*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Veronicka si pe mine ma doare nervul sciatic in partea dreapta cand se aseaza bebe pe el! Pana acum din fericire nu m-a tinut durerea mai mult de cateva minute, dar oricum e groaznic, raman paralizata de durere!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

angelique, si noi tot miercuri avem intalnire la ecografie! Astept de 3 luni ziua de 19 septembrie. Sunt foarte incantata ca mai sunt doar 3 zile.

Anca D.

20+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Gina, mai..m-ai dat gata cu prietenii astia ai tai! Chiar ca a fost saptamana cadourilor! Tine-o tot asa, mama! Ca e bine! Sa stapaniti sanatosi si salteaua! Of, ca asa duc si eu dorul unui pat ca lumea....sa nu mai simt durerile astea de spate care ma innebunesc!
Ma simt mai bine, saru'mana! Nu mai simt intepaturile alea...Am baut paharul cu gheata si am simtit dupa, o oaresce miscare...Paharul cu zahar nu l-am mai baut ca, si-asa, mananc cam mult dulce in cursul zilei si n-am vreut sa-i dau in cap cu glicemia...
Ce sa zic...il mai simt din cand in cand pe bebe, adica nu e vorba ca nu-l simt deloc (inainte era deosebit de activ si lovea destul de puternic)..cred ca are o perioada de leneveala...

Veronicka, nu esti singura...intru si eu in club...
Lorena, mama, vorba lui Miri...unde te vezi tu grasa? Pupam burtica!

Ioana, eu mor de drag cand face bebe asa...Ma amuza tare
mult...

Miri_mik, succes maine! Misto dresul!

AngeliquedeS si Lala_D, ma bucur ca ati primit hainute asa frumoase! Eu inca n-am cumparat nimic...Salivez cand ma duc prin magazine...Si au astia, aici, niste hainute de bebe..de mori ...Dar, deocamdata ma abtin..

Monica (docdecap), drum bun si te asteptam sa ne mai povestesti ce-ai mai facut!

Otillia, bine ai venit printre zuze! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Honey, mai, sa fie sanatoasa bebelina ta! M-a emotionat cum se misca ea acolo..ce draguta..Sper ca voi avea si eu o inregistrare din asta...

Monica (MatGravidut), esti tare draguta! Radiezi de fericire!

Nemary, imi pare rau sa aud ca tre' sa stai in pat...Da' lasa ca o sa fie totul ok...Merci pt. felicitari!

Darene, merci de felicitari..Da', prima data cand s-a intamplat sa nu-l simt pe bebe m-am speriat rau de tot..ca citisem eu ca tre' sa informezi doctoru' imediat ce sesizezi o schimbare in activitatea lui sau, cu atat mai mult, daca nu-l mai simti (parca 24 ore)...Si tot asa mi s-a zis..ca probabil s-a intors si loveste mai in partea din spate si eu nu-l simt (ca este inca foarte mic si are spatiu de "manevra")...Acum, il simt...dar cam rar si cam firav..da'l simt...

cati

(23+)&Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - hai ca ai fost culmea cu ezitarea in a merge sa iei hainutele!Bine macar ca le-ai luat pana la urma si nu ai pierdut ocazia.Bravo!
La primul copil asa este insa, ai sa vezi ce bine are sa-ti prinda si ce mult are sa te ajute!
Hai,sa va povestesc o intamplare.
Cand am nascut prima fetita, am avut pretentia sa-i cumparam de toate.Si atatea i-am cumparat ca nu mai stiam ce sa mai facem cu ele (f' multe hainute).In fine, timpul a trecut si a sosit micuta Jessica.
Asa dar, le-am luat si i le-am dat ei.
A crescut insa foarte repede si s-a intamplat ca una din prietenele mele sa aive o fetita in scurt timp dupa mine!Fiind in stare perfecta, (desi le purtase ambele noastre fetite) i le-am trimis ei.Au fost o adevarata binecuvantare pentru ea si le-a folosit cu multa bucurie.
Ca si in cazul nostru fetita a crescut vazand cu ochii si cand n-a mai avut nevoie de ele, s-a nimerit ca o alta prietena sa nasca si i le-a trimis acesteia!Extraordinar, cata bucurie au putut fi si pentru aceasta familie!Bineinteles,si fetita acesteia a crescut si culmea,s-a intamplat sa raman eu iarasi insarcinata!In acest fel, m-am trezit intruna din zile cu ele la usa!A fost precum painea pe ape care se reintoarce dupa multa vreme inapoi!
Ei bine fetelor, desi le-a purtat 4 copilasi aratau extraordinar de bine!
Am pierdut insa acea sarcina si cum am dorit sa nu le tin la naftalina, le-am dat mai departe unei alte mamici in nevoie ca un alt copilas, sa se bucure de ele.

In concluzie: Daca cineva va ofera, nu refuza-ti.Copilasii cresc foarte repede si nu se merita sa cheltuiti un morman de bani pe hainute noi cand ii puteti salva pentru atunci cand, nevoile copilasului vor creste.

numeioana - mi te imaginez cat de simpatica ai putut fi cu burtica "guguloi" intr-o parte!Asa un moment trebuia prins in imagine!

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu

Gina, mai..m-ai dat gata cu prietenii astia ai tai! Chiar ca a fost saptamana cadourilor! Tine-o tot asa, mama! Ca e bine! Sa stapaniti sanatosi si salteaua! Of, ca asa duc si eu dorul unui pat ca lumea....sa nu mai simt durerile astea de spate care ma innebunesc!
(23+)&Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Cati - multa sanatate si putere sa treci cu bine peste toate iti doresc caci pe restul, le ve-ti putea rezolva/cumpara voi cu timpul.Stiu tare bine cat de ingrozitoare sunt durerile de spate si va inteleg asa de bine...
Personal, desi cred ca nu as fi dat niciodata atatia bani pe o saltea acum, dupa ce am dormit pe ea cred ca merita toti banii cu varf si indesat.
Dupa o zi trudita de munca, ce poate fi mai pretios decat odihna?!
Si ce odihna se mai poate numi aceea cand, te trezesti dimineata cocosat/a de durere de spate datorita faptului ca salteaua nu este buna?!No,mai dute frate proaspat la munca si fii vesel,plin de forte noi in fata greului zilei ce iti sta in fata daca poti!
Offf, cat mai indura omul in viata aceasta dar, pana buzunarul permite nu-i incotro!Tot inainte.
Va doresc fiecaruia in parte ca Dumnezeu sa se ingijeasca de toate nevoile pe care le aveti.Sa va ajute si sa va dea, tot ceea ce va doreste inima.

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Am revenit si eu dupa o lipsa de 4 zile (de stat la pat din cauza racelii). Inca nu am reusit sa citesc din urma, dar voi recupera cand am timp. Eu sunt in continuare racita , ma simt groaznic...nu stiu ce sa mai iau, ce sa mai fac...

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Pup si eu fetele zuzele.
Si la cit mai multe vesti bune
Meda 16+

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Fetelor, am si eu o intrebare. Cu ce detergent trebuie spalate hainutele pt bebei?

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Buna dimineata!

Fetelor, am si eu o intrebare. Cu ce detergent trebuie spalate hainutele pt bebei?

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Angelique, eu le-am spalat cu detergent normal,PERSIL apoi le-am clatit cu balsam sensitive de bebe si la final le-am calcat cu aburi. daca totusi veri un detergent de bebe vezi ca este de la TEO prin hypermarketuri si nu e scump deloc. eu nu vreau sa imi cocolosesc prea tare bebelina de mica si apoi sa fie prea sensibila la restul.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput

BBYasmi, multumesc mult! Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste cocolositul!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput