Gravidute prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Ginger00 spune:
Meda- ce frumosi sunteti...ce mamica sexy o sa aiba cei doi muschetari si printesa ..da' si eu astept pozici cu varianta 4 in 1
Delfi - ce mari beietei ai...sa-ti traiasca si sa creasca mari,mari la mami in burtik...
si io abia astept pe 24 sa vedem cat am crescut
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
medamaya1 spune:
Delfii, bravo , bine ca este totul in regula , cu toti 3.Sa stea cit mai mult, sa se faca cit mai mari.
Miine pun poze cu burtik, inca nu le-am descarcat .
Pup fetele si noapte buna
cati_magureanu spune:
Buna fetelor! Vin si eu la ora inchiderii...
Pussi, ma bucur pentru bebeline! Ce maricele sunt! Tinem pumnii sa fie bine pana la final!
Delfi, de asemenea ma bucur sa aud ca flacaii sunt bine!
Meda, frumoasa fata! De fapt, frumosi amandoi! Da, asteptam poze cu burtica!
Ginger, te pup...mai nu prea ma simt bine...si nu din motive de bebe ci din motive de psihic...
Nu stiu ce naiba am...cred ca am inceput sa fiu depresiva de pe-acum! Unele dintre voi aveti cosmaruri ..eu am avut o noapte de cosmar..M-am trezit din somn si dintr-o data mi-au venit cele mai negre ganduri...Sotul are dubla hernie de disc, cam nasoala (ca sa nu zic nasoala rau) si mi-a venit sa ma gandesc la tot felul de nenorociri..ca daca paralizeaza, daca moare daca nu-stiu-ce...numai tampenii...(sunt singura acasa..el este plecat de vreo 2 saptamani)..Apoi, nici situatia aici nu e prea stralucita, i-a anuntat ca din noiembrie se inchide firma, deci va trebui sa-si gaseasca alt job, el are o viza de lucru dificila (H1B cu drept de munca numai la firma la care a lucrat si, daca vrea sa-i mearga procedura pt. green-card mai departe, trebuie sa-si gaseasca alt angajator in 30 zile de la data terminarii job-ului actual)...Si toata chestia asta pica exact cand trebuie sa nasc eu...Si m-a apucat un plans cu convulsii azi-noapte (ziua nu mi se mai pare asa tragic, dar noaptea..toate se amplifica..si singura acasa) de am crezut ca mor si eu si bebe! ce tembela sunt! Am luat un no-spa, dupa ce m-am linistit, ca ma gandeam ca dau in contractii si de-alta nu!...
Asa ca sunt cam trista si ma oftic ca nu ma pot bucura si eu in liniste..Am fost asa fericita pana acum 3 saptamani cand l-au anuntat cu job-ul...Acum numai griji imi fac..Am mintea imbacsita cu ganduri negative..si stiu ca nu e bine deloc..mai ales pentru bietul bebelus!
Of...
Scuze ca v-am stresat si pe voi! Simteam nevoia sa impartasesc of-ul cu cineva!
Pupicei multi si sa va fie super bine!
cati
(24+)&Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
medamaya1 spune:
Cati, te cred ca nu ti-e usor, iar faptul ca esti singura acasa amplifica acest lucru. Dar, trebuie sa gindesti ca o sa fie bine .Eu una nu am cosmaruri, am numai vise frumoase , cu f mult , mai am fff multe discutii cu diversi, intr-o noapte am discutat cu Marinescu toata noaptea( asta poate ii si in subconstient , mi-ar place sa fie mai comunicativ, sa-mi spuna una alta , nu sa-l intreb eu ce-mi aduc aminte . )
Iar m-am trezit cu durere de cap, dar curios ma doare ca de obicei, numai timpla stinga, ma dispera.
fetele
pussi spune:
delfi felicitari pt. puiuti! Sunt foarte mari!
cata peste tot am citit ca e normal sa ai vise ciudate si viiiiiiii in sarcina, eu una n-am avut... dar cu moralul trebuie sa rezisti! E ciudata situatia.. ca in fiecare zi apare ceva nou, atat fizicul si psihicul tau suporta transformari... Hai, multa putere si rabdare!
Noi raportam o noapte alba din cauza acidului de la stomac... cum puneam capul pe perna cum imi venea sus
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Meda- si pe mine cand ma doare scafarlia tot tampla stanga ...trebuie sa-mi apas vena aia ca sa-mi atenuez cat de cat loviturile de ciocan (asa le simt)
Cati- mamica scumpa, nu te mai consuma ca toate problemele au si o rezolvare...acum esti si singura acasa si vezi tot in negru, esti preocupata si pentru sotzul tau,e normal.Nu s-au terminat posturile de lucru in America, stai linistita,isi v-a gasi ceva ,poate chiar mai bun,iar daca nu...n-o sa muriti de foame ,aveti o tara unde sa va intoarceti ca doar nu-i sfarsitul lumii.Si eu mai am faze din astea,inainte de a ramane gravi ma gandeam ca n-o sa am urmasi ...pentru cine lucrez atunci???...acum ca am doi ma gandesc: oare o sa le pot oferi mereu ceea ce imi permit acum?cum o sa fie? ce o sa fac acasa? etc....
Eu cred ca e normal ca fiecare om sa se gandeasca la viitor dat totusi, incearca sa te menajezi si sa nu te stresezi prea mult ca nu face bine la sarcina (cand a fost plecat sotul meu 3 zile m-au apucat contractiile).Si daca mai ai momente pesimiste , poti sa te descarci iar in cel mai rau caz mergem la tine si te
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
Voiam sa intreb gravidutele cu gemeni...si voua tot de 3 ori va fac in sarcina eco morfologica ca la sarcini cu 1 bebe? ca mie imi fac la fiecare 4 saptamani si in ultimele 2 luni la fiecare 2 saptamani , astea la cabinet doar pentru sarcini gemelare...
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
cati_magureanu spune:
Fete dragi, Meda, Pussi, Ginger, va multumesc din suflet pentru cuvintele si gandurile voastre bune!
Sunt mai linistita acum (deh...m-am descarcat ceva in noaptea aia) iar cuvintele voastre mi-au dat optimism...Sper sa fie bine, sa nu se intample nimic rau cu niciunul din noi...asta este marele meu of! Ma rog mereu la Doamne-Doamne sa ne protejeze!
Nici eu nu am cosmaruri...ci tot asa, cu amor mult, sau il visez pe bebe si visele devin duioase! Chiar pot sa zic ca visez frumos, eu, care am avut toata viata presarata cu cosmaruri (tot de pe la psihic mi se trage)..pe mine ma omoara realitatea!
Pupi!
cati
(24+)&Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
Ginger00 spune:
Cati- pupam fata sa nu mai fie suparici
Meda- ce emotionant... se vad mogaldetzele....Pupam burtica,se vede chiar bine de tot , esti o mamica frumoasa
+22 sufletelele mele
Atat mai avem