Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, frumoasa poveste, cred ca a fost cam greu dar a trecut. Ai grija sa te odihnesti acum, cred ca esti obosita. Sper macar sa fi mai bine decat mine.

Sim, haioasa treaba cu bunica. Deh, ea zice, tu nu auzi. Bine ca nu ai persoane mai apropiate care sa vina cu idei din astea.

Noi am dormit la pranz, am mai fost o tura afara, acum incep cu baile de seara, eu si Alex prima. Apoi BB. Sa vedem cum vom dormi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, , fdlicitari pt mobilizare! Asa bine am inteles si simtit totul din povestea ta! Sa traisca Vladutul mamii!

Sim, cam asa a reactionat si soacra-mea in vizita...Mi-a trebuit multa diplomatie!

Roxana, vezi ce bine daca apuci sa mai dormi la amiaza???

Pupici tuturor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Alehiam bine ai revenit!Iti doresc sa te refaci cat mai repedeBebe e un dulcic

Ana

Betty merci.Intre timp am mai aflat ca ar fi toxica...

Amar,Rodica sa punem majoretele la treaba,ca poate poate...?

Ce liniste in weekend-ul asta!Nu mai naste nimeni...?

Dana 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Terrapin, faza cu durerea din sold am patit-o si eu chiar saptamana trecuta, in vreo trei dimineti la rand (cam pe la aceeasi ora 5-6 dimineata), insa s-a manifestat pe partea dreapta. A trecut cu No-Spa (de care, oricum, eu iau zilnic 2, asa mi-a recomandat medicul) si cu putina miscare, adica plimbat de nebuna dimineata la 5 prin curte. Mie-mi venea sa plang de nervi,nu ca de durere, ca e suportabila, dar era foarte enervanta si sacaitoare si.........mi-era teama sa nu cumva sa fie vorba de nastere, ca era prea devreme.Acum, nu stiu care e cauza, din ce am citit eu, de fapt explicatia cu care m-am calmat e ca acum spre sfarsit, greutatea sarcinii apasa pe nervii sciatici si din asta pot rezulta dureri de sold, coapse si chiar amorteala. Ca uitasem sa spun, pe mine, pe langa durerea din spate in fata cum spui tu, mi se mai lasa si pe picior. Posibil sa fie si de la rinichi, ca medicul a zis ca se vad ceva pietricele mici (desi pe mine nu m-a durut niciodata), pentru ca oricum in perioada asta de sarcina, urina e mai incarcata, cica. Ideea e ca si eu m-am apucat de ceaiuri si de atunci n-am mai patit nimic, dar intre timp iau si ceva tratament: Uricol, tot recomandat de medic, pentru curatarea urinei, ca nu e infectie, dar ca e bine sa se curete ca lumea. Eu m-am bucurat ca e numai atat, ca din cate stiu eu, in ultima luna de sarcina, cam toate gravidele au infectii urinare si chiar n-aveam chef sa iau antibiotice. .........Nu stiu cat iti foloseste din ce ti-am spus, dar poate te mai linisteste putin.....
Sim, amuzanta povestea cu bunica, doar pt faptul ca nu sta pe-aproape, ca daca te zapacea asa tot timpul, nu ni se mai parea nici macar noua amuzanta. Mie, pe undeva, mi-e teama de chestiile astea, ca eu o am pe soacra-mea aproape si am mai auzit din gura ei prostii de genul: sa-i pui nu stiu ce atze copilului la patut sa aiba somn, fundite rosii.........prostii de babe,......dar oricum nu-s eu usor de dus, ca stiu si eu sa-i zic ca-mi cresc copiii cum vreau eu nu cum si l-au crescut ei, insa poate totusi se va abtine, ca nu am chef de discutii si pt ca nici ea nu ar vrea sa-si strice relatiile cu mine, ca stie ca sunt dura, cand vreau,..........unde mai pui, ca o sa si am nevoie de ceva ajutor din partea ei, la inceput, caci mama, de la 700 km, n-o sa poata veni la mine decat la Craciun. Ei, asta e.....ne descurcam cumva, cu diplomatie!
Multmumim pt sfatul cu odihna, intr-adevar, e de dormit acum cat se mai poate si cat sa n-ajungem obosite la nastere........ca uite cat de mult conteaza!
Daca e sa fie vreo nastere zilele astea, eu va tin pumnii sa fie una usoara!
Acum, gata , ma duc sa fac o supica.
Va pup

Cristina 35+ cu bb Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca sunteti haioase cu diplomatia. Eu am fost la obiect cu orice lucru cu care nu eram de acord. Deocamdata am rezolvat cu doctorita in sensul ca amandoua nu suntem pro decaloare, dar am cam socat familionul cand am zis ca eu nu sunt de acord cu asa ceva.

Oanacris, sa nu te superi ca te pisam cu odihna. Mama ce ma enervau pe mine mamicile care imi ziceau asa la prima sarcina si pe urma cata dreptate le-am dat. Acum am tinut si eu aceeasi teorie, ca stiu din experienta, dar eu una nu am aplicat-o si regret nespus.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Nana n-a dat nici un semn azi

Ali34si Enrico 7ani
poze

Nana nu naste, e cuminte bub, desi toata lumea il asteapta cu sufletul la gura!
Pupici.

Nana, 40+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Fetelor, multumim pentru aprecieri.

Sim, zi mersi ca e bunica! La mine soacra-mea avea idei din astea monstruoase cand am nascut-o pe Miruna. Dar i-a trecut repede. Sincer bunica mea saraca era mai emancipata decat soacra-mea, inainte sa i se intample accidentele cerebrale.

Rox, sunt obosita, dar sincer cred ca stau totusi mai bine decat tine.Problema e ca a inceput sa aiba colici si nu mai doarme calumea si mananca haotic din cauza asta. Doarme cam o ora, se trezeste de colici sau de foame, dar e asa de obosit ca abia poate sa manance. Si dupa o ora ii e iar foame. De supt suge bine, ca ia in greutate. A luat 700 gr in doua saptamani. S-a nascut cu 3300, a iesit din maternitate cu 3100 si acum are 3800.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Slippersimpresionanta povestea ta. Eu sper sa fiu suficient de odihnita si asta sa fie singura problema. Puiul tau e un dulce si pana la urma cred ca ai uitat deja tot ce ai patimit...
Eu una nu ma grabesc sa nasc, bebe insa atata mi-a intins burtica pe toate partile ca m-a bagat la idei!!!
Sper sa supravietuiesc in formula 2 in 1 pana la 40 sapt.

isabeluta38+
bebita
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

am si eu o intrebare: stiti de unde imi pot cumpara cateter rahi=peridural Brown? Imi tb pt luni dimineata si nu gasesc decat epidural Braun. Ce ma fac? A gasit sotul doar la farmacia spitalului Municipal, cu 2 mil 300. Asa sa fie?>

urmychance39baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Bun, greu am gasit cum sa ajung aici. Sunt tata lui Sasha :).
Am primit ordin dar m-am oferit si voluntar sa scriu aici.
Sa incepem:
Vineri dimineatza (14.09) la 7 si ceva am pregatit cafeaua, ne punem sa bem, mai vorbim, am pus apa la fiert pt. ceva papica. Merge la baie Alice,cand iese vine si ma anunta: " Cred ca azi e ziua Z "
Eu(Calin): De ce?
Alice: Cred ca mi s-a rupt apa.
Asa m-am activat ca nu mi-a mai trebuit cafea.
In jurul orei 8 am ajuns la maternitate, acolo alea care erau de garda erau rau adormite ca se miscau cu incetinitorul.
Am aflat ca doctorul ei, Samuel Gheza era acolo si am asteptat sa apara.
Pe la ora 8.40 a aparut doctorul, i-a facut control si ia spus ca ne intalnim in sala de nasteri.
Pe urma am asteptat dupa adormitele alea sa faca fisa de internare.
Doamne parca a durat o vesnicie, ca erau duse rau cu pluta.
Cu o mān#259; tasta cu cealalt#259; mānca.
Au dus-o in sala de nasteri pe la 9, am mers si eu acolo pe coridor. La ora 10.22 apare asistenta cu micutzul meu.
Haaaaaaaaaaa pai ce sa spun ?
First Contact :) cu Sasha mic :) a fost minunat.
Si-a aratat ochisori, am facut poze, a fost frumos.
Cred ca pe la ora 12 am reusit sa vb. cu Alice un pic.
Nu mai tin minte exact cand au dus-o in salon ca eu am cautat dupa Sasha mic ca nu mai stiam unde l-au dus.
L-am gasit, l-au adus si pe el in salon si de atunci everything it`s ok.
Nasterea a decurs natural, fara epidurala, fara complicatii, fara probleme.
Apgar 10, 3000 g, 39 sapt., cm nu stiu, ora 10.10.

Am sa pun poze cand o sa gasesc cum.

Se poate naste natural, cred ca cel mai important lucru este sa va ganditi la acel micut, pt. ca suferita la nastere este mare pt. el.
Cred ca cu gandul la micutz, uitati de propriile dureri.
Va doresc sarcina usoara, nastere naturala, micutz sanatos, bucurie mare si iubire neconditionata.

39+ Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput