Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari mami si tati de Sasha Gabriel, sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!

Ana, asa era si la noi in prima saptamana, cred ca de aceea am cam clacat cu alaptatul, pentru ca manca mereu, nu se satura si nu stiam de ce plange. Acum e mai bine cu gazele si papa, dar are stari de nervozitate cand nu poate adormi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tatic de Sasha, multumim de relatare!
sa va traiasca frumosul Sasha!

Ana,frumoasa povestea!!

imi pare rau ca aveti colici.de la ce or fi? ai mancat ceva aiurea?
si wow, cum a crescut asa? incep sa-mi fac probleme, al meu a inceput sa suga f f mult...si tot arata ca o insecta Avem deja 9 zile si nu a recuperat greutatea de la nastere
si nu doarme mai mult de 2 ore decat la mine in brate.

Sim, m-ai terminat cu Bunica lasa ca si mama s-a socat cand a vazut ca duce sotul bb la chiuveta.Eu abia ieri l-am spalat prima data, pana cuma doar sotul meu, dar luni incepe scoala, gata, va trebui sa ma mobilizez noptile sa nu=l mai scol.

bee, ma intrabai daca sotul aude bebe.Aiurea.El doarme in alta camera, si pe bebe abia il aud eu, asa de dicret e. el se scoala si incepe sa manance maini sau cearceaf{:D], mi-artrebui urechi de elefant sa aud asa ceva.De aia il iau cu mine in pat noaptea, doarme la mine pe piept.Recordul a fost azi noapte, 3 ore jumate, plus inca 15 minute de foiala pana a plans.El plange cand iladuci de la baie, i se face frig.

fetele, ai vostri bebei au tremurici? ca Gheorghe are, si ne-a dat dr calciu pt el.Are niste spasme cand il schimb, si cica nu e de la frig.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Calin sa-ti traiasca baiatul !...in rest ai perfecta dreptate

Rox cat poate o femeie gravidoasa sa doarma?...si chiar de ar dormi , doar nu poti inmagazina somnul,adik precum camilelel apa...cat somn am bagat la primul si iti spun drept ca dupa 2 nopti nedormite eram superrrrrr distrusa ...ca avem alt ritm si alte obiceiuri.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Sacha- bine ai venit pe lume!

slippers-si eu am aceleasi pb cu nesuferitii de colici............ii dau sab simplex, dar uneori e apa de ploaie!
Am pus poze....sper sa va placa!
Roxana G-felicitari, sa fiti sanatosi, norocosi si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Revin cu amanunte legate de nastere....distractie mare, dar important e cand totul se termina cu bine!
pupaturi la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Felicitari parintilor lui Sasha Gabriel! Sa va traiasca, sa va umple viata de bucurii!

Am fost la control cu Degetica. A crescut mai mult decat calculasem noi, are 1980g, ceea ce inseamna ca a luat in greutate mai mult de 20g/zi. E ff bine. M-am mai linistit. De acum in colo ar trebui sa creasca cam cu 200g pe saptamana. Daca mergem in ritmul asta, peste 10 zile va fi vaccinata BCG si cam terminam cu mersul la spital. Hm...peste 10 zile as fi fost in saptamana 39 si daca lucrurile merg ca pana acum bb va avea 2300g. Mi se pare asa de putin... Ca sa ma convinga "sa scoatem copilul" mi-au spus ca va creste mult mai bine in lumea asta decat la mine in burta si mie mi se pare ca ia asa greu in greutate!...
Imi tot spun ca nu trebuie sa ma mai gandesc la ce a fost sau la ce ar fi putut fi, sa ma bucur ca am un copil sanatos, chiar daca e asa de mic, dar nu reusesc totdeauna. Mi-e greu sa accept ca nasterea copilului meu a fost hotarata de altcineva decat de D-zeu si sper sa fie singura data cand nu si-a putut controla destinul.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by tomasa

quote:
Originally posted by Joahnna
Am si eu o intrebare..poate ma ajuta careva. La controlul de saptamana trecuta (joi) mi s-a spus ca am deja dilatatia 3 cm…si ca vreo 2 saptamani cel putin ar fi bine sa mai stea bebelina la garsoniera.. A trecut deja o saptamana..dar oare mai pot duce mult asa? Cat de mult?
Acu nu pot dormi ca am dureri ca la ciclu… or fi normale? Oooooooof.

36+

Eu cred ca o mai poti duce asa inca o saptamana, daca nu faci efort. Stai mai mult intinsa, bea lichide multe si ia No-spa, indiferent daca te doare sau nu, cate 3/zi. Mai poti lua Magneziu, cel la pliculete de la Additiva este foarte bun si la gust si eficient. Piciulika parca e experta in magneziu , pe ea numai pe asta au tinut-o ca tratament de sustinere. Durerile de care spui sunt contractii, in caz ca mai ai poate ar fi bine sa-ti pui un supozitor cu Uscosin, am inteles de la fete ca face minuni. Tu oricum intreaba si medicul daca il poti folosi si ce iti recomanda sa faci ca sa ajungi sa nasti la termen.
Bafta, sa auzim de bine!
...Edit: mai sunt fete care au mai stat zile, chiar sapt. in formatia 2 in 1 dupa ce li s-a spus ca au colul intredeschis. Parca si Sim il avea asa si desi a facut efort nu a nascut. Nu te nelinisti prea tare.

Nu doar eu, ci si fetele din Italia tot Magneziu la greu am primit, ca anti-contractzii - eu am luat diminetaza si seara (ca sa nu se elimine prin urina) cate un pliculetz de Mg 2,46g. Potzi lua si 3 plicuri, impartzite peste zi. Si Buscopan supozitoare&tablete (antispastic / NoSpa local , ca aici nu au NoSpa).
Si eu cred ca o potzi duce asa cu muult repaos - si moasa la fel spunea, cum zice Tomasa, mai sus. Fa intocmai!
BAFTA!!!
P.S. Oricum, in sapt 36+ esti 'in zona gri', cum zice medicul meu: adica n-ar mai fi prematura! Deja e frumos sa mai stea, dar nu critic!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sim, esti norocoasa ca, la mine mama a venit cu idei din astea si s-a ofuscat de fiecare data cand am contrazis-o. Ba chiar e super posesiva cu galma mea. Ne-am ciocnit zdravan de cateva ori: gaseam tot timpul copilul infofolit si cu caciula in cap. La un moment dat saptamana asta s-a retras la sor-mea. I-a trecut pana la urma, acum doar pufneste, nu mai comenteaza.
Mai sta 2 sapt. si tre sa recunos ca ma ajuta tere mult cu treburile casei.

Sabinelu, si eu am dormit cu Degetica pe piept primele 2 sapt, ca oricum nu puteam sta intinsa si in nici un caz intoarsa pe o parte. Cam nasoala cezariana asta, desi lumea zice ca sunt sprintena si ma recuperez f bine. E drept ca eram in spital si mi separea ca daca o tin in brate o s-o apar de tot ce i sa-r fi putut intampla rau.
Acu, (luni facem 3 sapt.)doarme langa mine in pat, ca a incerput sa se agite in somn si mi-e teama s-o mai tin pe piept.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, frumoasa poveste, m-am emotionat mult. Iar tu ai fost foarte puternica si te-ai mobilizat extraordinar in conditiile alea. baiatul frumos, care seamana cu mami !
Bernix... Poate ar fi mai bine sa incerci sa nu te mai gandesti in urma. Bine ca o aveti, ca e sanatoasa si creste...desi iti inteleg perfect toate indoielile, sunt sigura ca si eu le-as avea. Ideea e ca nu se mai poate schimba nimic, constructiv e sa privim doar inainte. Tu vezi de target-ul tau cu greutatea, e singurul cu adevarat important acum, asa cum bine spuneai.
Multumim pt. poveste Calin, tati de Sasha!
Sabina, imi amintesc ca si Tudor mai tremura si tot despre Ca mi s-a vorbit la vremea respectiva. Cred ca e ceva comun la nou nascuti.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa, tu cum mai esti cu raceala si cu pisicul? - gata cu gandurile negre, sper! Toate bune, asa-i?

Alehiam si Slippers - faine povestile nasterilor! Bine ca au trecut cu bine pana la urma. Ce dulce e Robert!

Calin, tata de Sasha - felicitari lui Alice, micului Sasha si tie - ce frumos a decurs totul! Sa va traisca Sasha si sa va aduca multe bucurii!

Sim, erau previzibile discutziile astea cu Bunica. Bine ca esti de capul tau!

Bernix, ma bucur de vestile bune de la medic. Lasa, nu mai intoarce pe toate fetzele ce-ar fi fost, daca...?! Sunt sigura ca au luat decizia buna atunci si uite ca ii merge bine: asta e tot ce conteaza! Sa creasca mare si voinica.

Pinacolada, abia acum am putut vedea pozele cu BB mic si ciufulit... Ce dulceeeee...!

Danielle, tu te plangeai de mancarimi, nu? Ieri noapte citisem in ceva materiale date de moasa: "Tratament natural al neplacerilor din sarcina: Mancarimile de sarcina. Spalarea cu apa cu otzet sau esentza de lavanda. Sa nu faci bai dese (usaciunea pielii). Evita prea multe cosmetice / creme." Poate te ajuta?

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput