*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 14
matgravidut spune:
Miri-mik si celalte zuze dragute,
daca vreti sa va povestiti visele ciudate din timpul sarcinii sunteti invitatele mele.
Aici este un link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105964
Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca
gattasalvaje spune:
Creata , e adevarat ca se mai transforma Iris in Alex , insa daca nenea doctoru' a vazut la 22 sapt. o Maria Ilona mica , nu prea cred ca mai are sanse sa se faca Denis ...Asa ca stai linistita ca acolo e cretzulina mica pe care ti-ai dorit-o
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
Creataaaaaaa, ai vazut mami ca ti-a ghicit fata bine???? Am zis eu ca faci fetitza!!!!! Hai, care mai doreste, care mai pofteste, veniti la baba sa va ghiceasca, scoateti banu gros si va spun!!!
Adryana in cazul tau imi vine a zice ca e cu putza! Acum sa vedem ce-o spune si nenea doctorul!
Valentina, bine ai venit printre noi! Sa stii ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai greu, grabeste-te sa le scii ca sa scapi de moderare.
Gatta din cauza ta am cazut in damblaua cu Grey's Anatomy. te-am tot auzit vorbind de el si mi-am descarcat primul episod si iacata-ma-s fan! Acum stau pe net calare sa mi se descarce si restul episoadelor....
Miri, nu degeaba esti tu febletea mea, si frumoasa si desteapta, bate-i la fund p-aia de-acolo ca numai gura e de ei! Sa stii ca pana la urma o sa folosesc atunci pt bebe detergent special, pe principiul meu "Nu ca trebe, ca sa fie!"
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
carmen e spune:
Creata felicitari pt cretulina sa fie frumoasa , voioasa si sanatoasa.
Fetelor ieri a nascut o prietena la 36 de saptamani o fetita frumoasa si sanatoasa de 2600 kg si 48 cm. Ea era internata in spital de la 34 de sapt pt ca i se rupsese apa si imi spunea ca din vina ei pt ca nu prea a stat linistita si imi zicea sa stau mai linistita si sa nu ma mai agit pt ca eu sunt o persoana ffff agitata si vreau sa va spun ca parca a bagat un pic frica in mine si incep sa ma protejez mai mult.
Aveti grija de voi
Pupici
cum creste
Carmen 20 + David Alexandru
miri_mik spune:
matgraviduts, am masgalit la vise. parca ma simts mai bine:) parca si bebe da suturi mai cu spor.
nah, ca baietii mei numai nu ajung acasa, s-or fi ratacit pe drum.
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
AngeliquedeS spune:
Sa va mai spun ce face o zuza nebuna: stiti reclama aia la lapte, produse lactate, cu bebele care se naste? Cum o arata intai in burtica pana in momentul in care o pune in brate la mami? Ei, de cate ori o vad incep sa plang, asa ma impresioneaza...
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
carmen e spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Sa va mai spun ce face o zuza nebuna: stiti reclama aia la lapte, produse lactate, cu bebele care se naste? Cum o arata intai in burtica pana in momentul in care o pune in brate la mami? Ei, de cate ori o vad incep sa plang, asa ma impresioneaza...
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
Si pe mine ma impresioneaza reclama aia rau de tot si plag de fiecare data la ea.
Pupici
cum creste
AngeliquedeS spune:
Deci nu sunt singura!
Vai, dar cand o vad cum sta acolo in burtica (nu stiu de ce dar intotdeauna ma refer la bebele ala ca fiind fetitza) instantaneu imi dau lacrimile si ma gandesc ca exact asa percep ei nasterea ca pe ceva brutal pe care nu si-l explica dupa binele care le fusese inainte....
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
miky_mamica spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
doamne,fetelor,nu trec 2-3 zile,ca iar se deschide un nou capitol,va dati seama ca la inceputul anului viitor se umple romania(si alte locuri) cu bebeii nostrii?va dati seama ca printre ei,macar 2,tot o sa se cunoasca(in scoala,pe langa scoala),si poate ne trezim candva cuscre,sau mai stiu eu ce? Ce haioasa ar fi o astfel de situatie...
Salut si eu noile culori ale carucioarelor,felicitari fericitelor mamici, speram ca vineri(la vizita la nenea doctor) aflam si noi culoarea...
Vreti sa faceti niste pronosticuri si pt mine? Dar,nu am scis asa mult sa va dati seama de mine,sa ma cunoasteti asa de bine....noi(si eu si sotul)ne dorim baietel,dar toate testele (chinezesti si de alte feluri pe care le-am gasit pe net) au zis ca este fetita(in-afara de unul,care ne-a zis ca ar fi baiat)..voi ce parere aveti?
Pupicei tuturor burticilor,bebicilor si mamicilor
Adriana S. -20sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ
Draga Adriana
Stai linistita ca toate testele astea chinezesti imi aratau ca o sa fie fetita si pe deasupra toata lumea se uita la burtica mea si zicea ca sigur e fetita. Ne innebunisera sa gasim nume de fata ca asa o sa fie si uite ce ne-a zis dl dr Iosup: Baiat 100% asa ca nu te mai lua dupa nimic ca nu are rost. Eu una stiu prin cate am trecut, prin cate griji si vise si nebunii pana am aflat asa ca iti sugerez sa stai linistita pana faci eco.
Pupici si ai grija de tine si de bebe!!!
24+
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
carmen e spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Deci nu sunt singura!
Vai, dar cand o vad cum sta acolo in burtica (nu stiu de ce dar intotdeauna ma refer la bebele ala ca fiind fetitza) instantaneu imi dau lacrimile si ma gandesc ca exact asa percep ei nasterea ca pe ceva brutal pe care nu si-l explica dupa binele care le fusese inainte....
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
Nu esti singura si exact asa gandesc si eu, zuze ce mai.
Pupici
cum creste