Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cellu, si eu am fost putin racita in sarcina si dr mi-a dat tot Oscillococcinum si Homeogene9 pt dureri de gat si Homeovox. Poti sa mai iei de la farmacie picaturi cu apa de mare pt nas, si Sterimar sunt bune si Nasomer parca , ambele bune si in sarcina. Ceaiuri multe cu lamaie si vit. C si o sa treaca! daca ai febra e bine sa mergi la dr. Multa sanatate !!
Delfi, si mie mi-au sangerat gingiile in sarcina si ma dureau si am folosit Sensodyne si mi-a facut tare bine.
Ioanacarmen, succes la TT!
Denisa, da DD sa nu fie nimic! incearca sa stai cat de mult in pat sa treaca de tot scurgerile!

tuturor de la Filip si de la mine!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am niste arsuri de simt ca mor. .. iar nu dorm la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DELFI, CATI si ANDICU, multumesc mult de sfaturi fetelor!

Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by medamaya1

Am niste arsuri de simt ca mor. .. iar nu dorm la noapte

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

am aceiasi problema de vreo luna... am luat RENNIE...dormit cu 4 perne sub cap.. pozitia mai mult in fund. Bagat covrigei si biscuiti si alune si seminte! Acum mi-a dat dr. DICARBOCALM... ca Rennie nu-si mai facea efectul1 Si incearca sa nu mananci seara... desi pe mine atunci ma apuca!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

madalina! casa de piatra si o zi frumoasa si fericita!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Doamne, nasoale sint arsurile astea.Aseara simteam ca nici nu mai pot respira , din cauza lor.Am mai avut si nu ma apuca numai seara, dar vad ca sint din ce in ce mai dese episoadele astea . O sa intreb si eu dr sa vad ce-mi da.Deci Rennie se poate lua in sarcina , fara probleme?
Un we. frumos sa aveti

Mergi la inceput

meda mie mi-a dat dr., mi-a si zis ca sunt o serie de simptoame mult mai accentuate in sarcinile gemelare.. se pare ca asta e unul dintre ele! De scapat se arsuri cica se se scapa cand se "lasa burta" .. adica cand coboara fundul uterin inainte de nastere, dar la noi nu cred ca apucam acea coborare .. incat stomacul sa numai fie ridicat si compresat de uter!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

in alta ordine de idei... eu mi-am comandat niste cearsafuri imperneabile pe net...o sa pun pe mail site-ul ca aici imi tot apare reclama! luni le primesc...mie mi se par super utile! Si niste hainute desigur.. erau preturi bune!
Descriere produs

Protectie impermeabila pentru saltea sub forma de cearceaf husa 140 x 70 cm

Compozitie:

exterior - 100% bumbac frotir pe fata pe care doarme bebelusul,

interior - impermeabilizata cu poliuritan

* Poliuritanul este un material tehnologic care datorita structurii sale microporoase nu retine transpiratia corpului, dar ofera o impermeabilitate totala. (Aceasta este diferenta cea mai importanta dintre produsele dublate cu PVC, care este ca o musama, si poliuritanul).

* Acest produs este foarte util deoarece evita murdarirea saltelei in timpul noptii, iar in momentul in care parintii vor sa dezvete copiii de pampers produsul devine esential.

* Forma de husa impiedica alunecarea.

* Foarte rezistent se spala in masina la 60 de grade.

Culoare : alba

Poate va intereseaza si pe voi.. eu in magazinele din TM n-am gasit!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Heloooooo..............
Pupici pe burtici
Pussi-si eu o sa caut pe aici asa ceva,sper sa gasesc in magazin ca pe net eu nu am vazut .

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, revin si eu dupa o absenta motivata de 3 saptamani. N-am apucat sa citesc din urma, nici nu cred ca o sa reusesc pentru ca sunt zombie...sunt in urma rau cu somnul. Copilasul meu este foarte lenes la piept, mananca putin si des, nu apucam sa ne odihnim deloc zi si noapte. A luat doar 100 g in greutate dupa 3 saptamani, suntem putin ingrijorati pentru asta si il vom duce sa-l vada doctorul peste o saptamana cand va implini o luna.

Am ramas datoare cu povestea nasterii: A fost extrem de usoara iar medicul meu nu a fost chiar "Mama Omida" prevazand data nasterii. Intr-adevar mi-a spus ca o sa nasc pe 3 sept, ca nu va fi o nastere indusa si chiar asa a fost, doar ca la controlul de dimineata de la 7.30 a intrat usor pe col si l-a deschis.
Deci nasterea a fost cam asa:

La 7.30, controlul de dimineata la spitalul Elias unde mi s-a confirmat ca voi naste si am fost trimisa pentru internare la Euroclinic.
8.30 - 9.00 incep contractii usoare, suportabile. Ma monitorizeaza, la 9.30 apare doctorul care remarca inceputul dilatarii.
La 11.30 ma mut in sala de travaliu cu contractii din ce in ce mai puternice dar tot suportabile. Doctorul imi rupe apa iar la ora 12 fac epidurala care isi face efectul pe la 12.20. Contractiile le simteam in continuare dar nu cu aceeasi putere, mult mai slabe.
De pe la 12.45 incep sa imping (am fost varza la capitolul asta drept urmare moasa s-a urcat pe burta mea si "m-a ajutat" - a fost extrem de deranjant fizic". La 13.23 a venit pe lume Vladimir Constantin care ne face nopti albe si zile fripte.
Concluzii dupa nastere, as putea sa mai nasc oricand fara stress, durere sau teama dar imi este teribil de sila de cusaturile de dupa. Evident ca au trebuit sa ma taie si ulterior sa ma coasa iar senzatiile au fost groaznice.

Am ajuns acasa la 2 zile dupa nastere si au inceput problemele cu sanii. Am facut niste noduli de toata frumusetea, cumplit de durerosi. Am incercat sa ma mulg cu pompa de alaptat dar nu avea nici un efect, solutia a fost sa pun comprese fierbinti si masaj pana la lacrimi. A durat cateva zile, m-am ambitionat sa fac fatza durerii si a avut efect. Acum am lapte dar tot trebuie sa-l mulg pentru ca fi'miu mananca foarte putin. Azi incercam varianta muls si dat la biberon, cu greu a mancat 90 ml... inca nu i-am dat de capat cum putem sa-l saturam fara sa adoarma la san, ca sa nu se mai trezeasca atat de des.

Am pus cateva fotografii sa-mi admirati odorul aici

Madalina, ce-mi vad ochii?? Casa de piatra, draga mea si multi bebici in continuare.

Pupici tuturor burticilor si mamicilor, sarcini usoare in continuare.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput