

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Ce m,a bucur ca ne dorim toate sa venim la intilnire,hai sa o si fixem.Banuiesc ca este dupa amiaza ca multe dintre voi lucrati,deci dupa amiaza, cand?Mie mi ar conveni joi sau vineri.Cred ca in week end este mai greu sa ne abandonan partenerii de viata.Voi cum ziceti sa fie cu copii sau mai bine fara sa putem vorbi fara sa trebuiasca sa alergam dupa ei(multe ii aveti inca in carucior,sa vedeti cand incep sa mearga).Astept propuneri de la fiecare cand ii convine , centralizam datele si hotarim

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

referitor la greturi si varsaturi mie nu mi-au dat nimic nici dr gineco nici med de fam singura propunere a fost niste perfuzii in spital ...pe care le-am refuzat respectuos.mie imi e mai tot timpul rau din cauza asta nici nu prea scriu aici ,doar citesc dar nu sunt in stare sa si raspund mereu ,eu sper totusi ca situatia se va schimba cu trecerea timpului ..

Dana 14+
ecobb

Mergi la inceput