CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
asa mai merge...
dana... refacere rapida! mama ce mai face... sper ca mai bine....multa sanatate...
lilina da' nu esti deloc pretentioasa...
eu m-as multumi cu un fiat sau un opel...max un ford...
mathilda..uite va las .. pe maine dim. mai puneti si voi un pic de lapte si capucino e gata!
Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
mathilda spune:
slimatei,
cafea ti-m promis cafea iti dau, pt ca mi-s parolista
fetele- buna dimineata poftiti la cafea si biscuiti
elyda spune:
'neata fetele!!!! gata ,am venit la cafea...Mathilda ...o sa dam in alte ...alea cu atata cafea ca bem cam multa...ce faceti? Lilina eu am carnet dar n-am mai condus ...de muuuult timp de cand a intrat un tampit cu masina in masina mea si ...nu am mai condus .mi-ar placea o Toyota yaris dar...nu stiu cand o sa mai am curajul sa ma urc la volan ,mai ales ca a trecut cam mult timp de atunci...
dana
mathilda spune:
liliana,
ca sa-ti satisfac si eu curiozitatea am condus diferite masini acum conduc 1 nissan pathfinder si sunt super multumita.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by elyda
'neata fetele!!!! gata ,am venit la cafea...Mathilda ...o sa dam in alte ...alea cu atata cafea ca bem cam multa...ce faceti? Lilina eu am carnet dar n-am mai condus ...de muuuult timp de cand a intrat un tampit cu masina in masina mea si ...nu am mai condus .mi-ar placea o Toyota yaris dar...nu stiu cand o sa mai am curajul sa ma urc la volan ,mai ales ca a trecut cam mult timp de atunci...
dana
nu elyda ca sunt obisnuita la cani pe zi - de fapt beau numai ness cu miere
carmenpit77 spune:
Buna cornitele
Am venit si eu la cafea.
As conduce toata ziua, ce masina? Sunt multe, important este doarsa mearga bine.
lilina spune:
da, sa stiti ca nu sunt pretentioasa, apropo' de masini
dar nici nu as conduce chiar orice
mie imi place FOARTE mult sa conduc, dar sa si fie masina cat de cat ok
eu acum am o Skoda Fabia si e super ok, merge bine, desi am avut niste problemute cu ea si am avut ghinioane, mi-am gasit-o lovita de multe ori si am o problema la AC de care nu-i dau de cap de cand am luat-o
acum sondez piata...ma gandesc la Mazda2, Opel Corsa, Toyota Yaris, chiar si noua Skoda...mi-ar fi placut si Ford Fiesta sau chiar o Suzuki Swift, dar e mult prea micuta (am nevoie de un portbagaj totusi, nu de o mini cutie in spate :)))) si e facut in Ungaria
in fine, ma intelegeti voi
eu sunt fun masini nemtesti sau japoneze
elyda Nu ar trebui sa te lasi prada fricii...vorbind de condus
ce daca ai avut accident ... si eu am tamponat 2 masini (in per.cand eram insarcinata si dormeam pe mine) si asta e...se mai intampla...important e ca mi-am dat seama ca trebuie sa fiu MULT mai atenta si gata....
numai daca vei conduce regulat (zi de zi) si SINGURA vei prinde curaj si vei invata sa conduci...mai ales in Bucuresti....unde e o nebunie totala
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
slimatei spune:
neata , da..nik nik... e we...!!!! noi am fost cam somnoroase zilele astea si nu prea am umblat pe DC.. am papat si am dormit ..ca toata lumea ne incurajeaza sa profit de situatie si sa dorm cat pot..caci dupa nu se stie.. asa ca eu ascult.....nu sincer m-amsimtit cam obosita..cine stie poate-oi fi gravida...ca treba prea multa nu am facut... sa ma obosdesc...
deci acum sunt ca vad ca fara mine....
dau cafea...vine cineva....?
Stefania X 234+...amr..max-6sapt...
mathilda spune:
Pai eu vin dar beau ceai ca m navighez putin si plec la nani.
dar, buna dimineata. ce matinala esti si e weekend.cum spui ca esti obosita?
din desenele de jos eu nu prea inteleg. esti insarcinata si astepti gemeni? eu vad stefania*2
pup
slimatei spune:
pai la cat am dormit imi ajunge cred si eu... desi dupa ce am scris mesajul ..m-am bagat din nou in pat si m-am trezit acum.....halal matinala...
sa te lamuresc.. pe mine ma chiama stefania caci sunt nascuta de sf. stefan....si pe fii'mea daca tot se naste in perioada ...mai spre craciun..ii pun tot stefania...ta'su e deacord...eu am fost f. satisfacuta de numele asta si cum nu gasesc un nume pe masura..."sa poate bine"..nu sunt superstitioasa dar...mi-e mi-a purtat noroc..o fi si destinul si caracterul meu.. si sper sa aiba si fii'mea macar atatea satisfactii in viata cate am avut eu... unul spera...
Stefania X 234+...amr..max-6sapt...