CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 7
lilina spune:
capritelor eu sunt racita rau de tot, am luat raceala de la fi-miu care si el behaia toata ziulica alaturi de mine...of...si ma dor toate oasele de moooor
d-aia n-am mai dat p-aici
paziti-va, ca umbla un neorocit de virus printre noi
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
slimatei spune:
eu sper sa nu ajunga pana aici virusii... ca nu-mi prea plac
mai ales in situatii din'astea...
multa sanatate lilina!
stiu cum e am prin asta vara...cativa virusi din romania.-.dar i-am lasat acolo nu i-am luat cu mine
da' am luat-o pe partea cea mai interesanta.. ca oamenii buni racesc vara... acum serios cred ca de la schibul de clima.... ce stiu eu..sec -umed.. vara-toamna....habar n-am..da' de undeva vin virusii astia...
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
carmenpit77 spune:
apropo de raceala, ca venii sezonul rece si eu am o problema care se numeste nasul. cand este frig sunt tot timpul infundata. Uf si i-am spus sotului sa ne mutam in tarile calde
slimatei spune:
si tu crezi ca ti'o fi mai bine..?
cand stateam in Romania ..n-am avut asa mari probleme(defapt cred ca in 20 de ani racisem doar de 2 ori) dar cum am schimbat clima..si am venit aici..sunt permanent cu faringita cronica...si nas infundat..si...nu am reusit nici acum sa imi reglez organimul dupa clima de aici...e f. umed...in tara e mult mai uscat...oricum mi-am dat peste cap tot organismul...dar asta e ..ce nu face omul din dragoste...
Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
mai..eu ieri am fost somnoarasa si am dormit..da' voi sa nu intrati niciuna...
Stefania X 2 31+
carmenpit77 spune:
Asa e fetele ne trage Slimatei de urechiuse si are dreptate. Hai sa ne auzim mai des.
slimatei spune:
si cine ma baga-n seama..crezi..?
Stefania X 2 31+
mathilda spune:
slimatei,
pai trece-ma si pe mine pe lista cornitelor. si eu tot ca tine - 26 dec si tot dragostea in alta tara am gasit-o. si acum ma doare tare gatul.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mathilda
slimatei,
pai trece-ma si pe mine pe lista cornitelor. si eu tot ca tine - 26 dec si tot dragostea in alta tara am gasit-o. si acum ma doare tare gatul.
te trec cu o conditie....sa treci mai des pe la noi... vad ca fetele au abandonat propriu..s-au inscris doar pe lista si atat...
cat despre gat cum te iteleg....
Stefania X 2 32+