Gravidute si mamici de Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jojo_miha, super pozele cu burtica! Ce burtica mare si frumoasa ai! Unde faci cezariana pana la urma, la Medgidia daca tin eu bine minte?

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

CARMENITA, cum a fost azi la medic??

MADALUTA, nu te-am prins azi pe mess,poate maine imi trimiti si mie pozele cu bb-ii nostrii.

Fetelor, pe cd o intalnire ca sa ne cunoastemCine se mai inscrie??Eu , daaaaaaaaaa....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

AngeliquedeS in Constanta voi naste,la cat suntem de nerabdatori nu mai conteaza locatia,pt mine cel putin ca sotul mereu zice ca e groaza sa revina acolo.Randul trecut am stat la rezerva si cred ca si acum voi sta,ca va spun eu e groaznic in spital.

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna dimineata, fetelor!
M-am trezit cu o stare nasoala de . De cateva zile mananc numai paine cu unt si gem (n-am mai mancat asa ceva din copilarie) si ciusca, cu cat e mai iute si eventual la otet, cu atat mai bine. M-am defectat rau, fetelor!
Mihaela, nu pot sa nu remarc ce burtica mare si frumoasa ai! Si ce putin mai e pana la marea intalnire. sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si frumoasa!
Mav, ce mai face Sebi?
Madaluta, cum te descurci cu greturile?
toate fetele! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sint doar in trecere. Am vazut o buica tare frumoasa Jojo. Sa-ti traisca bebelina, mai ales ca mai e asa putin si o ai in brate.
Noi sintem stresati rau. Astazi mergem al prima Eco. Cred ca e nerabdare multa. Si ster ptr. ca imi v da lista de analize si pina nu le vad pe toate ok, o sa stau super stresata.
Va pupam mamici si burtici.
Sanatate lui Sebi. Se vindeca repede, nu?
O zi fara greturi burticilor si fara evenimente mamicilor.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata! si pupici la toate fetele!

Yannia..inarmeaza-te cu multa rabdare..or sa treaca greturile, important e sa fie bb bine!

31+

Mergi la inceput

Ina...mult succes la echo si nu mai fi stresata de analize...sigur or sa iti iasa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ina, acum am citit ca tu azi mergi sa-l vezi pe bebe! Hai, fara emotii! Azi vei auzi inimioara lui bebe, vei experimenta o senzatie super! Bafta!!!
Creem, nu ma plang, insa , din pacate pentru mine, faptul ca , nu e o garantie ca totul merge bine. Data trecuta am stat numai in perfuzii, degeaba... Hm, pesimista cum sunt eu... si doar ce zicea Madaluta ca e bine ca gandesc pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata , Constanta,
suntem si noi pe ultima suta de metri, sambata mergem la un ultim control si saptamana viitoare voi aduce bebelina acasa, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri topaiam prin MEDICOVER ca aflasem de testul pozitiv si azi imi fac bagajul pentru spital.Sunt super emotionata, nici somn nu mai am noaptea.
Sambata voi afla data exacta a nasterii, in functie de programul doctorului...

va pup...

+ 37 sap cu Alexandra

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela76

buna dimineata , Constanta,
suntem si noi pe ultima suta de metri, sambata mergem la un ultim control si saptamana viitoare voi aduce bebelina acasa, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri topaiam prin MEDICOVER ca aflasem de testul pozitiv si azi imi fac bagajul pentru spital.Sunt super emotionata, nici somn nu mai am noaptea.
Sambata voi afla data exacta a nasterii, in functie de programul doctorului...

va pup...

+ 37 sap cu Alexandra

poze cu noi

FAci cezariana sau naturala programata? si cu cine nasti?
Iti tinem pumnii sa fie totul bine si pentru tine si pentru bb!

Mergi la inceput