*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 11
creata2008 spune:
'Neata fetelor!
La 12.15, adica peste 40 minute, vine sotul sa ma ia de la birou (ca sa nu mergem cu 2 masini) si ne indreptam catre Diagnosis. Bine, programarea e la 13.30, dar de la Plaza mananci vreo 3 paini pana langa urgenta Floreasca, la ora pranzului.
Bun... pe ultima suta de metri: ce sex va avea? Testul cu sare a zis ca e baiat, Angelique a zis ca va fi fata. Voi ce ziceti? Hai, nu fiti timide, ca eu am dat pronosticuri pana acum.
Si apropos, Louiza, tu povesteai ca asistenta de la Euroclinic vroia sa te si programeze, ca sa nu te piarda... M-au sunat de la Diagnosis vineri, mi s-a parut super profi' si m-au intrebat daca pastrez programarea. Zic "bineinteles, de-abia asteptam!". Iar ea "oooo, da, si noi de-abia asteptam!". Adica hodoronc-tronc, s-a incurcat in vorbe. Normal ca de-abia ne asteapta, doar ma costa cel mai scump acest 4d dintre toate zuzele de la odiseea noastra!!!! Deh, obrazul subtire cu cheltuiala se tine! Hahahaha!
Creata
21+ azi (22+ azi dupa UM)
viezurila spune:
Neata!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Mamicile care au primit cadouri pt bebe sa le foloseasca sanatoase si ele si bebei!!
+18
AngeliquedeS spune:
Creata, eu raman la parerea initiala ca e fetita!
Pupici,
Angelique 25+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
emiliapop spune:
Eu zic ca e baiat [baiat]!
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
honey79 spune:
Bun gasit, Zuzici.
Eu am avut ieri o zi plina, dar frumoasa. Cand m-am trezit ieri dimineata, ma gandeam ca in afara de mersul la Biserica, iar va fi o zi plictisitoare...o zi de Duminica obisnuita, in fata Tv-ului. Wrong.
De la Biserica, prietenii mei romani m-au invitat la Festivalul Vinului,la vreo 50km distanta. Normal, am acceptat , desi n-aveam in buzunar decat 20euro.Am mers la Fstival,am papat un sandwich, am ascultat muzica ,ne-am plimbat...a fost tare frumos.Am primit si-un sms de la sora-mea, cau ca-s pe drum catre mine...din Paris si ca au avut pana, si mai intarzie. Habar n-aveam ca aveau de gand sa ne viziteze tocmai ieri. Asa ca, dupa inca vreo jumatate de ora, am hotarat sa mergem acasa. Ne-am intors acasa cu cate-o sticla de must.
Au ajuns si sora-mea cu iubitu ei, ne-am petrecut seara frumos,in familie..am jucat remi,povestit,super frumu.
Astazi am implinit si noi 18saptamani.
Creata si eu zic ca va fi Fetita.
Va las acum, am sa revin putin mai tarziu,dupa ce ma "scap" de musafiri.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18 70%
gattasalvaje spune:
Sal'tare Zuzelor !
In primul rand , Creata...ce zici daca Mama Omida iti prezice un baietel....
Asteptam cu nerabdare vestile de la eco...
Cu durerile de spate , ma inscriu si eu in club...Am impresia ca sapt trecuta mi-a crescut burta enorm si ma trage in fatza si din cauza asta , a inceput sa ma doara spatele ingrozitor , nu pot sa mai stau mult in picioare fara sa ma misc...e un chin cand stau in fatza chiuvetei sa spal vasele . Si parca ma doare si pielea de pe burta , s-a intins f mult sapt trecuta...a fost o crestere brusca si foarte vizibila.
Va pup si intru mai tarziu...
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
salut, fetele! am dat o fuga pana la mama special pt internet si am intrat direct pe ultima pagina, aici, pt ca am o nelamurire si sper sa ma ajutati.
simt niste intepaturi in buric. nu in zona din jurul buricului, numai sus/jos sau dreapta/stanga, ci fix IN BURIC. iar daca intepaturile dispar iar eu ma apas pe zona respectiva, iar le simt. am mai avut parte de chestia asta acum doua zile, dar a durat putin.
stie vreuna dintre voi ce-ar putea sa fie sau ati avut parte de asa ceva?
pup fetele.
a! creata, si eu mizez tot pe un "cuc" in cazul vostru. bafta!
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Laura Ioana spune:
Irinuca si eu am exact acelasi fel de dureri! Ma doare buricul si zona din jur de numa numaSunt normale durerile, sunt tot din cauza intinderii pielii. Cand simt ca ma doare imi amintesc ca trebuie sa ma dau cu crema
Creata eu zic baietel
Fetelor mai stiti ceva de Gugu? Cred ca nu a lasat niciun nr de telefon in contul comun si ma cam ingrijoreaza ca nu a dat niciun semn de vreo luna de zile! Guguleeeeee!!!!!!
Honey felicitari pentru cele 18 saptamani La mai mare
24+
Poze Laura
Puiul nostru drag
kossir spune:
Buna dimioneata zuzici.
Gina sa stapaniti sanatosi salteaua, e aur curat. Eu cred ca si voi sunteti niste oameni deosebiti si vi se intoarce cu aceeasi moneda. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Fetele care ati primit hainute, sa le stapaniti sanatoase si o sa vedeti ce bine or sa va prinda.
Eu am dat totul de la cel mare si oricum ar fi ramas acasa, asa ca acum o s-o iau de la 0, pt ca probabil aici nimeni nu se va gandi sa-mi dea ceva, in afara de cadourile de botez.
Creata sa fie numai vesti bune si bebe sanatos indiferent de culoarea caruciorului. Si sa dea DD sa fie ce va doriti voi.
Eu am mers pe jos, o fac de vreo doua saptamani de 3, 4 ori pe saptamana, cate 3 km, poate mai mult, mai putin, nu stiu sa apreciez bine, apoi am facut dus, iar acu bebe misca, danseaza chiar. Eu il simt in extremitatea stanga cel mai adesea, dar uneori mai simt un piciorus, sau nu stiu ce si in partea cealalta, e posibil?
PArca pusese cineva un link aici cu ceva miscari de gimnastica pe care le putem face si noi. Gresesc, mai stie cineva, ca eu aici in oraselul meu nu am o sala unde sa poata face si gravidutele miscare, poate doar un unde costa 120 euro pe luna si mi se pare fita, pentru ca in general aici costa de la 15 euro pana la 50, 60 maxim. Daca va amintiti, postati-l va rog din nou si pentru o aiurita ca mine.
Sa aveti o saptamana buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,