Gravidute prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Ginger00 spune:
Anaist- sa va dea DD putere si sanatate sa-l cresteti pe Vladimir.Foarte frumos bebe aveti, felicitari!
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
andicu spune:
Madalina, n-am prins ideea de la inceput, dar inteleg acum ca esti fericita proaspata nevasta ?! Casa de Piatra si viata fericita in noua ta familie!!!
Andreea, felicitari inca o data pt bebe Vladimir! e tare dragalas ! e greu la inceput dar o sa treaca timpul si va intrati voi in ritm!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
Ginger00 spune:
Mey fete...ce ziceti...nu mi se intampla nimic de ies putin dupamasa la plimbarica,nu?nu am contractii,nici dureri ...trebuie doar sa-l corup pe tati sa ma scoata la aerisit...direct la Chiccolandia...parca nu mai am rabdare...as vrea sa iau cat ceva ca nu cumva sa ma puna la repaos numai la pat si sa nu pot sa iau ce le trebuie la soriceii mei...macar cate 2 din fiecare sa le vada tati bine sa poate merge si singur la shopping.
Patuturi am decis c-o sa iau de la Ikea,albe si spartane dar dragute...restul le iau de la alt magazin.
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
Halo..alo...alo...alo
vad ca-s singura ca mi se aude ecoul...unde a-ti disparut burtoaselor??
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
Vad ca inca sunt singura pe-aici...
am fost la Chicco si am luat cate ceva...sunt primele lucrusoare pentru bebeii nostri
http://www.flickr.com/photos/ginger00/
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
Ginger sa le purtati sanatosi! Sunt foarte frumoase.. cred ca ai o mai mare varietate decat in Ro! a,m vrut sa te intreb.. desigur dupa ce am studiat tot ... compresele pt. buric cum sunt? Mie nu mi-a zis nimeni de ele? O sa rog pe cineva sa mearga la Chicco sa vada sunt si aici! Patuturile de la Ikea cele albe mi-au placut si mie .. pretul e super bun! Si era parca si un raft si un dulap din acelasi mobilier!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Multumim...astea sunt pentru ziua cand o sa-i scoatem din spital.Intr-adevar la Chicco sunt chestii foarte faine,de calitate dar foarte scumpe (pe astea am dat 380€).
Alea sunt comprese sterile...mai trebuie sa iau o fasa ca o plasa ca o plasa (banuiesc ca se gasesc si in farmacie),le-am luat pentru a sa-i leg in primele saptamani ca sa nu le iasa buricutul afara cand plang,pana se usca ca lumea si ramane inauntru...asta din experienta altor mamici (soacra si fina mea).Am uitat sa fac pozica si la forfecuta cu varf bont pentru unghii,am luat si din aia.
Saptamana viitoare merg la Prenatal sa iau salopetele,bluzici,bavetele,sosetute si ce le mai trebuie pentru acasa.
Da,la Ikea sunt preturi bune,patul asta costa cam 100€-120€/bucata si salteluta 45€/bucata.Dulapior nu iau de acolo ca vreau din ala cu infasator,cadita si serare , deja am gasit la 290€,din asta iau unul numai unul.L-a apucat si pe tati febra cumparaturilor...asa incantat era cand vedea lucrusoarele astea micute...ar fi cumparat tot magazinul.
Am vazut si carucior Chicco dar nu-mi place, e foarte mare si nu-mi incape in portbagaj, o sa vad inca odata alea de la Jane si Graco...
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
zouzounaki spune:
Madalina FELICITARI SI CASA DE PIATRA...DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA UMPLE VIATA CU SANATATE SI BUCURII!!!.... astept sa te prind pe mess si sa-mi dai si mie pozici sa te vad...pupicei
***pupici tuturor burticutelor,mamicilor si prichindeilor...***
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...