CAPRICOARNE....(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va place muzica....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by mathilda

slimatei,
pai trece-ma si pe mine pe lista cornitelor. si eu tot ca tine - 26 dec si tot dragostea in alta tara am gasit-o. si acum ma doare tare gatul.

te trec cu o conditie....sa treci mai des pe la noi... vad ca fetele au abandonat propriu..s-au inscris doar pe lista si atat...

cat despre gat cum te iteleg....

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

slimatei,
voi fi cel putin o cititoare fidela.
fetelor,
poate puneti si voi horosopul pt anul viitor(pe acvaria nu a aparut inca)si vroiam sa va intreb daca voi v-ati facut o astrograma natala.
in rest eu am scapat de raceala dar l-am contaminat pe sot.
1 we placut la toate.pup

Mergi la inceput

quote:
...
slimatei,
voi fi cel putin o cititoare fidela.
fetelor,
poate puneti si voi horosopul pt anul viitor(pe acvaria nu a aparut inca)si vroiam sa va intreb daca voi v-ati facut o astrograma natala.

pai si asa vb singura..nu cred ca ai ce ceti...
eu nu mi-am facut nimik...sincer cred doar in ceea ce fac eu nu in ceea ce-mi spun alti ca voi face...eu vroiam doar sa descopar ..avand in vedere ca suntem asa de multe... (capricoarne..) macar daca avem aceleasi apucaturi...fel de a gandi..din' astea...dar daca's singura...

quote:
in rest eu am scapat de raceala dar l-am contaminat pe sot.
1 we placut la toate.pup

... stiu ca ar tb sa stau mai atenta(mai ales in perioada asta) ..da' noi ne schimbam virusi intre noi mai ceva ca paduchii... ca de' tb sa-ti pupi barbatu',nu..?

Stefania X 2 32+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

eheeei n-am mai intrat de mult pe aci dar am tot citit nu se prea indeasa capricoarnele la vorba ...mai deloc...ceea ce ma mira!noroc cu slimatei ca altfel...deceda letal de tot subectu!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

azi a plouat in Pitesti non stop si am auzit ca de pe 15 noiembrie incep zapezile mari de tot. Nu-mi place iarna deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

io am fost racita raaaau de tot
si piticul meu la fel...am fost pe antibiotic
acum suntem bine, ne pregatim de vaccin

26 dec. ??? o sa fie mare petrecere pe aici :))

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

fetelor eu sunt suparata tare..ca sub nu merge inainte...asa ca am sters lista.. in curand eu nu cred ca o sa mai am asa mult timp sa mai intru... si oricum sub..va fi lasat de izbeliste... asa ca ce rost are..?imi pare rau ca nu suntem unite..stiu ca sunt tot felul de probleme fiecare le are pe ale sale... dar din atatea cate eram pe lista...tare ma-ntristeaza...

va doresc numai bine!

Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

slimatei,
hai nu fii suparata. uite eu vreau sa beau cu tine un capuccino, desi in europa poate e cam tarziu dar maine revin cu cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

ce mai faceti capricoarnelor? eu in ultimele zile am alergat de mi-au sarit ochii,sa recuperez cat m-am odihnit dupa operatie.vad ca sunt si mamaicile mele afgesence capricoarne pe aici! slimatei nu mai fi suparata ca ne facem fete cuminti si ne mai bem dimineata cate o cafea pe aici.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ei, cam are dreptate fata...daca sub'ectul nu e de interes...asta e !!!
eu o sa mai trec p-aici sa mai vad ce faceti

am si eu o intrebare
ce masini conduceti ? (daca aveti !!!)
si ce masina va doriti ? una pe care puteti (sau ati putea) s-o cumparat intr-un viitor apropiat
sa nu ma luati cu Bugatti si Maseratti

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput