Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Da, deci eu clar sint batuta-n cap, cum fac sa vad si eu pozele de pe mail?
Ginger , asa ziceau si la tv, ca nu e bine sa nasti in luna 8, ori 7 , ori 9. Dupa 37 este bine, dar eu nu prea cred ca apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Meda , la gemeni termenul ela 37 saptamani, asta o stiu de la dr. de la spitalul unde merg eu iar la tri-gemeni mai repede cu 2-3 saptamani.
Alea acu lunile 7,8 se refera la sarcina cu un baby...noi nu facem parte din grupa aia

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

am uitat sa-ti raspund...mergi pe yahoo mail si te inregistrezi ca si cum ar fi adresa ta de mail cu adresa si password.

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

denisa .. cu nu stiu ce sa zic... eu inca fumez cam 5-7/ tigari/ zi Kent subtire si scurt... cele mai slabe care sunt la noi! Sust constienta ca nu fac bine, dar la primul Fiv m-am lasat brusc si am pierdut sarcina in Z9 dupa ET! .... Acum le-am redus doar + ca in primele 4 luni fumam mai putin ca vomitam!

delfi voi stiti cum e mai bine pt. voi... mie imi era mai ok daca cumparam totul din timp. Aseara de exemplu n-am gasit cadita cum vroiam, pompita de nas de care imi trebuie.. al meu sot nu stie si n-are rabdare si vanzatoarele te aburesc de numa! Intr-o zi cand sunt ok.. o sa mai merg 1 ora sa vad unde gasesc!

meda e complicat cu 2 dr. ! Cu nasterea in luan 8 .. sunt babisme! de la 34 de saptamani poti sa nasti linistita ca sunt deja maturi!

ginger multumim iubita deci chiar iti plac? ecografiile morfofetale eu stiu ca sunt trimestriale, adica se fac 1 data / trimestru in anumite perioade stricte! Eu nu pot sa zic nimic de nr. de ecografi .. ca eu am 23 la activ! Si dr. meu m-a chemat des .. si am fost si eu la altii....si asta este!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi- si eu le-am pierdut sirul cate eco am facut pana acum,in afara de alea gemelare...
Io is suparici...sotzu' nu vrea sa ma duca niciunde la magazine sa iau pentru bebei pana nu ies din 7 luni ca sa nu ma obosesc sau sa-mi fie rau...si eu ma tem de ceva complicatii dar sunt stessata ca n-am luat nimic inca...
care intelege ceva ...eu acum in cate luni sunt? dupa calculele mele sunt in 6 luni...e asa sau nu?????????

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Denisa felicitari pt inimioara!!!
Am fost si noi la control la Marinescu,suntem ok,ne-a confirmat inca o data ca o sa avem fetita.
Meda eu l-am intrebat unde si cand pot face eco morfofetala de trim II si mi-a spus ca ma pot duce la Iosup pe 17 oct si sa revin la dumnealui pe 24.10.Si eu as fi vrut sa o faca el dar,nu cred ca are aparatura necesara.
Noi ne pregatim de petrecere sambata am cununia civila suntem ca neoameni intai ne chinuim cativa ani sa avem bebe si apoi ne casatorim,o sa intru luni sau marti sa pun poze pe adresa de mail cu bebelina si cu burtica.
toate burticile.

Madalina 19+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Madalina- sa ai parte de o casnicie fericita si solida sa va bucurati de fatita, sa va ajute DD sa va indepliniti toate dorintele.Casa de piatra

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Ce ziceti fetelor de LilianaFi? Asta da minune sa ramana insarcinata fiind pe inhibare pentru FIV.
Madalina CASA DE PIATRA si o fetita sanatoasa va doresc din toata inima.
Ce poze frumoase am vazut ...
Spuneti-mi daca a-ti patit-o si voi sau nu: vineri fac eco la Iosup si-mi da urmatoarele valori: CRL 8,42; col 42 mm, pliu nucal 1,06 mm
Fac ieri eco la dr mea si-mi da valorile astea: CRL 7,7; col 2,60 cm si translucala 1 mm.
Cum e posibil sa fie diferente asa de mari intre 2 masuratori la interval de 5 zile si sa fie si valori mai mici la ultima eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Madalina, Casa de Piatra si fetita sanatoasa
Ginger, gata am reusit sa vad pozele, cred ca bagam parola cu litere mici, alta explicatie nu am, merci , sexy mama
Pussi, frumoase fetite , sa va bucurati toata viata de ele
Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina !Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun si sa traiti feticiti pana la adanci batranete!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput