Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daniela acum am citit ca nasti sapt. viitoare! Asa ca nastere usoara iubito, iti tinem pumnii si o bebelina sanatoasa si mancaciosa iti dorim! Sa ne scri cand sti exact ce si cum!
meda da, se ocupa foarte mult de mine, de asta si merg la el! Cu presiunea .. durerile de "pasarica"... sunt normale... eu le am de la 19 sapt., ma durea tot: vagin, potiunea de dupa el si fundul... explicatie: creste greutatea .. care apasa, oasele bazinului se dilata si ligamentele se relaxeaza ! transformarile sunt foarte mari in zona si asta este ce simtim noi... se simte si l asarcinile normale, dra mai tarziu!
ginger eu n-am luat ca nu suport nimic pe burta, pantalonii de ma cam enerveaza... nu port decat chiloti cu talie joasa... am si din astia .. de gravida .. in V..

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nici eu nu prea suport nimic pe burta...de aia mi-am luat si salopeta nu pantaloni...ma deranjeaza deja si treningurile de bumbac care le tin pe sub burtica.Poae mi-oi lua o pereche de budigai din aia cu burtiera sa vad cum stau cu ei si cum sta burticul in ei

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am facut albumul dar nu pot, nu stiu sa-l trimit, am incercat si pe mailul comum si nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Meda- trebuie sa copiezi chestia aia :http..... si o pui acolo unde ai semnatura daca vrei daca nu in mesaj...si mie mi-a trebuit ceva timp pana m-am prins

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, intr-un sfirsit, cu greu am resusit.
O sa pun si pozele cu burtik-ul
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Bravooooooooo Meda!!!! foarte frumosi amandoi! asteptam poze cu burtica .. sa vedem si noi varianta 4 in 1

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Merci Pussi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor, am ajuns si noi de la eco de la bucuresti, totul e ok, baietii sunt bine sunt cu capul in jos amandoi, doctorul facea misto de mine ca daca vreau si raman in pozitia asta pot sa-i nasc normal. I-am spus ca glumeste . Au cate 725, respectiv 730 g fiecare, colul 3,25 si a zis ca e foarte bine. Repaus, nu chiar numai la pat, mi-a dat sa fac glicemia si a spus ca trebuie sa ajungem la 35 de saptamani si cel putin 2 kg de fiecare si atunci pot sa nasc linistita.
Ioanacarmen felicitari pt printesa , iar cu data DPN-ului stai linistita, eu cum ma duc la trei doctori fiecare mi-a spus alta data , bine diferenta de cateva zile, asa ca o sa scriem data corecta dupa...
Si eu vreau saltele de cocos dar intrebarea este cu ce fel de umplutura: de burete sau tot de cocos? Ca sunt si aici mai multe feluri. Am dat si noi startul la cumparaturi dar numai pt camera, hainute o sa le iau mai tarziu.
Chiloti cu burta nu, pentru ca nici eu nu mai suport nimic peste burtica, chiar ma gandeam sa-mi fac un sarafan ceva sa renunt la blugii de gravide care chiar daca sunt largi peste burta tot ma deranjeaza .
Va astept dimineata la cafea, acum ma duc sa fac si cred ca pt ca suntem un pic cam obositi dupa drum.

mona 23 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

meda poze cu burta pleaseeeeeeeeeeeee

mona 23 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput