Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

A fost mama cu el la Lahovari, acel spital de ochi ( eu am stat cu zugravii in casa) si s-a uitat dr. la ochisorii lui cu lumina aceea, stiti voi, si cica nu e obiect strain, dar e inflamat, ori de la praf, vant, orice.
Prin urmare i-a dat Tobrex, picaturi pe care abia le-a gasit mama, dupa ce a incercat la N farmacii. Se pare ca sunt multe cazuri zilele astea.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, bine ca l-a dus la dr si nu e nimic grav. O sa-i treaca sigur de la picaturi!
Filmuletele nu le-am descarcat din camera, azi am avut o durere groaznica de cap!

Liviana, sa fie intr-un ceas bun!
Mama, si eu sunt lesinata dupa clatite si maine fac si eu sigur! Fac unele cu dulceata de visine, preferatele mele si inca unele cu mere rase in aluat, preferatele lui Vlad!
Vreau si eu reteta de friptura, pls.
Liviana, cat a costat apartamentul? Si ti-l pot face ei de la inceput cu 3 dormitoare? Mai da-mi si mie link-ul sa ma uit, ca si pe noi ne bate gandul...
Pana una-alta azi am semnat si noi pt. alt credit, al n-spelea...mai luam o garsoniera sa o inchiriem

Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pardon, i-a dat Tobradex, dar m-am luptat cu el sa ii pun picaturi. E de groaza, nu vrea nici un fel de picaturi. Ma lupt pentru orice.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, acolo te-ai nascut? mama, ce mi-ar placea sa traiesc in aerul ala, nu stiu dc m-as adapta la viata lor de acolo insa aerul si oamenii - ardelenii adica , imi plac!

noi cand a avut C ochiul rosu am fost tot la spitalul de ochi si am dat peste o rezidenta care a aruncat cu antibioticul in noi, nu mai stiu ce crema... eu n-am vrut sa-i cumpar si i-a trecut cu o solutie de spalaturi, nu mai stiu cum ii zice si e la el in camera, nu mai intru acum, ceva gemn Indocolyr parca.

Liviana, ne poti spune cat a costat acest apt? eventual pe PM, pls.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by coraly

Adita tu imi puteai raspunde foarte bine la dilema cu unul sau mai multi copii, ce zici?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

pai ce pot sa zic, faptul ca am facut atatia copii nu e un raspuns? dragostea pt fiecare dintre ei nu a diminuat-o pe cea pt primul, parca cu fiecare copil se face mai mult loc in inima sa poti iubi mai mult decat ti-ai inchipuit ca poti

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, felicitari pt apartament.
as vrea si eu sa ne vedem, dar mi-ar conveni mai mult sambata, sau in cel mai rau caz duminica dupa-amiaza.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele,
nu e nici un secret insa preturile difera mult, in fct de topologia apartamentului. E un Excel pe site-ul lor (http://www.primavara-rezidential.ro/). Chiar acum am veriifcat linkul si deocamdata nu se poate accesa Excelul pt ca probabil il actualizeaza cu o marire de pret - auzise sotul ieri o discutie pe tema asta.
Noi am ales varianta 3C1 care costa 160.000 euro cu tot cu TVA. De cele cu 4 cam nu ne-am putut apropia, insa din 3 vom face 4 caci exista aceasta posibilitate dpdv al suprafetei. Se pare ca recompartimentarea o va face tot constructorul.
Conditiile mi se par super. Citez:
"Intrarile controlate vor fi supuse supravegherii sistemelor de securitate electronice. Ansamblul va fi organizat ca spatiu privat, cu circuit inchis, si supravegheat 24\24 ore prin intermediul unui sistem video. Accesul autovehiculelor va fi asigurat de un sistem bariere cu deschidere controlata. Pentru deschiderea barierelor se vor folosi aparate pentru citirea cartelelor magnetice de la mica distanta. Se vor realiza doua legaturi carosabile controlate (de unic sens: intrarea si iesirea) ale incintei cu Prelungirea Ghencea.
Ansamblul va fi prevazut cu spatii de parcare adiacente, circula#355;ii carosabile si pietonale pavate cu dale care vor face leg#259;tura intre cele trei blocuri, spatii verzi, spatiu de joaca pentru copii, precum si o fantana arteziana. Rampele de legatura cu subsolul (accesul si ie#351;irea din garaj) vor fi pozitionate in incinta.
Parcul si spatiile verzi, vor putea fi utilizate de catre toti locatarii. In parc vor fi amenajate alei pietonale, zone de odihna, loc de joac#259; pentru copii. Parcul va fi iluminat noaptea si seara. Sunt prevazuti arbusti ornamentali si gazon. Va fi asigurata irigarea parcului cu aspersoare automate.
Ansamblul este prevazut cu functiuni complementare locuirii, specifice unei vieti active: gradinita, farmacie, banca, restaurant\cafenea\bar, spatiu comercial, supermarket, salon coafor, complex de intretinere prevazut cu jacuzzi, sala de fitness, sauna si masaj."
Hai ca le-am facut reclama free, dar eu zic ca se merita. Preturile la ap vechi deja sunt 130k asa incat dif era f mica fata de cel nou. Stiu ca e mare si asa suma, insa il vom plati cu credit de la banca.
Crinuta, deal! Deci, pe cand intalnirea?
Bubu, reteta de friptura: se taie cuburi mari cca 3 mere (cu coaja) si se pun intr-o tava. Se taie carnea de vita in felii de 1 cm grasime si late cat o palma, se ung cu ulei, se presara sare si piper pe ele. Deasupra merelor se poate pune o ling de zahar (eu am pus) si pe ele se aseaza bucatile de carne. Se pune tava la cuptor 15 min la foc tare, apoi se stropesc buc de carne cu sucul din tava si se intorc. Se lasa focul la min inca 45 min si se intorc din 15 in 15 min buc de carne dupa ce au fost stropite cu sos.
Adita, si eu tot in week-end pot veni la intalnire.
La Baby Expo vine cineva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Liviana, suna foarte bine ce povestesti tu si m-ar interesa si pe mine, dar as vrea sa mai aflu de la tine daca se poate urmatoarele lucruri: regia cartierului cine o plateste? Ma refer la iluminatul public, la intretinerea spatiului public si a parcarilor, colectarea gunoiului. Pentru ca am impresia ca se taxeaza lunar si separat si ajunge la sume destul de mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mama, Anda, ce ma speriasi! Cand am vazut ca ai postat credeam ca ma vei certa pt reclama! Acum ca m-am linistit, iti raspund. Se percepe intr-adevar o suma, de 0.15 eu/mp al ap-lui (la noi ar veni cam 70 ron pe luna), ceea ce cred eu ca e rezonabil avand in vedere ca totul va fi civilizat si curat. M-am saturat de caini si pisici care se urca pe masina sau stau la scara si mizerii de-ale lor peste tot, m-am saturat de vecini necivilizati care fumeaza in lift etc etc. Sunt dispusa sa platesc suma asta pt confort, conditii civilizate si siguranta copiilor, a casei, a masinii. Bineinteles ca daca ceva nu-mi va conveni voi avea si dreptul sa reclam, mai ales ca platesc. Te pup.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, dc voi asta vreti inseamna ca e pt voi! sunt oameni carora nu le place la curte si nu se inhama la facut o casa pe pamant, cum sunt si invers (ca noi), carora nu le mai place deloc la bloc, oricum ar fi tot trai in comun e... nu poti stii peste ce vecini dai, ce daca au bani, tot pot fi nesimtiti sa fumeze in lift etc.. ma rog, am zis e ok pt voi si ma bucur ca ati gasit ceva ce vi se potriveste!
noi suntem visatori sa avem casa pe pamant si curtea noastra desi nu-i usor deloc. faza e ca speram sa avem casa noastra cu mai putin de 100mii, pe care ii vom lua pe apt de 4 camere in care stam acum dc ne grabim - maxim 2 ani asa, caci am citit previziuni ca vor scadea preturile apt la greu! asa ca dc avem deja terenul cam la anu ar tb sa ne apucam de santier ca printr-un credit punte sa vindem apt dupa ridicarea casei.

deci felicitari pt ca obtineti ceea ce va doriti voi!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19

Mergi la inceput