Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Vmkris a nascut Flori??

NU
Contractiile la 20 de minute au tinut pana pe la 1 noaptea, apoi s-au calmat. Dar astazi o scot toata ziua la plimbare ca doar trebuie sa nasca, nu. Daca nu naste pana miercuri, o sa-i provoace si nu ne dorim sa ajungem acolo.

Flori 39 cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

AMR MAXIM 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata si de la noi!!!
Nush cum se face, dar tare bine am dormit. Am burtica cam tot timpul intarita, cu toate astea de dimineata m-am trezit pe spate. Si eu nu mai puteam sa dorm asa de vreo 2 luni. Sigur s-a asezat bebe intr-o pozitie buna pentru mine. Sau poate se tine de shotii si vrea sa ma incurajeze cu o anumita stare de bine inainte de "marea finala"

isabeluta38+
bebita
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Felicitari noilor mamici si tatici, bbei sanatosi si mancaciosi.

Astazi mergem in spital la control. Am ceva emotii. Sunt tare curioasa cat a luat in greutate Degetica mea. Am rezistat 10 zile fara s-o antaresc, dar cred ca lucrurile au mers normal: s-a rotunjit si s-a ingreunat.
Raportez la intoarcere.

Imi pare tare rau sa aud ca sunt bbei agitati noaptea care solicita asa rau mamicile. Cred ca partea buna la copiii mici ca al meu e ca obosesc usor si dorm mult. Uneori mi-e teama ca Degetica doerme prea mult - am ajuns si la 4 ore de somn. Trebuie s-o trezesc eu ca s-o hranesc. Oricum, si asa, nu reusim sa ne tinem de programul care ar trebui, deci sarim o masa pe zi. Ma bucur insa ca mananca, uneori depaseste 40 ml la o masa, insa nu mananca constant. Si eu am atata lapte, nu ca m-as plange, dar imi pare rau ca trebuie sa arunc la fiecare masa.
In fine, vom vedea azi, ca doar mergem la control , dupa cum v-am informat deja.

Am citit asa povesti frumoase despre nasteri! Eu inca nu m-am hotarat sa scriu: mie frica. Inca ma buseste plansul cand ma gandesc la zilele alea.

Bernix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Irina, se poate sa fie adevarat, bebe sa apese pe vreun organ, ceva.
Am cautat si pe net, si intr-adevar, in ultima parte a sarcinii pot aparea crize renale carora nu prea ai ce sa le faci...
Asa ca nu-mi ramane decat sa suport cu stoicism si...traiasca no-spa, pe care nu prea l-am folosit pana acum!!!
A-propos, cam cate no-spa avem voie sa luam pe zi?

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Yaia, eu, spre deosebire de fete as face cezariana cu bb in pelviana. Dar se poate ca asta sa se datoreze si conceptiei medicale autohtone care nu concepe nasterea naturala la asa pozitie. De atatea ori am auzit ca nasterea naturala in pelviana e periculoasa, ca multe pot merge rau si medicul nu poate interveni, ca optiunile lui de a va ajuta sunt foarte limitate intr-o asemenea situatie, incat nu as risca... Oricum acolo ai probabil o gramada de surse de informare pertinente si, bazata pe astea si pe feelingul tau, cu siguranta vei lua decizia buna pt. voi. Eu mi-am spus parerea chiar daca poate nu e ce ai vrea sa auzi si am facut-o doar pt. ca ai vrut sa stii ce credem fiecare, sper sa nu te intristeze sau sperie ce am scris, fiindca nu asta a fost intentia mea. Repet sunt influentata in mod cert de tot ce aud aici in tara. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine si cine stie? Poate se intoarce sau reusesc sa-l intoarca in ultimul moment.
Nici eu nu stiu inca daca fetita mea s-a intors, dar la mine conteaza mai putin fiindca oricum va fi cezariana.
Despre Garmastan, eu as zice sa-l consideri la 300 mii lei vechi, e cel mai corect.
Bernix, bafta astazi la control. Poate totusi te hotarasti si ne spui povestea voastra...
Terrapin, eu stiu ca 3 No-Spauri se pot lua fara probleme, dar acum, fiind sarcina mare nu cred ca-i mai fac rau chiar de iei ceva mai multe.
Afibebe, eu am ramas gravi exact la 2 ani de la prima cezariana, bb a fost conceput de ziua lui Tudor , e cadoul nostru pt. el, o iubire pt. toata viata. Mi s-a spus ca pot ramane la 6-8 luni dupa operatie fara probleme, insa eu alaptam inca si am alaptat pana la 1 an, iar apoi nu m-am simtit in stare psihic sa o iau de la capat, am vrut si un pic de servici, sa-mi reiau putin viata sociala, etc. DEci motivele pt. care am amanat nu au tinut de operatie in nici un caz.
Cu sarcina nu au fost probleme, a fost foarte usoara din punct de vedere fizic, am fost permanent activa si ocupata, n-am stat la pat, nu am avut contractii, nu tratamente de sustinere, dureri la operatie, nimic. Slava Domnului nu am avut mari emotii, am auzit tipe planagandu-se de dureri si probleme pe care eu nici nu mi le pot imagina. O sa-ti spun si cum m-am recuperat dupa a doua cezariana, daca a fost mai grea sau mai usoara nasterea in sine. Ginecologul meu insista ca recuperarea dupa a doua cezariana e mult mai usoara, ca stii in ce consta si la ce sa te astepti si te mobilizezi altfel, nu te mai izbeste in moalele capului .
Sa vedem, in curand voi avea ocazia sa-ti povestesc din experienta.
Sabina, Rox, incercati sa va odihniti. Nu stiu cum, nu stiu cand, dar incercati sa o faceti. Va pup cu drag pe amandoua si ma gandesc la voi...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Joahnna

Vreau si eu sa felicit toate mamicile si sa urez bun venit tuturor –lor.

Am si eu o intrebare..poate ma ajuta careva. La controlul de saptamana trecuta (joi) mi s-a spus ca am deja dilatatia 3 cm…si ca vreo 2 saptamani cel putin ar fi bine sa mai stea bebelina la garsoniera.. A trecut deja o saptamana..dar oare mai pot duce mult asa? Cat de mult?
Acu nu pot dormi ca am dureri ca la ciclu… or fi normale? Oooooooof.

36+

Eu cred ca o mai poti duce asa inca o saptamana, daca nu faci efort. Stai mai mult intinsa, bea lichide multe si ia No-spa, indiferent daca te doare sau nu, cate 3/zi. Mai poti lua Magneziu, cel la pliculete de la Additiva este foarte bun si la gust si eficient. Piciulika parca e experta in magneziu , pe ea numai pe asta au tinut-o ca tratament de sustinere. Durerile de care spui sunt contractii, in caz ca mai ai poate ar fi bine sa-ti pui un supozitor cu Uscosin, am inteles de la fete ca face minuni. Tu oricum intreaba si medicul daca il poti folosi si ce iti recomanda sa faci ca sa ajungi sa nasti la termen.
Bafta, sa auzim de bine!

37+Maria

Edit: mai sunt fete care au mai stat zile, chiar sapt. in formatia 2 in 1 dupa ce li s-a spus ca au colul intredeschis. Parca si Sim il avea asa si desi a facut efort nu a nascut. Nu te nelinisti prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, burtici, mamici si bebici !

Astazi am implinit 3 saptamani ! Parca nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, parca mai ieri imi plimbam burtica, asteptand nerabdatoare intalnirea cu comoara mea

Si cine mai naste astazi ? Sau in weekend va odihniti si o sa fie pauza de bebei noi ?

Multumesc mult fetelor pt raspunsul despre suzeta. Nu am luat pana acum, dar uneori ma gandesc ca e folositoare pe termen scurt, de exemplu cand schimbam scutecelul, ca de cele mai multe ori se lasa cu urlete ( atunci cand o schimb inainte de a-i da sa pape ). Chiar asa, mamici, voi schimbati scutecul inainte sau dupa masa ? Ca daca vreau sa doarma dupa ce papa, trebuie sa i-l schimb inainte de a-i da sa manance, si atunci sa te tii concert...
Sim, voiam sa te intreb cum a decurs vizita la domiciliu a pediatrului de la Medicover, daca a venit dr Mihaela Oros sau altcineva... Pt ca la sfarsitul saptamanii viitoare ar trebui sa mergem la controlul de o luna, insa sotului meu i-au suspendat carnetul si nu mai avem cu ce sa ajungem la clinica. De-aia ma gandeam sa vad daca pot sa-i chem pe ei acasa.
Mai voiam sa atrag atentia noilor mamici ca Vigantolul se arunca dupa 28-30 de zile, cica se inactiveaza nu stiu ce substamta din el prin desfacerea zilnica a capacului. Noroc ca nu e scump . Am zis sa va scriu asta ca poate nimeriti un pediatru mai distrat, asa, si uita sa va spuna acest "amanunt" ( iar in prospect nu scrie absolut nimic de asta )
Cu iesitul afara... Am inteles ca ar fi bine sa iesi treptat, incepi cu 10 minute si pe urma adaugi zilnic inca 5. Noi am inceput cu 10, am continut cu 15, am ajuns iar la 10 ( ca am scos-o afara fara sa-i dau inainte sa manance ), am "sarit" la 1/2 ora, pe urma 1 ora, si acum 2 ore... Si azi mai facem o plimbare de vreo 2 ore cred, au anuntat ca e frumos si vreau sa profit de vremea buna si de faptul ca e tati acasa. Peste o saptamana incepe serviciul si eu nu voi putea s-o scot afara in carucior, deoarece caruciorul nu incape in lift decat pliat ( si n-am cum sa car si copilul si caruciorul pliat . Nici nu stiu ce o sa fac atunci, ca totusi trebuie sa scot cumva copilul afara.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Luy, poate poti folosi marsupiul? Sau, daca ai masina ta personala care sta in fata blocului, lasa-l acolo in portbagaj. Pui copilul pe bancheta cat il scoti si de-pliezi.

37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nana ceva semne?

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Nimic, nimic, Lunitzo!

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

fetelor va multumesc mult pt raspunsuri.va pupic.

noaptea asta nu am prea dormit la interval de o ora imi stranuta sau tusea.
asa tare m-am speriat.......

astazi nu a mai tusit deloc.
a mai stranutat din cand in cand dar nu a fost ceva neobisnuit.

ieri l-am scos afara si am uitat de noi.am stat mai 3 ore, am fost ft bine imbracati si adapostiti in carucior ft bine cu husa de protectie.

am tras o sperietura de mama focului.am jurat ca nu-l mai scot din casa zilele urmatoare.

merg sa-l schimb ca imediat incepe concertul de papa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput