CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 3
elyda spune:
pai da ma, ca eu seman cu bunica ,ea dadea tot ce-avea! doar cereau vecinii ceva si ea gata!asa ca daca domnul hot n-avea aparat de radio portabil i l-am dat pe-al tatei ,afara incepuse ploaia si n-avea umbrela...i-am dat eu,adica si-a luat-o singur si apoi i-au placut niste bratari de-ale mamei mele si care se asortau cu un colier superb si nevasta lui n-avea asa ceva asa ca ...s-a autoservit . si l-am invitat si aIIa zi ca a zis ca vine cu un prieten ...sa mai ia cate ceva!si cea mai tare chestie este ca atunci se oprea apa rece...de ceausescu,dar noi aveam sticle cu apa sub chiuveta si asa mi-era o mila de el ca a zis ca el nu are nici chiuveta deci de sticle cu apa nici nu putea fi vorba! daca nu afla tata sunt convinsa ca a II-a zi ii dadeam si chiuveta cu tot cu sticle! mai fetelor sunt buna de pus pe rana!!! n-are nevoie nimeni de nimic?
dana
slimatei spune:
quote:
Originally posted by elyda
...
n-are nevoie nimeni de nimic?
dana
ba da... imi dai si mie un kg de fericre si un hectar de sanatate..?..sau macar o cafea..
Stefania x 2
min.7sapt.
elyda spune:
tie iti dau si iti transmit sa ai parte de un bb sanatos ,sa n-ai probleme mai departe dar...cafea nu ca face rau!un suc vitaminizant si 3-4 hectare de rabdare si sanatate sa le poti duce pe toate!!!
dana
slimatei spune:
quote:
Originally posted by elpower
Seara sau noaptea buna sa va fie, capricoarne istete!
Ma bag si eu in seama si pe aici.
...
Ce m-oi face, Doamne, cand mi-o creste fata?
....
Ela
ok ...bagate in seama pe la noi da' sa te bagi bine ca altfel n-ai facut nimc...
deja te-m bagat in listuza!
de ce adik ce te faci cand creste fata?..pt. ca e berbec..?
Stefania x 2
min.7sapt.
slimatei spune:
multumec dana..nu cafeaua o beau pt. tensiune mica...
sunt un pic ingrijorata... de ieri mandra mea a inceput sa scormoneasca pe jos ca si cum ar vrea sa iasa...si nu vrea sa urce sus deloc...acum as vrea un sut sut prin ficat
ce are ..ce cauta pe jos...mi se pare ca loveste-n col...pana acum imi mai dadea cate una prin vezica de ma scapam pe mine...da' acum si asta si in col...o fi de preocupat...da' s'asa daca tb sa se intample ceva.. eu oricum dejeaba ma preocup..ca tot ce tb sa se intample se intampla ..dar eu sper sa fie totul bine!
o sa incerc sa stau mai mult in pat...
Stefania x 2
min.7sapt.
elyda spune:
am patit-o si eu cu al II-lea copil din cauza ca aveam prolaps uterin dar am stat muuuult in pat ,nu am facut niciun fel de efort si incercam sa nu ma mai gandesc numai la asta.a fost bine pana la urma! succes!!!
dana
slimatei spune:
adika chiar tb sa ma ingrijorez... ma gandeam ca e cava trecator...si ca e doar din cauza pozitiei ei...da poate se mai intoarce..nu..eu tb sa-mi spal vasele..sa fac macar ceva util in casa...nu pot sta in pat... noroc..ca mi-am tras pc(fara fire ..in pat...da' oricum nu rezist mai mult de o zi...
Stefania x 2
min.7sapt.
elyda spune:
heeei ,eu ti-am spus ce-aveam EU nu ce ai tu! ce tu crezi ca dau consultatii prin internet!? stai linistita ca daca aveam asa calitati faceam bani nu gluma! dacaca am avut eu asa ceva nu inseamn ca si tu ai aceeasi problema,iti spuneau medicii de la inceput daca era cazul stai linistita!!!
dana
slimatei spune:
aaa...uf..m-am mai linistit....deci sa sper ca e doar ceva trecator...tb sa fie...
si comorilde tale ce mai fac..caci te-ai laudat ca ne povestesti...
Stefania x 2
min.7sapt.
elyda spune:
Fetii mei frumosi sunt la scoala ca de ...eu am baieti maaari .vlad cel mai mic este in clasaA III-a si asteapta rasplata pentru primul 10 cu felicitari din anul asta si-l duc la bran la festivalul branzei ca e mort dupa bulz , i-am promis ,ca de, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!Alex ,cel care este in clasa a VIII-a este cam aerian ,adolescent din ala de pe alta planeta!imprastiat,visator da' f cuminte.acum suntem in anul ala greu de dinainte de liceu si avem niste ..."lupte" referitoare la invatat...de zici ca se bat turcii cu "otomanii "la ROVINE!am baieti cuminti nu stiu cu cine seamana ca eu nu sunt chiar asa de potolita de felul meu!
dana