Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
aandreea27 spune:
buna.va citesc de mult timp dar de abia azi am reusit sa ma loghez.deci sunt incepatoare,dar rau de totasa ca imi cer mii de scuze daca nu scriu unde trebuie sau cum trebuie.
mamaica de octombrie sunt si eu am DPN pe 5 octombrie dar doctorul meu sustine ca nu voi apuca luna octombrie.
nasteri usoare tuturor.
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Eu am luat in vara cu 238.000, dar poate ca difera pretul de la o farmacie la alta.
Mersi de informatie, chiar imi ajuta. Si stai linistita, nu trebuie sa fie chiar pretul la leut, dar sa nu-i dau 3 euro pe ceva ce a costat 8, ca atunci ma simt nasol.
Irina 36+
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Bee
Yaya, bafta, poate totusi o sa reuseasca sa-l intoarca pe bebe in ultimul moment, chiar daca el nu da semne acum ca ar fi cooperant.
Mersi Bee, , sper si eu.
Irina 36+
kriss79 spune:
Am facut si noi ochi..
Flori,nastere cat mai usoara!!
Noua ne vine caruciorul in max. o ora
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana
Sabina spune:
Afibb, eu am facut a doua cezariana la exact 5 ani de la prima, si nu am avut nicio problema cu operatia.
A doua sarcina a fost per total mai greu de dus, m-am ingrasat 22 de kg, am avut contractii tot trimestrul 3.....dar asta nu tine de cezariana.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
moldoveanca spune:
Deci noi suntem mine ,tot 2 in 1 a venit tati si nu ne mai saturam unul de celelalt va pup pe toate si va dau de stire luni dupa ce mergem la tanti doctor felicitari tuturor mamicilor si bebicilor
teo
Carmenita spune:
Yaia, eu am luat Garmastan ieri de la Helpnet si am dat 290.000 pe el. Mai aveam un tub luat acum o luna de la alta farmacie si tot atat am dat pe el.
Carmen 36+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Terrapin
Fetelor HELP!!!
Ma chinuie de ieri o durere acuta in partea dreapta de nu mai pot...durerea e chiar acolo unde poti pune mana in sold cum se spune si razbate din spate in fata. Nu e contractie pentru ca doare continuu si numai in dreapta.
Aveti idee ce naiba e ca nu mai poooootttttt.
Ieri am luat un no-spa si s-a mai calmat, azi sunt deja la al doilea...
Nu cred ca e cazul de mers la spital... 38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
asa ma durea si pe mine in ultimele saptamani,cred ca apasa sarcina pe un organ,ceva Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Gabriela77 spune:
Offff, Roxana, si eu care credeam ca ti-e mai bine….
Flory, nastere usoara!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)