*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Irinouka, stai mami linistita, iti dau aceeasi explicatie pe care am primit-o eu de la medic: cand te doare BURICUL e bebe care a descoperit cordonul obilical si se joaca cu el! Pe bune.... Si eu m-am speriat la inceput dar acum mi se pare tare draguta chestia asta!
Gatta, exact la 23 de sapt cate ai tu acum, am simtit si eu asa cum spui tu o crestere ffff brusca a burticii si intinderea pielii. Acum e mai bine...
Nu pot scris mai mult am fff multa treaba la birou!
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
kossir spune:
Shose unde esti, mai da cate un semn de viata.
Da, chiar, si Gugu?????????
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
irinouka spune:
laurici, angelique
amuzanta chestia cu bebe care trage de cordon, in stilul asta o sa imi placa senzatia!
am fugit la mine-acasa, va sarut pe toate si va doresc o zi cat mai dulce!
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
zeririlouiza spune:
Buna zuzici, intru in fuga ca de azi dimineata ma chinui sa salut dar nu am avut timp, in schimb am citi cat de cat printre randuri, am vazut vreo 3-4 mamici sexoase cu poze si o rochie misto la monica, felicitari celor care au aflat sexul lu bb, si ma bucur ca sunteti bine, va pupic si sper sa am mai mult timp maine
Louiza 21s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
creata2008 spune:
E FETITAAAAAAAAAAAAAAA! CARUCIOR ROZ, VA ROG!
Doamneeeeee, cat mi-am dorit fetita!!!!!!! Suntem sanatoase amandoua, deja a recuperat din diferenta pe care o avea. Stiti povestea, ovulatia mea a fost la o saptamana dupa cea normala. Diferenta dintre ecografic si ciclu era de o saptamana. Si a recuperat 3 zile. Ca atare, data nasterii este intre 21 si 25 ianuarie.
Toti parametrii sunt normali, are 428 grame si labii. Asa ne-a scris pe ecran, de 2 ori. Prima oara cand am vazut, l-am intrebat pe doctor cu lacrimi in ochi daca e fetita. Nu-mi venea sa cred ce am citit. Si doctorul, si el mirat, zice da. Probabil s-a mirat ca noi nu stiam sau ca a fost neconcludent pana acum si a mai verificat inca o data.
Suntem super fericiti! In primul rand ca este sanatoasa si ca totul e ok cu amandoua si apoi ca este fetitaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Creata 1 + Creata 2 in 21+ (22+ dupa UM)
kalosalina spune:
FELICITAAAAAARI! MA BUCUR MULT PT TINE, MAI ALES CA ESTE EXACT CE TI-AI DORIT! SA FITI SANATOASE AMANDOUA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
A venit Bebica!!!
20+
zeririlouiza spune:
Creato felicitari pentru cretulina, si ma bucur ca este bine sanatoasa si sa va traiasca
Louiza 22s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
irinouka spune:
pupici fara numar pt cretzuline! felicitari, e minunat sa afli ca totul e in buna regula si ca ti se implinesc dorintele.
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
viezurila spune:
creata FELICITARI pt fetitza! Sa fie sanatoasa, la fel si mamica si sa va aduca si mai multe bucurii de acum incolo!
+18
creata2008 spune:
Multumesc mult, fetelor!
Sa adaug.... Am batut si recordul pe care tot eu il batusem. Ne-a costat 4.400.000 lei. Ca pozele (de care aia nu mi-a spus la telefon - cum ca ar trebui sa le platesc!!!!) au fost 400 mii lei. Dar cand fericirea e mareeeeee... ce mai conteaza un salariu minim pe economie?!