Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Meda am vazut si noi burticuta de 4 in 1 Sa dea DD sa duci sarcina cu bine pana la 36 de sapt! si sa ai sanatosi, destepti si frumosi! ca mami si tati!

ioana eu ti-am zis ca difera masuratorile de la un eco la altul! Eu de exemplu am avut foarte multe faze de genul asta:
- la 14 sapt. raman cu alt dr. al meu pleaca in concediu! Merg la cel nou si colul e de 3.13 cm .... eu care stiam ca in urma cu 11 zile era de 5; translucenta 1.41 cm...am zis o mai fi crescut!Dar cu colul nu m-am linistit .. si a doua zi merg la un dr. bun si era 4.8 cm asta asa de pe o zi pe alta
- la 19 sapt. imi fac morfofetala de trim. 2, la 2 dr. diferiti in interval de 4 zile... aici chiar nu are sens sa-ti povestesc.. erau si plusuri si minusuri .. cum erau si 2 ... eu m-am saturat sa le tot compar .......chiar nu are sens sa-ti povestesc diferente peste diferente
- luni acum.. merg la dr. meu .. la un eco 2 D ...
ANA 917 gr. ; ELENA : 1.170 gr.
ieri tot la el am fost la 4D si...diferenta o vezi mai sus

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sarumina Pussi,asa sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu cu masuratorile nu le am,intreb la sfarsitul ecografiei daca totul e in regula si ma multumesc ca de ma apuc sa compar si sa masor ma dilesc de tot...incerc sa nu-mi mai pun tot felul de probleme si intrebari pentru ca mi-e si asa rau de atata stat in pat.Vreau sa trec cat de cat mai senina prin situatia asta si sper sa-mi nasc copii fara probleme,asta e in final scopul...mai bine sa nu devenim paranoice...

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Luni ma duc sa fac triplu testul si ma intrebam daca o sa mai fie relevant cu atatea masuratori diferite.Nici nu stiu care dintre ecografii s-o dau ca referinta. Ca nu vreau s-o iau razna din cauza unui rezultat eronat.
Voi ce stiti, daca pliul nucal e ok la masuratori, mai conteaza atat de mult triplu testul?

14+

Mergi la inceput

Eu una nu am facut nici Dt , nici TT, oricum nu stiu cit de bine ar fii iesit , la 3 bebe , am pus dr sa masoare pliul nucal si atit. Dar si daca ar fii fost unul singur nu cred ca as fii facut testele astea.Eu stiam ca atunci cind faci TT, meregi faci echo apoi a doua zii sau chiar in aceeasi zii faci si testul de singe, nu stiam eu corect?
Pussi, intr-adevar este cam greu si nasol cu 2 dr , dar nu am ce face, nu vreau , nu pot si nici nu e indicat sa nasc aici. In nici un caz.Asa ca .... trebuie sa fie bbine intr-un final, chiar daca mie nu mi-e usor cu drumuri peste drumuri si toate alea cu b.
Fetele va astept la cafea

Meda17+

Mergi la inceput

ioana ... eu stiu asa ca TT-ul se face intre sapt. 15-17 de sarcina si se ia in considerare translucenta nucala masurata intre sapt. 11 si sapt. 13 si 6 zile! precum varsta sarcinii masurata ecografic in ziua sau cu o zi inainte de TT! Daca nu ai inca 35 de anisori eu zic sa nu-l faci ... e parerea mea, ca poate patesti ca mine si ca madalina.. si chiar e un motiv de stres suplimentar!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Ioana eu am facut TT in saptamina 17 si nu au vrut sa-mi ia in considerare masuratorile din saptamina 11-13, asa ca in aceeasi zi am facut si eco cu masurat din nou translucenta si analiza de sange. Si eu stiam ca se ia in considerare translucenta de sapt 11-13 dar ... nu mai stiu, oricum daca nu ai 35 ani nu te mai stresa cu TT, pt ca nu e un diagnostic pt tine e doar o un rezultat statistic.
Fetelor mie imi sangereaza rau gingiile, nu mai stiu ce sa fac, mi-am luat periuta si pasta pt dinti sensibili dar tot degeaba.

mona 24 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

delfi eu folosesc apa de gura... asta de pe vremea cand vomitam... am momente cu sangeratul gingiilor!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MADA, CASA DE PIATRA! BB-lina sanatoasa! O sa faceti luna de miere si cu ea!
DENISA, felicitari pt BB, sa fii cumintica mai ales acum! De fumat ma abtin sa mai zic.
MEDA, sunteti niste frumosi, amandoi. Ce BB-i o sa aveti! Despre eco, sunt fara cuvinte, este impresionant cum se vad, dar sa ii ai in burtica!
PUSSI, ai un super col. Chiar poti sta linistita! De fumat, la fel ma abtin!
Ce fetisoare au Tustele, se vad foarte bine. Elena gusta dintr-un piciorus?
DELFI, sa-ti traiasca voinicii!
CATI, nici pt mine parca nu mai este noaptea un sfetnic bun. Imi vin si mie ganduri negre despre BB, ba ca nu o sa fiu in stare, sa nu pateasca ceva etc. Am si program de nesomn incepand cu ora 3.30 ma foiesc, umblu prin casa, abia spre dimineta adorm.
Se vor rezolva problemele, incearca sa gandesti pozitiv.
IOANA, ce diferente intre cele 2 eco, nu stiu sa-mi dau cu parerea. Despre TT, eu am avut o intreaga aventura, asa ca ....
GINGER, AUREL CRIS...-ici
Eu tot nu m-am lamurit cu colul.La a doua eco era 3,2, cu OI inchis, dar dr. pleca si nu mi-a mai facut si un consult. Mai merg luni, o data si pt concediu medical.
Dar avem alta problema acum, sunt racita. Stau infofolita, imi curg ochii si nasul si zac. Bine, ca nu am febra! Nu vreau sa iau nimic, decat vit. C. Beau ceaiuri cu lamaie si trag apa cu sare pe nas.
Orice sfat de al vostru mi-ar fi de ajutor.
Cam asta, din una in alta...

Cellu 23+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Cellu, incearca cu lamaiie taiata cubulete mici fiarta cu miere, dupa gust.

Mergi la inceput