*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Felicitari Creata pt FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este minunat cand o viitoare mamica vine si spune ca i s-a implinit dorinta si ca va aduce pe lume exact ce si-a dorit. Asa a fost in cazul nostru si stiu cat de mult se bucura aceasta mamicutza. Ii doresc sa aiba multa grija de ea si nastere usoara ca sa se poata bucura de fetita ei.

In alta ordine de idei eu sunt OK, nu prea mai am chef de nimic pt ca iar muncesc 2 sapt neantrerupt, asa ca o sa bantui pe aici in fiecare zi. Incep si eu vaicarelile pe la sf sapt cand deja o sa ma simt obosita ( programul meu este de la 10 la 21).

Pupici si multa sanatate zuzelor!!!!!!!
Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ValentinaV spune:

Buna fetelor,

Valentina-DN: 21.11.1978; DUM: 16.04.2007; DPN: 19.01.2008

Sunt in saptamana 22 si 6 zile si vineri, 14.09.2007 am avut programare la morfologie fetala la Ancar Benedict (Medsana). Sunt foarte dezamagita si furioasa pt. ca, dupa ce am asteptat 25 de minute sa intru in cabinet, dl dr nu a binevoit sa ma tina decat maxim 11 minute! Si pe parcursul consultatiei m-a mai si intrebat cum am ajuns la el, de parca asta conteaza cand dai 380 ron!!! Sunt destul de ingrijorata acum, nu cred eu ca a vazut el in 10 minute tot ce era de vazut - asta se face in cel putin 30 de minute, dar de..., era si el la sfarsitul programului, tinuse alte pile mai mult si vroia sa plece la timp.

Sunt foarte satula de sistemul medical de la noi, inclusiv de cel privat care se face cu aceeasi medici si care nu isi schimba mentalitatea. Daca nu te duci cu recomandari se poarta cu tine oribil, in orice situatie ai fi! M-am saturat de acest sistem in care doar pilele conteaza.
Acum ma gandesc sa ma duc sa mai fac o eco, am progamare maine, la 20.30. Va dati seama, la ora aia doctorului (alt medic) numai de morfologii fetale trim II nu ii arde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hip hip houray! pt CRETSULINA mika! iaca, dadusem eu in bobi de un baiat, ca asa ziceam io ca ar trebui sa fie... da nah... daca fetita ti-ai dorit! cumputeam eu ghici altceva! pusici multi sis a cresteti mari si sanatoase!

apropos de burtoi... si a mea incepe sa s eumfle si dorm aiurea noaptea. azi noapte am avut cel mai cumplit cosmar posibil pt mine. hai sa deschidem subiect cu povestit vise, ca macar ne descarcam de ele, mama lor de cosmaruri.

anjelik, io is pe principiul sanatos si fara mofturi, dar... dupa ce bruno a facut in a doua zi d ela nastere o eruptie - medicii spun ca era o infectie in organism , nedovedita de altfel - de la o pijamaluta care am spalat-o separat la mana cu alt detergen decat celelate... prefer pana la 6 luni sa spal hainutele fie cu persil sensitive, cu ariel sensitive sau cu "le chat"pt bebei. e chestie de : nu tenta soarta daca nu e cazul:)

gina, si eu am dat haine cu gramada, dar adevarul este ca am risipit mult. acu nu le primesc inapoi, atat ar mai lipsi, ca n-as mai avea unde sa le pun, dar am mare bafta ca si sasha e baiat si o sa mosteneasca d ela bruno. chit ca-s convinsa c-o sa aiba si el lucrusoare cat china:)))

ashea, azi fui la interviu. mah fetelor, ori flamanzii "e proshti" ori nu au spiritul romanesc de competitie. din toti aia acolo, eu eram singura care nu are acces la curs din motive de sarcina, dar am cerut sa fac totusi testele de limba ca sa-mis tiu nivelele. la engleza sunt inca buna - chit ca e limba pasiva multa, la franceza tot buna, si al naibii, sunt singura care am dat testul de flamanda - de care sunt mandra foc chit ca era cu rezultat mai slab - dar pe care sunt convinsa ca l-ar fi picat toti nativii de-acolo. era chestie de 114 intrebari pe 6 sectiuni de limba (in toate limbile) si tipa care mi-a luat interviul a fost rau dezamagita c anu puteam sa fac cursul. ar fi vorbit cu mine cate in luna si in stele... eh, una peste alta, a facut bine la psihic:)))

acu mi-e somn:)
in pat cu mine:)))
pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Creata , sa-ti traiasca cretzulina , sa fie sanatoasa , voinica , frumoasa si mintoasa...

Na , ca de data asta s-a inselat Mama Omida...

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/9831642@N08/collections/72157601119569702/

Incerc sa pun cateva poze si vreau sa vad daca reusesc!

24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Va salut si eu.Am avut ce recupera de vineri...de vreo ora stau si citesc din urma.Deci...sa vad ce-am retinut:

In primul rand FELICITARI pt noile carucioare:VIRGO si CREATA sa aveti pitici cuminti si sanatosi!

DocDeCap felicitari pt rezultatele de la eco si pt noul look de graviduta

Miri si Monica-matz misto poze...sexy mamici...

ALEXIA felicitari si tie pt miscarile lui bebe,e foarte emotionant momentul cand il simti pt prima oare

iulia 23+ iris-maria

POZE

uite cum crestem

Mergi la inceput

Mai fetelor am si eu o inregistrare cu baietelul meu si cateva poze pe care vreau sa le vedeti dar cum nu sunt as in calculatoare imi cam prind urechile........ spuneti-mi si mie cum sa pun niste poze ca sa se vada!!!!!!!!!!1
Pupici
Miky

24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Multumesc pentru toate urarile de bine, fetelor! Crestem numarul fetitelor, ca ne depasisera baieteii! :)

Miki_mamica - nu merge link-ul

Gatta - nu te agita, s-au mai vazut cazuri de transformare Iris in Alex peste noapte. Poate si Maria Ilona se va transforma in Denis. Cu toate ca nu vreau. Daaaaar... aduni ce semeni, stii cum se spune.

Miri_mik - important e ca psihicul ti-a fost alintat cu testul... Acum nu te astepti sa nimeresti si copiii!!!! Haha!

Valentina, draga mea... stiu prin ce treci. Ancar este renumit pentru asa ceva. Si nu numai la echografii. Eu m-am dus la el, spunandu-i ca nu am ciclul regulat, dar ca vreau totusi sa raman gravida. Si mi-a recomandat anticonceptionale. Si am asteptat aproximativ o ora si 25 minute sa intru la el. Un lucru am de spus, si nu e frumos: FUCK HIM! Nu te enerva tu pentru un doctor care este blazat si satul de munca pe care o presteaza!!!!!!!!!!! Nu de alta, dar agiti copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

doamne,fetelor,nu trec 2-3 zile,ca iar se deschide un nou capitol,va dati seama ca la inceputul anului viitor se umple romania(si alte locuri) cu bebeii nostrii?va dati seama ca printre ei,macar 2,tot o sa se cunoasca(in scoala,pe langa scoala),si poate ne trezim candva cuscre,sau mai stiu eu ce? Ce haioasa ar fi o astfel de situatie...
Salut si eu noile culori ale carucioarelor,felicitari fericitelor mamici, speram ca vineri(la vizita la nenea doctor) aflam si noi culoarea...
Vreti sa faceti niste pronosticuri si pt mine? Dar,nu am scis asa mult sa va dati seama de mine,sa ma cunoasteti asa de bine....noi(si eu si sotul)ne dorim baietel,dar toate testele (chinezesti si de alte feluri pe care le-am gasit pe net) au zis ca este fetita(in-afara de unul,care ne-a zis ca ar fi baiat)..voi ce parere aveti?
Pupicei tuturor burticilor,bebicilor si mamicilor

Adriana S. -20sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

CREATAAAAAAAAAAA,

Sa-ti creasca fetita mare, sa ai nastere usoara si sa-ti aduca numai bucurii.
Cu asa mamici zuze, e vai de capul baietilor... si invers.
Tare ma bucur ca esti fericita. BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Multumesc mult pentru apreciarile legate de poze... atata mi s-a spus ca sunt de sexy, ca parca acum si calc mai altfel (tot sexy desigur), in curand nu-mi va ajunge nimeni la nas.
Tare bine ma simt azi... sunt foarte fericita... si am rochita rosie tare frumoasa. Asa ca ma simteam eu sexy, dar cand am mai citit si toate mesajele de la voi 80B-ul meu a fost subit in crestere.

Miri-Mik eu am deschis un subiect de vise. O sa dau un link imediat.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput