CAPRICOARNE....(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaa... si inca ceva coarne de berbeci sunt coarne..da' nu mai tari ca alea de capre...acum serios cred ca o sa depinda si un pic de caracterul sau... nustiu ce sa zic.. eu cred sa fie ascultatoare...

ce mai vroiam sa va spun.... inseamna ca noi am fost cumincioare tare in copilarie..? nu am facut cine stie ce pozne..nu ...?

sa va spun ceva... sunt asa de bucuroasa bebelina a ascultat de mamicu' lui si s-a urcat din nou sus... ce bucurie cand am vazut-o ce valuri facea... de data asta a prins-o si tati...sunt emotionata.. desi la voi se intampla asta cu luni in urma, noi abia acum am descopeit.. ce emotii poate sa-ti dea... ne jucam si eu si tati cu ea... noi ii faceam semn unde suntem si ea raspundea.. as de frumos ce a fost...radeam si eu si tati...cateva momente de fericire le-am simtit deplin... pt. cele 2 zile de griji...nustiu cum sa va spun dar cred ca voi deja ati trecut prin asta si demult tare.. noi abia acum si suntem.... cam tarziu.. dar nu e niciodata pre tarziu

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by slimatei

aaa... si inca ceva coarne de berbeci sunt coarne..da' nu mai tari ca alea de capre...acum serios cred ca o sa depinda si un pic de caracterul sau... nustiu ce sa zic.. eu cred sa fie ascultatoare...

ce mai vroiam sa va spun.... inseamna ca noi am fost cumincioare tare in copilarie..? nu am facut cine stie ce pozne..nu ...?

sa va spun ceva... sunt asa de bucuroasa bebelina a ascultat de mamicu' lui si s-a urcat din nou sus... ce bucurie cand am vazut-o ce valuri facea... de data asta a prins-o si tati...sunt emotionata.. desi la voi se intampla asta cu luni in urma, noi abia acum am descopeit.. ce emotii poate sa-ti dea... ne jucam si eu si tati cu ea... noi ii faceam semn unde suntem si ea raspundea.. as de frumos ce a fost...radeam si eu si tati...cateva momente de fericire le-am simtit deplin... pt. cele 2 zile de griji...nustiu cum sa va spun dar cred ca voi deja ati trecut prin asta si demult tare.. noi abia acum si suntem.... cam tarziu.. dar nu e niciodata pre tarziu

Stefania x 2
min.7sapt.

Ce frumos! al noualea cer cred ca e deja prea putin pentru ceea ce simtiti, nu-i asa? Si chiar n-a fost asa demult, sa stii. Nu cred ca se poate uita vreodata.

Am o curiozitate. Mai ai sapte saptamani pana nasti, nu? Ca nu sunt prea sigura ce inseamna "min. 7 sapt."

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

a fost super oricum nu am cuvinte sa exprim

min. 7 sapt as vrea macar sa mai stea acolo in burtici unde ii este f. bine cred...caci afara...aparte ca n-ar fi prea dezvoltata....stiti si voi cum e...

dar mie imi lipsesc 10 sapt.

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Stiu cum e! Eu o rugam pe a mea sa mai stea o luna, doua saptamani, doua zile, sa intre in zodia Berbecului ca nu voiam Pestoaica, prea sensibila. Si m-a ascultat asa de bine, ca nu mai dadea niciun semn ca ar vrea sa iese. Dar a stiut mami mai bine. Poate o sa trec peste si intr-o zi o sa scriu si eu povestea nasterii printesei mele.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

elpower, acina, razboinicele lu' mama, aici imi erati ?
nu stiam ca si voi dati cu cornu'

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elpower

Stiu cum e! Eu o rugam pe a mea sa mai stea o luna, doua saptamani, doua zile, sa intre in zodia Berbecului ca nu voiam Pestoaica, prea sensibila. Si m-a ascultat asa de bine, ca nu mai dadea niciun semn ca ar vrea sa iese. Dar a stiut mami mai bine. Poate o sa trec peste si intr-o zi o sa scriu si eu povestea nasterii printesei mele.

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

razboinice... de ce?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by lilina

razboinice... de ce?

Stefania x 2
min.7sapt.

Cred ca de la Triburi sau ma insel?

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

da, ne stim si de pe www.triburile.ro

Mergi la inceput

cucu-bau....pe unde umblati mei ?

Mergi la inceput