Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii,

noi am fost la dr.( dureri de burtica fara contractii) si fetele sunt bine: Ana are 917 gr., Elena 1.170 gr. Colul lung si inchis... o sa mai merg odata saptamana asta si in principiu sambata-duminica fac injectiile de maturare a plamanilor! S-a reconfirmat data nasterii .. 1-2 noiembrie!

ginger acum ti-e dor de ea
meda sigur gasesti.. ca eu am vazut in TM!
aurica sa stapaniti sanatosi noul domiciliu si sa traiti numai clipe fericite in el!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PUSSI, bravo fetelor!
Ce lungime are colul tau?
Si cate saptamani vei avea pe 1-2 noiembrie?

Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bravo Pussi, ma bucur ca sinteti toate 3 bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata,
noi inca mai suntem 2 in 1 , dar doar pana saptamana viitoare, cand sunt programata la cezariana....sambata voi afla exact data nasterii.Am niste emotii cat caru, abia astept sa-mi vad bebelina si sa o tin in brate.
inca nu am terminat camera fetitei, tot timpul apare cate ceva, acum de exemplu cei cu mobilierul intarzie, bine macar ca am patutul, sper ca pana vineri sa-mi vina si dulapul.
PUSSI ce putin mai ai si tu, ai grija de voi. Ma bucur ca sunteti bine toate trei , abia astept sa punem majoretele la dublu pentru bubuline...

MEDA sunt curioasa cum arata burtica ta cu trei bebici...cred ca esti foarte mandra de ea...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

cellu nu mi-a spus lungimea, fiindca am facut eco 2D...si abdominal nu se vedea, iar intravaginal i-a fost frica sa insiste prea mult( Elena e foarte jos asezata, fiind placenta previa si sunt unele riscuri). La eco 4D.. chiar daca face masuratorile tot in 2D, fiind ecograful performant imi vede si abdominal colul si-l poate masura, dar 4D-ul e defect.. de asta vrea sa mai merg odata sapt. asta la el. O sa am 34 de sapt. implinite.. o sa fiu in sapt. 35!Eu cu colul am stat tot timpul bine!
daniela va lasam pe voi sa va intalniti prima data, sa ne povestesti cum este! Nici eu nu sunt gata cu camera lor( am facut-o de la 0)!
meda

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Daniela, iti spun de acum nastere cit mai usoara si bebelina cit mai cumintica.Unde nasti?
Pussi, ce-mi place dr tau cita grija are de tine, bine asa e si normal sa fie.Mai ai atit de putin, doamne ajuta in continuare
Mi-am facut cont pe webshots, acu mai trebnuie sa pun si pozele, dar nu le gasesc ca mi-a intrat sotul in calc si le-a rearanjat el... daca e.. asa ma enerveaza citeodata.
Dar le gasesc eu pina la urma si le pun sa ma vedeti si pe mine.
Pup fetele mele dragi.
Meda 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUSSI merci,ma bucur ca sunteti bine toate 3,mai ai un pic si scapi de o grija dar incep grijile mai mari.Uff la mine mai este o gramada de timp pana la intalnirea cu bebe.Aveti grija de voi
MEDA voi incerca sa o iau mai usor ca am avut niste dureri de burtica si tati sa speriat si ma bombanit..............,pup burtica

CELLU te inteleg dar asta este trebuie sa ne conformam nu
DANIELA nastere usoara
17+

Mergi la inceput

Fetele, eu de aseara simt ca o presiune, tensiune jos , la dinsa , parca apasa ceva greu acolo.Aseara ma durea putin la mers, acum parca nu. Simtiti si voi la fel sau....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Meda voi naste in Constanta cu Dantes.sper sa nu am nici o surpriza neplacuta si totul sa decurga normal...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Pussi- ce mari sunt fetele...acum ai grija de tine si stai la patuc
Meda- poate de la greutate te doare acolo...oricum la tine sunt 3...spatiu le trebuie gandaceilor .
Aurel,Cellu,Delfi - pupici pe burtici
Si Sheritra pe unde-i de nu mai da un semn?
Daniela- ce bine de tine ca esti pe sfarsite
Cati- cum te simti?
V-ati luat chiloti din aia cu burtiera?Vreau pareri...cica sustine burta...e adevarat?Ca eu daca stau mai mult in fund sau in picioare parca o simt ca ma trage in jos...

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput