Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 3
mav spune:
Salut!
Va multumesc pt cuvinte, eram tare suparata ieri! Azi dimineata am fost la chirurgie buco-maxilo-faciala, doar s-a uitat la Sebi dl prof. dr. Nicolae, a zis ca buzica e cusuta bine, a constatat ca "alveola" unui incisiv a fost afectata (nici n-am inteles prea bine cum, consultul a decurs f. rapid), dar concluzia este ca tre' sa asteptam sa se vindece locul, altceva nu mai e de facut acum. Speram ca o data cu schimbarea dintisorilor de lapte, sa dispara problemele incisivilor... Asta e... Copil cuminte si baba frumoasa... mai rar!
Cat despre Sp. Jud. Cta....... pt a nu stiu cata oara!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav: off doamne, da cum s-a intamplat? cred k imediat cum ati plecat de la noi, nu..?imi pare rau k nu te pot suna acum, dar doarme darius..cum se trezeste sun sa vad cum sunteti.la gradi nu s-a mai dus nu? il doare???
angelique, bisous: nu mi-a mai fost rau deloc, dar o stare de grata am mereu seara la culcare...+ sensibilitate la mirosuri...asta e..
Ma bucur insa k sunt pe picioare si k pot face fata lui darius...mai greu e cu luatul in brate coboratul si urcatul scarilor cu el si cu carutul...dar nici nu-l pot tine in casa pana seara la 19 cand vine Cip de la serviciu
yanniae excelent faptul k poti sta linistita...Acum la a doua sarcina si eu sunt la fel, desi riscurile sunt aceleasi .la darius prea am fost cu sufletul la gura si cu drobul de sare deasupra capului... si n-am rezolvat nimic..cred k am facut peste 20 de echografii ..eram dusa cu capul, ce mai..
roxx:off ce rau trebuie sa iti fie singurica...e foarte bine k noaptea sa dormi cu cineva mai ales k ai intrat in trim 3...
ina: sa stii k atunci cand ai bb mic e si mai greu sa ramai singura..Nu poti iesi nici macar sa-ti iei o paine sau sa duci gunoiul....sau dc iesi neaparat tb sa il iei pe bb in brate...
bisous: imi pare foarte rau pt prietena ta... poate k nu a facut toate investigatiile care trebuiau.Eu credeam la fel...pana am descoperit k nici macar un sfert nu facusem si pierdusem ani de zile pt k ma luasem dupa "N" medici care nu stiau decat sa zica: " da-i batai k n-ai nimic"...
Eu sunt recunoscatoare acestui forum k am aflat tot ce trebuia sa fac si nu-mi spusese nimeni...Nu stiu ce m-as fi facut daca nu dadeam peste fetele minunate de aici...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Mav ne bucurm ca e mai bine si ca nu e nimic grav. Sanatate multa si sai treaca cit mai repede "buba".
Madaluta cred ca ai dreptate, insa chiar si singura (fara bebe) nu-mi place sa ramin doar eu in casa. In schimb ma voi incumeta daca ma ajunta Doamne - Domane la al doilea bebe imediat dupa primul. Ce-mi place cum o sa ai tu puiutii. Sanatosi sa fie.
eu - Ina
- puiutul meu
eris spune:
Salut fetele!ce faceti?eu azi am inceput serviciul.
roxxsi sotul meu este plecat de 3 luni jumate dar am noroc k sta sora mea cu mine.stul meu vine abea pe 1 noiembrie..mai am de stat singurik ceva vreme.
Azi am fost sa fac proba la pantalonii pe care ii fac si nu mi-a venit sa cred ce aratari mi-a facut aia...au iesit foarte prostttttt.ma apucase si plansu in magazin de ciuda k mi-a stricat materialul:(si cand a vazut si ea cat de naspa erau si k nu i-ar fi purtat nimeni a zis k-mi ace pantalonii dintr-un material de la ea. dragutz ce-i drept dar mult mai subtire decat materialul meu.
Mada22+Ianis Cristian
jojo_miha spune:
Mav imi pare rau pt Sebi,of saracutu asa mic .
Ca tot se vorbeste despre consultatii ,eu lunea viitoare merg la ultima si saptamana viitoare fac cezariana,nu mai am rabdare.
Ma duc la somn ca sunt obosita.
Mihaela 35+Theodora Natalya
creem spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Mav imi pare rau pt Sebi,of saracutu asa mic .
Ca tot se vorbeste despre consultatii ,eu lunea viitoare merg la ultima si saptamana viitoare fac cezariana,nu mai am rabdare.
Ma duc la somn ca sunt obosita.
Miha...nu e cam devreme? sau poate nu ti-ai schimbat semnatura si din cauza asta am impresia gresita..Cate sapt o sa ai?
jojo_miha spune:
Maine fac 36,deci peste o saptamana am 37 ,eu cu antecedentele mele nu mai risc ,gata a cresut,o vrem acasa.
AngeliquedeS spune:
Reusesc sa postez si eu pe fuga, nu am avut timp deloc azi la serviciu decat sa va citesc. Jojo_miha, ai dreptate sa nu mai astepti, nu are rost acum. Tinem pumnii si incepem galeria.
Bisous, bebele meu va avea si un al doilea nume insa la acesta nu ne mai potrivim , va fi Mihai. Oricum noi amandoi ii spunem doar bebe, si asa imi place cum suna, imi e tare drag cand ma suna sotul meu sa vada ce facem si intreaba "bebe ce face?" ca si cand ar fi un nume.
Azi i-am simtit capsorul asa de clar, s-a rasucit cumva si am simtit umflatura capsorului cum trece dintr-o parte in cealalta a burticii.
Eris, imi pare rau ca ti-au stricat pantalonii Pana la urma tot de cumparat e cel mai bine...
Va pupic pe toate!
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
roxx spune:
fetelor, pe mine ma cam doare jos la dansa.
nu tot timpul, cateodata, parca ma apasa ceva.
stiti ceva de chestia asta?
la eco e bine bb, numai ca mi-a spus ca am lichid in cantitate moderat crescuta si e posibil ca sa se rasuceasca bb cu cordonul.
vine Luca Teodor
Roxana 29+
jojo_miha spune:
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp
L-am lasat pe sotul meu sa-mi deseneze burtica si i-am zis sa creeze ceva frumos,dar a iesit asta,e bine ca nu se vad vergeturile.