Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI Iaris Mihai !
Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Iaris! Sa ai o viata frumoasa acolo in noua ta tara!

Matei are 12 kile, mi se pare ok, dar el e mai mic de inaltime, are doar vreo 88 cm.

Vecina, ne luam de mana, si eu z1 (inca putin si ne trimit fetele la aspirante, sa deschidem topic acolo). Azi am decretat ca imi bag picioarele si ma fac casnica si mai fac si un copil, uite asa. Sa vedem cat ma tine. Decretul a fost ca urmare a faptului ca bona a facut pneumonie si trebuie sa stea o saptamana cel putin in casa, iar eu trebuie sa stau cu copilul ca nimeni altcineva nu s-a oferit. Si am si tone de lucru.

Daca tot povestim de cum a venit barza, Matei a fost facut in luna de pauza (aviz vecinei), eu nu vroiam defel fecioara, dar incercasem deja cateva luni, ramasesem gravida, apoi am pierdut sarcina (trebuia sa nasc de revelion 2004-2005), apoi iar cateva luni de incercare si in decembrie am zis cu juma de gura gata, pauza acum, ca nu vrem fecioara. Dar cineva sus m-a auzit si a facut misto de mine, oricum nu regret deloc deloc, cine mai are asa baiat ca al meu . Cumva eram sigura ca s-a intamplat inca dinainte de face testul.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Haha, Ruxi, parca vad ca imi iese si mie in luna de pauza (octombrie) o mandrete de fata, sa fiu in ton cu viziunile Alinei!

Gata, joi dimineata la BE. Cine se mai baga la un hot dog si la taierea panglicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxadra, sa fie cu noroc luna asta.

Noi am incurcat-o cu Miruna, ca maica-mea a obisnuit-o cu tot felul de mincaruri pe care le vrea ea, asa ca acum fata emite pretentii si la mincare. Nu stiu cum sa-i explic ca maica-sa nu gateste; iar borcanas nu a vrut sub nici o forma; cred ca o sa fac un master despre facut mincare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Iaris, sa cresti mare, cuminte, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor care ar face orice ptr tine, au venit chiar si in Canada !!
Noi ne pregatim de petrecerea ta deja.

Daca e sa laudam copii care merg la gradinita/scoala, ma bag si eu. Aici copiii mananca f. sanatos, Victor la pachetelul de la scoala nu are voie cu ciocolata sau biscuiti. Daca ii au la ei, nu au voie sa ii manance.
Am discutat la sedinta cu parintii, si asa s-a decis.

Asa ca Victor la pachetel ptr gustari are iaurt, fruct, branzica, suc de portocale etc. Am vazut si copii cu morcovi (baby carots) la ei, dar Victor nu e chiar atat de adaptat.
Anca mananca branza de cand a venit aici, si s-a obisnuit cu mancarurile de la gradi(care sunt cu paste, carne si vreo 3 legume in fiecare zi in combinatii diferite).
Si dupa gradi, urmeaza o masa pe cinste acasa pe la 17.00 si apoi seara mananca inca o data.
Cred ca in jur de 12kg are si Ancuta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, , la dezavantajul asta al bunicilor nu m-am gandit. Spor la gatit!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
LA MULTI ANI CU BUCURII IARIS!!!
Noi suntem f. bine, familia reintregita!
Spuneti-mi si mie dragelor un medic ortoped bun - eventual unde il pot gasi pe dr. Jianu la ora actuala - c-as vrea sa merg cu Ana la un control - si un oftalmolog bun - ca iar as vrea sa merg cu Ana la un control. Mercic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ahaa...deci iar bantuie Zburatorul...in cazul asta mai rarutz pe forum

va pove doar un dialog (muzical) intre tati si Milan:
tati: "trei iezi cucuieti....ca mama v-aduce voua..."
milan: "branza, carne si ....cartofi"

Kristina, a povestit ceva Radu despre Capra cu 3 iezi?

Ioana, acest dezavantaj l-am simtit si pe pielea noastra...dar cu rabdare o sa priceapa mesajul tau

staaaati...ce intalnire? ce hot dog? unde cand?

La multi ani, iaris!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

kidule, astept cu interes data viitoare. acum ma rog sa ai baiat, ca daca e fetita o sa dai vina pe mine. dar sa stii ca primesc sa ti-o cresc, cu mare drag.

ruxi...la tine nu reusesc sa apreciez ce va fi.
acum ma umfla rasul...mai stiti cum ne prognoza kristinutza sexul copiilor cand am ramas gravide? la jadi baietel, la valen fetita...ei, la mine s-a cam incurcat . asa ca nu va luati dupa gura mea

miflore, un ortoped bun...dr radu spataru, de la budimex. il gasesti si la medlife. e un om super, profesionist si f amabil.

sa nu uit...la multi ani ancutei, ca am uitat data trecuta si la multi ani pentru iaris!!

sa va povestesc si eu din perlele anyei. ea inlocuieste "v" cu "b", "f" cu "p" si uneori "r" cu "i".
intr-o zi imi aduce ceva si ii zic: Multumesc, anya! si ea raspunde: " sa cheshti maie, mami!". apoi trece pe langa mine si zice:"ma scuzati, mami". daca stie ca nu are voie sa faca ceva, merge acolo si zice: "nu ai boie, stai cuminte! nu pune mana acolo!". vine langa arina si o pupa foarte apasat, pe oki, pe gurita, pe cap...peste tot. apoi zice:" gata, anya, ajunge". daca ma vede cu arina la san zice:"mami, bebe aina mananca, ii e poame". daca o aude plangand, merge langa ea si zice: "nu mai pange, bebe. bine mami, te ia mami".
mai nou mananca fulgi de porumb si toata ziua imi cere::"mami, da-mi si mie niste pulgi de acolo", si-mi arata punga. o mangaie pe arina si ii zice exact ca mine: "scumpa mea, daga mea, iubita mea, eshti o pumoasa shi o dagutza" se uita la reclama de la tide si vine la mine:"mami, baietzelul a zis - mami a mea e supei".
daca mancam ceva ce nu ii dam si ei, ii zic ca e "cafea". asa incat inghetata, ciocolata, sucul, carnatii , mezelurile si alte minuni de-astea sunt "capea". si cand ne vede ca mancam zice: "nu e bun, e capea", apoi se stramba. cand adoarme seara, uneori vrea sa stau cu ea si-mi zice: "mami, pacem masaj?".dimineata cand se trezeste spune:"mami, beau laptic" si apoi" ne uitam la telebisoi la micea badea?"...ca stie ca-mi place mie sa ma uit.

stie multe felurio de mancare si imi cere:"beau ciobica, supica, pilaf, canitza, pantipan-adica pandispan, biscuiti, cereale, banana, mai, paia, budinca, pancintzica, galuste etc".
mergem la magazin, se ridica pe varfuri sa o vada vanzatoarea si zice:"biscuitzi abetzi?" si ea ii raspunde:" avem, de care vrei?". iar anya incurcata...repeta:"abem, de caie bei?". daca imi cere ceva si ii spun ca nu mai avem, imi zice:"megem la magazin si cumpaiam".

imi cere s-o dau cu "pafum" cand plecam de acasa, isi pune singura "pantopioii", isi ia "poseta"...e mortala.

uneori imi zice "te iubesc, mami" sau "ai lab iu, mami", "kiss u", "hello", "bye, bye".
noi o punem sa repete tot felul de cuvinte, caci spuse de ea suna minunat si ne amuzam.

mai demult a sarit un catel s-o muste, de 2 ori chiar si s-a speriat f tare. de atunci, cand trecem pe langa un caine, ii zice:"mash, catelule, peaca apaia. iesi apaia de aici!". apoi isi aminteste ca eu o linistesc de obicei si zice:"gata, gata, esti cu mami, nu-ti pace nimic" .
stie lunile anului, zilele saptamanii, culorile, canta si spune poezii.

si cam atat, ca am laudat-o destul. am tot citit ca povestiti despre puiutii vostri si nu m-am abtinut sa n-o "barfesc" si pe ea.

iar la capitolul "defecte": nu face la olita si nici nu ma grabesc. stie ce si cum, aduce olita, se aseaza pe ea, dar nu face nimic. e foarte amuzata. zice de fiecare data cand face caca, dar dupa ce l-a facut. intr-o buna zi ma gandesc ca va decide ca e momentul sa scape de pampers, ca doar n-o face pe ea pana in clasele primare .

in rest doarme noaptea, mananca f bine. are 13 kg (desi as fi jurat ca are mai multe, pana am pus-o ieri pe cantar), insa e destul de inaltuta si pare ca are peste 2 ani. mai ales ca vorbeste f bine, induce lumea in eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Wow, cate stie Anya!!!
Multumesc frumos pentru medic deja am apucat sa fac programare la dr. Jianu, am prins chiar azi un loc. Dar il retin si pe dr. Spataru.
Am la treaba...
Aaaa, la BE eu pot merge ori sambata in jurul pranzului ori duminica. Cine se inscrie? Nu pot merge joi la taiatul panglicii...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput