CAPRICOARNE....(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

o fi semanand cu ta'su..?

eu sincer asa pozne n-am facut de ras..nu ca de plans...da acu nu-mi vine deloc..n-am de unde sa aleg...mi se par toate idioate.. de asta vroiam sa spargeti voi gheata!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bunaaaa!
Chiar ma intrebam pe unde mai e topicul asta.Ce bine ca l-ati dezgropat...
Lilina ce aventuroasa esti mai...
Pupicei tuturor.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acina

Bunaaaa!
Pupicei tuturor.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

s'atat?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by acina

Bunaaaa!
Pupicei tuturor.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

s'atat?

Stefania x 2
min.7sapt.

"Io" din nou .Ce voiai mai mult?
D-astea?

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

spunene si tu ceva de tine..o nazbatie ceva oricum multumesc de

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Sper sa va dau in curand o veste buna .
Pana atunci va zic de fimiu care a inceput sa vorbesca si ma zapaceste .Are o energie de n-am vazut.Ne distram amandoi afara pana vine tati de la serviciu adica vreo 2 ore ca si eu sunt la servicu ziua...
Am o nepotica draguta , a facut ieri 6 luni .Are 8 kg e o haioasa, Andrei o iubeste la nebunie, vrea s-o ia in brate dar cum ea are 8 kg si el 12 e cam greu cu plimbatul in brate...Asa ca ii pune pe toti s-o ia pe Ale si sa o aseze in caruciorul lui de papusi ca s-o poata plimba .

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

anca asteptam vestea.. intre timp sa-ti traiasca buburuza si nepoata si sa fie sanatosi...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by elpower

Seara sau noaptea buna sa va fie, capricoarne istete!
Ma bag si eu in seama si pe aici.
...
Ce m-oi face, Doamne, cand mi-o creste fata?
....

Ela

ok ...bagate in seama pe la noi da' sa te bagi bine ca altfel n-ai facut nimc...
deja te-m bagat in listuza!

de ce adik ce te faci cand creste fata?..pt. ca e berbec..?

Stefania x 2
min.7sapt.

Pai eu o sa incerc sa ma bag des in seama si pe aici, dar sper sa ma lase si neuronul obosit, sa nu uit de subiectul asta.
Si, da, pt ca e Berbeaca! Ce scantei vor iesi oare din coarnele noastre?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uite cum uitai! Eu nazbatii n-am prea facut, in afara de ascuns carnet de note cand luam vreo nota mai mica sau chiulit de pe la facultate, nu-mi amintesc. Ah, ba da! M-a cautat mama prin tot cartierul intr-o dupa masa cand a venit de la serviciu, iar eu eram la o fetita de sus, foarte linistita, ma jucam. Sau altadata, eram la camin, faceam ordine cu educatoarea.
Am plecat singura de la cresa, nu cred ca aveam mai mult de 2 ani, si m-am dus acasa pentru ca nu intelegeam rostul lasatului pe olita cu orele. Eu cand aveam nevoie ceream, iar atunci m-a durut fundul, asa ca am plecat. Si nici ca m-am mai intors vreodata.
Cam astea-ar fi "nazbatiile" mele. Am fost o copila destul de linistita, dar o adolescenta nefericita. Acum mi-am gasit implinirea in frumoasa mea familie si in minunea de copilita pe care mi-a daruit-o Dumnezeu.
Si, da, mai vreau si sa cresc un copil fericit si sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa!

Stefania eu am stat in pat incepand de la 10 saptamani, cand era sa pierd puiuca, dar tot o perioada minunata a fost pentru mine sarcina. Si primele luni au fost cumplite! Am slabit 5 kilograme. Aproape tot ce mancam era atras de gravitatie , dar tot n-as schimba perioada aia cu nimic pe lume. Asa ca, sa stii ca merita sa stai in pat pentru a avea un copil sanatos. E un lucru indescriptibil! Nu credeam in lozinci de genul "doar o mama poate sti", dar chiar asa e.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elpower
....
Pai eu o sa incerc sa ma bag des in seama si pe aici, dar sper sa ma lase si neuronul obosit, sa nu uit de subiectul asta.
Si, da, pt ca e Berbeaca! Ce scantei vor iesi oare din coarnele noastre?

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

pai si eu sper sa nu ne uiti...

cat despre coarne... cu coarne... afla ca sotul meu e berbec... 2 perechi de coarne nu mai mult...si daca fata va sta vreo zece zile mai mult...iese si ea cu coarne daca nu sageata....sa ne impreastie pe amandoi

si cum spuneam berbecii astia..nu-s ei chiar asa de... basta ca stii cum sa-i iei...da's ffff. incapatanati...ca si noi dealtfel... cred ca incapatanarea se trage de la coarne..nu?

important e sa stii sa-ti impui p.d v.... si sa-i prinzi firea... dupa... e f. usor... faci cum vrei tu si apoi mancam(cum vreau eu)asata e lozinca mea..caci si a mea o bucata sotz.. a ajuns la concluzia ca daca eu imi pun ceva in cap..nu poate fi mai tare ca mine... eu tb sa duc la capat acea treaba..fie ea si mai tarziu..ma fac ca las de la mine ca uit..da' nu uit..... asa ca eu cred ca suntem destul de descurcarete ca sa ne plangem nu...? nu reusim noi sa facem tot ceea ce ne propunem?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput