Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
Am intrat doar sa va salut, bebe imi ocupa tot timpul, am inceput si noi cu coliciiiiiiii, papam numai de la san,recunosc ca in primele zile nu prea avea ce prinde, parca se inmuiasera sfarcurile mele,acum suntem ok, am scapat pana acum de rani.
Eu sunt tot mai bine, am si uitat ce s-a intamplat, imi mai aduc aminte doar cand merg la toaleta.
Fetele care v-ati luptat cu hemoroizii in cat timp ati scapat de ei????

Voiam sa va intreb daca folositi suzeta, mai ales cele care alapteaza???????sincer mie imi e frica ca nu o sa mai ia sanul.

O sa incerc sa va spun zilele acestea povestea nasterii lui bebe Cristian.

aaaaaaaaaaa sa-mi scrie si mie cineva in lista de la inceput ca am nascut natural cu epidurala, parca nu imi place xxxxxxxx.Multumesc

Nu va suparati dar nu am apucat sa citesc mai nimic din urma.

Cecilia si bebe Cristian Matei
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Tomasa, Piciulika va multumesc pentru raspuns. Am avut o perioada de “tratament” cu magneziu forte pentru crampele musculare... carceii bata-i vina. Dar daca au trecut n-am mai luat. Acu incep iar dar cu doza mai mica poate pacalesc contractiile. Sper sa nu o iau inaintea voastra cu nasterea… stau frumos la rand .

Carpatina tu cum esti? S-a intors Ioana pana la urma?

Bine ai venit Sasha

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piciulika ptr. sfat.cred ca e din cauza ca ma ung toata ziua cu creme ptr. vergeturi si uleiuri in speranta ca se vor mai vindeca dupa ce vine bebelusha si fac bai dese.o sa incerc sa nu ma mai dau cu creme o zi sa vad cum e!
felicitari mami si tati de bebe Sasha Gabriel !!!!! sa va fie sanatos si sa va bucurati de el !!!!!

eu,sufar in continuare de dureri de spate si de ovare bebelusha nu da nici un semn ca ar vrea sa vina si nu mai am rabdare! abia astept sa o tin in brate si sa o pup
noapte buna si o duminica superba va doresc

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, eu ce ma fac nene cu piciul meu, pentru ca scade foarte mult in greutate???? A iesit din spital cu 3550, aseara avea 3230 si acum a ajuns la 3160... Ce naiba se intampla? De la 3810 o sa ajunga o mata slabanoaga? Mi se pare ca se suge pe zi ce trece. Si mananca bine neica... Sa am eu laptele naspa? Nu vreau sa incep cu supliumente... Tare as vrea sa se hraneasca numai cu san... E cazul sa ma panichez sau ce????

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

Roxana, da' de unde ti-a ramas tie impresia ca m-as fi suparat? Doamne fereste! Sunt perfect constienta ca trebuie sa ma odihnesc, ca imi imaginez ca n-o sa mai pot dormi de se darama casa pe mine, ca acum. Si chiar ascult sfaturile voastre si incerc sa le si aplic.....chiar daca nu pare (tinand cont ca la ora asta tot pe net sunt, dar promit ca dupa raspunsul asta ma culc), in schimb cat sa dorm mai mult, ca eu nu ma trezesc decat la 12, chiar la 1 cateodata?! Chiar calculam azi ca eu, din 24, 12 ore le dorm. Totusi, e suficient, mai mult de atat nu pot sa dorm. Ba mai mult, chiar imi convine situatia ca am o scuza foarte buna sa lenevesc in pat asa de mult....eu, de felul meu, sunt pasare de noapte, iar trezitul dimineata pt mine e un adevarat chin..... Asa ca, nu pot decat sa-ti multumesc si ca-mi porti de grija!
Pt Calin, tati de Sasha, in primul rand sa-ti traiasca feciorul si sotia! Apoi chiar m-a impresionat felul in care ai povestit, se vede cat de mult ii iubesti si multumim mult de urari!
Ce ma distreaza ca, de la povestea cu bunica, multe dintre noi si-au adus aminte ca au soacre......dar nu ne dam noi batute cu una cu doua, daca nu vor sa inteleaga cu diplomatie........se conving ele pana la urma singure sa-si vada de treaba.
Gata, la somn!
Va pup pe toate, noapte buna si o duminica placuta sa aveti!

Cristina 35 s cu Mariuca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia eu stiu ca bb scade in greutate in prima saptamana de viata.Si apoi incet recupereaza.A mea gagica scazuse in primele zile,apoi incepuse sa recupereze si iarasi a avut o scadere brusca.Iar de cand am iesit din spital nu stiu sigur cat si cum a luat.Am cantarit-o dupa o saptamana(nici nu am cantar de bebei)
Nana offf eu astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea,in fiecare zi zic,lasa ca azi vine Nana si ne anunta
Daniela eu cred ca se apropie momentul.Eu asa am avut dureri si contractii cu o saptamana inainte de nastere.
Bernix eu zic sa nu te mai gandesti cum ar fi fost.Important este ca Degetica ta este sanatoasa si incet recupereaza.
Roxali aici e cald si luna septembrie chiar si inceput de octombrie la pranz e inca de maneca scurta.Insa diminetile si serise se face racoare.Deja m-am cam saturat...AC nu il bag ca nu vreau sa o dau peste cap pe bebelina,vreau si eu putina racoare,hihi.

Ieri am iesit din nou la plimbare,de data aceasta cam 15 minute(ieri am fost vreo 10)Ce ma baga in ceata este ca dupa plimbarica doarme f mult.Ieri de exemplu,a dormit 4 ore jumatate si-am trezit-o sa ii dau sa manance.Nu stiu daca am facut bine...oare e bine sa o las sa doarma cat vrea chiar daca sare peste mese??
Si pe mine ma bate mama la cap,ba ca tin copilul in curent si ca raceste...ba ca una ba ca alta...dar o las sa zica si fac ca mine

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Draga Sim te rog da-mi si mie un email la adresa maca_magda@yahoo.com sau un mesaj privat in care daca vrei sa-mi spui cum i-ai multumit lui TUTU pentru nastere.Voi naste saptamana asta si sunt intr-o mare dilema.Nu stiu cum sa-i multumesc pentru felul in care s-a comportat cu mine.
Multumiri
Te pup si pe tine si pe bebe Stefan

39+ Luca Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor voi aveti insomnii? Eu nu mai stiu ce sa fac ca sa dorm 2 ore pe noapte. O sa fiu rupta de oboseala cand o sa vina bebe.
Baintui pe net

39+ Luca Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Bai, eu ce ma fac nene cu piciul meu, pentru ca scade foarte mult in greutate???? A iesit din spital cu 3550, aseara avea 3230 si acum a ajuns la 3160... Ce naiba se intampla? De la 3810 o sa ajunga o mata slabanoaga? Mi se pare ca se suge pe zi ce trece. Si mananca bine neica... Sa am eu laptele naspa? Nu vreau sa incep cu supliumente... Tare as vrea sa se hraneasca numai cu san... E cazul sa ma panichez sau ce????

Si Yannisa a slabit de la 2870g la 2700g dar apoi a inceput incetisor sa ia in greutate. Eu ii dau supliment, deoarece ea nu prea are putere sa suga si doarme cu tzitzi in gurita; sta cam 45min pt 30-50ml de la tzitzi, apoi ii dau laptele meu pe care-l mulg, iar daca nu ajunge bagam si Milupa. Yannisa a facut vineri 3 saptamani si cantarea 3330g.
Daca ai cantar acasa, poti sa-l canatresti pe Yannis inainte sa-l pui la san, apoi dupa ce a terminat insa sa nu-l schimbi de scutecel, sa-l cantaresti cu tot cu ce l-ai cantarit la inceput si atunci vezi exact cat ia de la san. Si poti face asta 24h si apoi vezi cat bea de la san in total/zi si daca ia in greutate in ziua respectiva inseamna ca-i ajunge. Daca spun prostii, rog fetele cu experienta sa ma corecteze.
Si eu ii dau suzeta si ia sanul fara probleme; de fapt eu ii dau si supliment cu sticla si tot ia tzitzi :) doar ca a mea e lenesa rau la supt!
Bafta burtici la nastere!
Felicitari noilor mamici!
Gargarita Yannisa Milena 24.08.07

YANNISA MILENA
Foto Burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Annisia dulce foc flacaul tau! Si felicitari pt nasterea usoara! Asa sa tot nasti :))
Gargarita Yannisa Milena 24.08.07

YANNISA MILENA
Foto Burtika

Mergi la inceput