Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)
Raspunsuri - Pagina 13

lbelciug spune:
 Shobo, multumim! Ne-ar fi placut f mult si casa pe teren cu curte etc insa noi nu ne putem permite treaba asta din mai multe considerente, nu financiare. Stii tu... una e vrutul si alta pututul. Succes sa vi se implineasca si voua visul!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) 
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

bubu05 spune:
 Liviana, multumesc pt. reteta, am oprit focul acum la friptura si miroase tare bine. Carnea e dulceaga la gust, dar nu mai are sos deloc, s-a evaporat...oricum gustul e bun si e tare frageda. Ce garnitura merge la ea?
Eu am auzit de aproape 100 euro/luna pt. intretinerea zonei, pt. paza, parcare, curatenie etc...plus ce te va costa intretinerea apartamentului(apa, gaze etc). E destul de scump...Noi ne uitam in Berceni, pe Vacaresti, unde se fac 5 blocuri intr-un complex si asa erau taxele trecute pe net. Deja apartamentele de la ultimele etaje erau cumparate!
Oana 
 8+ si 
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Alina Maria spune:
 Buna seara gagicute , ce faceti ?
Noi suntem cam intorsi pe dos , mie mi-a venit ciclu , Mandy e nu mai problema nu vrea nimic si vrea de toate , sotul e si el cam pe aiurea , offf . 
Mona la tine ce se mai aude ?sper ca tu sa fii mai norocoasa , sau ma astepti inca ?
Succces fetelor cu casele si apartamentele si tot ce va doriti .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 

V. Erica spune:
 Neatza fetele,
Am scris si ieri un mesaj, dar l-am pierdut, si n-am avut timp sa reiau...
Liviana, in primul rand felicitari pt apartament. Indiferent de considerente, pretul e bun, investitia e buna (eu nu cred ca va scadea pretul apt), si daca rata va aranjeaza, why not?
Si eu fac parte din ctg care prefera casa pe pamant, cu toate avantajele si dezavantajele care decurg de-aici. Am vazut ieri niste poze cu un iaz amenajat intr-o curte, superb. Pt asta sunt dispusa sa astept si sa fac compromisul de-a mai ramane cativa ani in acest apt.
In alta ordine de idei, suna bine reteta ta de friptura la cuptor. Pica la tanc, doar ce am dezghetat un pachet de pulpa de vitel si nu stiam cum sa-l pregatesc. N-am inteles insa cu sosul cum e: mai pui apa sau te referi la sosul pe care-l lasa marul+zaharul?
Alina Maria, speranta moare ultima...
Coraly, 
. (adica am vazut pozele 
)
Bubule, neinspirata cum sunt in ultima vreme, am bagat un ochi La bucatarie si am incercat reteta ta de kumpir aseara. A iesit de vis!!!
Fetele, parca ziceati ceva de Tnuva... Iaurtul nu l-am incercat, in schimb a luat mama niste smantana de la ei, ca n-a gasit altceva, si mi s-a parut ca are gust de margarina, am aruncat-o. Voi ati incercat smantana asta sau sunt eu paranoia?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

bubu05 spune:
 'Neata!
Azi ma duc si eu la servici pe saptamana asta, incep dupa-masa si nu prea am chef...era bine acasa!
V.Erica, ma bucur ca ti-a placut kumpirul, sunt deliciosi! Nu stiu ce sa zic de smantana, eu doar iaurt natural am luat de la Tnuva si mi s-a parut f. bun.
Alina Maria, nu mai fi trista, poate luna viitoare vei avea noroc cu bb si...capul sus!
Oana 
 8+ si 
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

crinuta spune:
 Noi am luat smantana si ne-a placut.
Crinuta si 
 Rayan 
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

crinuta spune:
 Ti-am spus eu Bubu ca e bine acasa. Eu ma simt excelent acasa, dar ce sa facem, inca avem nevoie de bani...
Crinuta si 
 Rayan 

Shobo spune:
 fetele, va rog spuneti-mi si mie cat ati incasat alocatia copiilor pe 2007 pana au implinit 2 ani?? eu am fost ieri la banca si astia nu au virat nimic pe ian si febr, abia de la mar incoace au reluat viramentele cu 25 lei/luna. stiu ca la 1 ian 2007 intra in vigoare noua lege care da 2 mil/luna copiilor pana la implinirea a 2 ani.
astept rasp voastre ca oricum tb sa ma iau de ei sa vad ce s-a intamplat. tks
Multumimi, Liviana
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si 
  in sapt 19

crinuta spune:
 La noi o aduce postasul lunar.
Crinuta si 
 Rayan