Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Jojo Miha si Daniela 76 - nastere usoara si multa sanatate voua si bebicelor. sa auzim de bine si sa nu aveti experiente neplacute!

Intru din ce in ce mai rar. nu mai am timp prea mult de zabovit pe net. Desi va scriu mai rar, va citesc aproape in fiecare zi. Sunt la curent cu tot ce vi se intampla.

Mav - sper ca Sebi este bine acum. Ce rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa ceva! Cand copilasul sufera, ai da orice sa ti se fi intamplat tie si sa fie el bine! Cel putin sentimentul asta il aveam eu cand patea Crina cate ceva. Si acum cu Theo la fel!

O sa incerc sa-mi fac timp sa postez si eu poze cu bb. E un frumos, nu ca e al meu!

Va pup pe toate

Mokika

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Nu prea am chef de scris, sunt si tare ocupata dar si cam deprimata...
Abia aseara am verificat personal si am constatat ca dintisorul lui Sebi se misca, nu tare, insa nu mai e la locul lui.... Stiu ca oricum i-ar fi cazut, fiind dintisor de lapte, dar acum nu era timpul pt asta... Si imi este teama... cum se va descurca el la gradi cu mancatul/ respectiv muscatul?! Daca ii cade dintzucu' in mancare si-l inghite? Doamne fereste! Imi fac o groaza de ganduri, de griji...
...Si in plus, nici eu nu ma simt ok... am tot amanat sa merg la dr dupa ultimul chiuretaj si asa nu pot sa reiau incercarile pt bb... dar am sa ajung joi, datorita Monicai, a fost draguta si mi-a cedat programarea ei!

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Daniela 76 parca esti la Dantes, nu?
Cate saptamani ai?
Eu intru pe 20 in saptamana 38, m-a chemat sambata si pe mine la un ultim control si daca e bine duminica mi-a zis ca imi face cezariana.Poate ne intalnim in spital.
ai vorbit cu el ceva despre "pret"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAv...imi pare rau de Sebi. tre sa verifici dintisorul si daca se misca rau ...il scoateti.
Ai grija de tine si de Sebi si nu mai fii trista! Mult succes la echo joi...sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Doctorul mi-a recomandat cezariana la ultima vizita, mi-a spus ca este mai bine pentru copil si pentru mine, la sarcinile obtinute prin fiv se recomandata operatia, nu stiu de ce. Eu am mare incredere in el si merg pe mana lui. As prefera sa nu ma prinda we in spital, asa ca luni sau marti se va intampla minunea, va voi tine la curent cu mai multe amanunte...
+ 37 sapt cu Alexandra

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

wow....saptamana viitoare vom avea bebici mici pe-aici...super..jojo-Miha daniela: eu incep galeria de-acum...

mai am o prietena care merge joi la dantes sa o programeze la nastere...deci numai de bine sapt viitoare..daniela: poate veti fi colege...

jojo miha: mi-ai amintit de burtica pictata...ce am mai mazgalit-o si noi...de-abia astept sa-mi creasca din nou si sa ne incercam talentele....

yannia Pai greturile sunt semn k bb e bine si creste..de ce esti pesimista acum???Iti dau bataita dc mai gandesti asa...Tratamentul cu pregnyl il mai faci?

Ina vezi poate ai gemeni...
sotul tau merge? barbatii sunt mai emotionati k femeile la echo...
adina: si eu vreau sa ne intalnim..dar vad k nu mai e nimeni amator.probabil pt k am mai incercat o data( cand scriam la info utile c-ta) si nu s-a dus decat o singura pesoana la intalnire.iti dai seama cum s-a simtit...
dar poate k nu asta e motivul ,ci faptul k fetele lucreaza k ori inca nu sunt in concediu de maternitate, ori l-au terminat...ori sunt gata sa nasca...
totusi poate se mai gaseste cineva...daca nu noi doua...ce, nu vrei sa ma vezi doar pe mine?????Eu si-asa innebunesc in casa toata ziua.ies cate o ora , ma invart in jurul blocului, ma plictisesc si intru inapoi...
( pt fetele care nu stiu ,Adina este prietena si colega de seviciu cu mine...)

La mine s-au instalat serios greturile, si chiar si e naspa...da mergem mai departe...
Astazi pt prima data darius si-a luat singur sticluta de lapte de langa el, s-a culcat pe perna si a baut tot lapticul pana a adormit...am baiat mare, nu???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana sa nu crezi k te-am uitat.ma gandesc si ma rog la DD sa iti ajute

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor imi cer scuze ca astazi sint evziva cu raspunsurile, dar pe masura ce trece timpul ma doare stomacul din ce in ce mai tare.
Sotul meu vrea sa vada si el eco, insa vedem acolo ce facem. Mergem impreuna insa nu stiu exact cum vom intra
Cert e faptul ca imi este o frica, sa mor. Ma doare burtica deja. Pina vad si analizele ok ... sa nu mor de inima. Sint bolnava, nu? Sau asa ati patit si voi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu sint interesata de intilnire. Dupa 16, nu joia sau lunea, nici in we nu prea pot... dar as vrea tare mult sa va cunosc. Mai ales ca am atitea intrebari. daca ... programati, anuntati... (pacat ca am programul cum il am... )

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna ziua fetelor dragi,
Ghibuadina si Mada,eu ma inscriu prima la o intalnire, abia astept sa ne cunoastem , m am gindit si eu la asta dar nu am propus ca sunt noua pe langa voi si nu vroiam sa fortez nota,dar repet abia astept.
Mav,inteleg perfect toate grijiile tale legate de sebi dar repeta ti ca sunt dintii de lapte si orice problema se va corecta in final.Iar pentru proiectul bebe sigur vei avea unde verde asa ca veti avea amandoi programul incarcat.
Yannia,cum ti a spus si mada starea ta este un semn bun daca se poate spune asa,mergi cu binele inainte.
Ina,abia astept se ne povestesti ce ai simtit cand ai auzit bataia inimioarei lui,sau a inimiilor cine stie.
Mihaiela,Daniela mult a fost putin a ramas dar o sa vedeti cat de nostalgice o sa fiti dupa burtica..
Mada, eram curioasa cum a reactionat sotul la vestea lui bebe doi?
Eu mi am blestemat zilele azi dimineata ca m am dus cu amandoi in oras sa le iau de incaltat, am luat autobuzul la dus si la intors ca nu puteam plia caruciorul sa il pun in taxi , plus ca distanta era prea mica.Ba a urlat unul ba celelalt , imi venea sa ,bine este ca am rezolvat.Acum ma duc sa ii culc si dupa amiaza cred ca ma duc la cerrefour sa iau tot ce trebuie de muraturi,vreo reteta buna imi da cineva?

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput