Gravidute prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Ginger00 spune:
'Neata...(pentru mine )
tocmai ma gandeam la d.na Cellu unde a disparut...stai in patuc si bea sau ceai cu lamaie sau laptic cald cu miere ,altceva nu stiu ce ar fi indicat...aaaa, pentru dureri de gat bunica-mea ma punea sa fac gargara cu apa cu sare (e super nashpa da are efect)
Delfi-pentru gingii n-ai ce face...e alt aspect mai neplacut al sarcinii...fa cum a zis Pussi, clateste-te cu apa de gura,oricum trece de la sine si reapare iar.
pusici....ar cam fi cazul sa merg sa pap ceva...
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
cellu spune:
MEDA , lamaile le pun si cu coaja?
GINGER, o sa fac si gargara cu sare.
saru'mana
Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
pussi spune:
cellu eu zic sa-l suni pe dr. gineco ... azi e vineri si situatia se poate agrava in weekend, Doamne fereste! Si sunt si medicamente care sunt atmise in sarcina! Cum crezi tu ... dar eu asa as face! Sa nu se dezvolte vreo infectie undeva si dupa sa fie mai greu...! E parerea mea, daca nu te superi!
ginger ce mult ati dormit!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
denisa73 spune:
Ieri nu am avut deloc sangerare nici inauntru nici pe afara insa de dimineata iar a venit cateva urjume inchegate maro.Mie teama ca din cauza stresului de tigari.Cu Cristian la fel am patit dar la el din maro s-a transformat in rosu dupa care hemoragie.M-am luat de tigari si am fumat toata sarcina.Acum insa nu as mai vrea,insa nu stiu daca rezist sa mai vad si maine la fel.Va pupic dulce si mai vorbim
6+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
medamaya1 spune:
Cellu, da le pui cu totul dupa ce le speli bine inainte
si dupa ce bei zeama , maninci si lamiia.La mine a functionat, sper si la tine
ioanacarmen spune:
O sa duc ecografia facuta la 13 saptamani si 5 zile, iar luni cand merg sa fac triplu testul voi fi in 15 saptamani. Am vrut sa-l fac ieri, dar cei de la Medsana mi-au zis ca trebuie sa ma incadrez in saptamanile astea: 13 cu eco si 15-17 cu testul... Apropo de varsta, am peste 35 de ani, cand o sa nasc o sa am 36 impliniti, deci se cam cere testul asta...
Cellu, dr. mi-a zis ca daca racesc pot lua oscillococinum - 1/zi - este homeopat. Mi-a mai zis ca pot lua si o pastila de vitamina C, iar daca te ia tusea poti lua sirop de patlagina. Eventual verifica cu dr tau ce mi-a recomandat ea.
In ceea ce priveste sagerarea gingiilor- la mine se manifesta la fiecare spalat pe dinti.
Ginger00 spune:
Pussi - dorm dimineata ca noaptea ma tot invart in pat si vizitez baia la fiecare ora...da' vezi ca aici e diferenta de 1 ora fata de Ro
Denisa-ce inteleg spaima cand vezi maro sau rosu....eu si acum cand merg in baie si ma sterg satu cu ochii pe hartie si chilotei...inca nu mi-a trecut frica
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
cellu spune:
PUSSI, am vb cu dr. Mi-a zis sa iau vit. C max 4/zi, pt nas ser fiziologic si in pat.
Daca fac febra, 1 fiola de algocalmin/4ore. Atat timp cat nu fac febra, a zis ca BB nu pateste nimic, teoretic. De ce o mai fi adaugat si "teoretic"-ul ala?
IOANA, am uitat sa intreb de oscillococinum. Sper sa imi amintesc luni.
MEDA, sper sa ma ajute si pe mine lamaia cu miere.
Ma pun sa zac fetelor.
Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
delfi spune:
Cellu stiu ca paracetamolul este admis in sarcina, te pupam si sanatate multa
mona 24 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
cati_magureanu spune:
Va pup, fetele!
Hai ca m-am mai inseninat putin, caci mi-a venit sotul acasa si sunt mai linistita..
Multumesc pentru sustinere..a contat foarte mult si conteaza in continuare...
Cellu, pentru raceala, in afara de clasicele ceaiuri, lamaie, miere, apa cu sare, vit. C (pe care si eu iti recomand sa le consumi, in cantitati cat de mari poti tu - ma refer la lamaie, miere, vit. C) vezi ca se gasesc la farmacie, intr-adevar, din astea homeopate care n-au nici un fel de contraindicatie in sarcina..
Si eu stiu de osciloccinum ca este bun (cum ti-a sugerat si ioanacarmen) si mai sunt: Homeogene 9 (lab. Boiron) pentru dureri de gat, laringite, raguseala, parca Homeovox (pentru raceala)..intreaba la farmacie ca stiu tantile alea ...Dar sa intrebi,caci din cate stiu, daca faci tratament din asta homeopat, mi se pare, ca nu trebuie sa mai iei altceva in paralel (adica da-i cu paracetamol, da-i cu homeopat)..poate doar daca ai febra si trebuie, musai, sa iei un anti-termic...
Sanatate multa si stai in patut!
Fetelor, week-end placut si aveti grija de voi si de bebei!
(24+)&Matei
http://www.dropshots.com/CatiM