Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Pussi, care-i treaba cu saltelele din cocos ?Ce au in plus fata de celelalte?
Noi am zis ca vom lucruri ptr bebei , incepind cu luna 6, dar nu stiu cit si cum ma voi mai misca pe atunci, ca de acu ma misc mai greoi si numai cu o viteza , a melcului.Eu fiind mai agitata din fire, mi-e greu sa ma deplasez asa , dar daca altfel nu merge , ce sa facem.
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aicia-s
Ioana- felicitari pentru fetita
am avut iar o noapte alba...nush' ce se intampla ca de 2-3 zile ,mai ales seara nu mai pot sta ca lumea intinsa,nici pe o parte ca parca ma sufoc,nu reusesc sa iau aer destul..ce senzatie nashpa.
Dupa cum ziceam ieri a fost zi de smotru la noi...eu umblam dintr-o camera in alta dupa consort sa-i dau indicatii dar ce m-am obosit...mama,mama.Partea buna ca desi am stat mai mult in picioare nu am avut contractii decat vreo 3 toata ziua.Deja ma trage burtanul in jos...oare cum o sa fie peste vreo luna?
Cat despre DPN..ce sa zic...eu (daca ma ajuta cel de sus) cam de Craciun ar trebui sa-i "scot din cuptor", deci o sa-l trecem sigur numai dupa ce nastem,vorbesc de cele cu 2,3 bebelusi.
Va pupicesc...azi o sa fiu mai activa ca in timpul saptamanii sunt singura pana la 6 seara deci,patu-i al meu

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Eu nu ma risc cind face sotul curatenie sa-i dau indicatii, ca se enerveaza, ii spun doar la inceput ce are de facut, iar daca nu-i bine facut... soarta, ca tot el face si data viitoare
Ginger, tu inseamna ca ai un sot mai intelegator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

meda Am tot studiat si eu problema cu saltele si am ajuns la concluzia ca cele de cocos sunt cele mai bune( nu se deformeaza, isi revine imediat la fosrma initaila- aici ca atu la saltele umplute cu iarba de mare; si nu retine umezeala.. se aeriseste foarte bine) eu cam asta am retinut! Cu cumparaturile... e complicat, eu am aascultat de altii si am inceput in sapt. 25, dar prea tarziu, am reusit sa iau doar hainute pt. primele 3 sapt. de viata! Ca am fost pusa la pat! Astept sa treaca sapt. 34 si merg la cumparaturi cu riscul ca acolo ma apuca travaliul!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Gata, mi-am activat PM.
Te rugasem sa-mi schimbi DPN in ideea ca poate nu-l calculasem bine prima data. Credeam ca cel dat de eco este cel real- nu stiam ca da alte valori de fiecare data.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mai fetelor dar mi-ati dat de lucru nu gluma se vede ca stati prin patuc ca tot ati scris,banuiesc cu laptopul linga voi.Eu am fost tare ocupata v-am spus ca ma mut,uf am tot impachetat si acum despachetez.Ma simt tare obosita sincer si tare imi este teama de cum o fi acum colul meu ca nu prea m-am mai odihnit.Am si calatorit cu masina vreo 3 ore de la Londra la Manchester unde va fi noul meu domiciliu pt urmatorii 5 ani cred cat studiaza sotul.Am tras si ceva bocete ca am plecat de unde m-am obisnuit si am locuit ultimii 5 ani,uf.Sa stiti ca si eu am dureri cand in partea stanga,cand dreapta,am scurgerile acelea albiciose,bebe a inceput sa se miste si el.Am sa incerc sa ma odihnesc cat mai mult pot acum,pt ca la echo trebuie sa merg tocmai pe 8 oct.
IOANA felicitari pentru bebelusa
PUSSI pup mamica si printesele,ce zici pot avea si eu acces la acea adresa, te rog sa imi dai parola deasemenea.
MEDA pup mamica si bebei
CELLU,GINGER,CATI,DELFI,MADA si la toate burticile
Deasemenea si pt cele care isi strng deja la piep ingerasii
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MEDA, vin la cafeluta de dupa-masa, ca azi am cam fentat patul.
IOANA, sa-ti traiasca printesa! Ca sa pui caruciorul, intri la "Profil personal" (stg., sus) si scrii la semnatura, langa [gravi ][ fetita ] fara spatii intre paranteze. Apoi apesi "Trimite". Nu stiu daca am explicat bine, dar incearca.
AUREL CRIS si noi ne-am mutat la bunica lui mr cellu si nu-mi place
Mai tb sa imi strang si lucrurile si nu pot...
PUSSI, multumim de de sfat cu salteluta.

Maine sper sa fie mai bine colul.

Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ufffff...nu ma asteptam sa zic asta da io abia astept sa vina soacra-mea aici sa-mi faca toate poftele ...cred ca m-am dilit de cap .De cand nu mai pot face nimic parca toate le vad...imi vine sa ma apuc de spalat geamuri, sa scot tot din dulapuri si chestii din astea ...asa ca daca vine socrella o pun pe ea sa le faca

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

GINGER, daca iti place cum face treburile socrela, atunci esti norocoasa!

Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Aurel cris, ia-o mai incetut cu treaba si odihneste-te mai mult, macar de-acum in colo
Pussi, sar'mina de sfat.O sa caut si eu , sa vad daca si gasesc prin Cta city.
Cellu, nu-i nimic daca-i ratat cafeaua de azi, ne vedem la cea de miine

Meda 16+

Mergi la inceput