Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

De ceva timp nu am mai scris da nu ma pot abtine sa nu o laud pe Anya super fetitza mai bravo ei e super tare.

Ioana hehehe fa si tu niste cursuri de gatit hehehe. mai rau de mine care ii fak plodului si nu manaca mancare gatita vrea numai porcarii.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor: Stefan-Calin, Matei, Alessia Maria!

Flavia, sa-ti traiasca baiatul cel mare! Cel din burtica ce mai face?
Alina, lasa ca o sa aprecieze Vlad cind o sa fie mai mare, si o sa plinga dupa mincarea buna de la mama. Tu incepi serviciul saptamina viitoare?
zino, ooo, familie reintregita, bravo. Ce ati facut la ortoped? Stii ce kilareala e in weekend la BE, da? Eu o sa merg intr-o seara, sa fie si sotul.
Bianca.
Ruxandra, continui cu 2 joburi? Ca sa-ti aduc un buchet de flori cind ne vedem.
Antonia, ce mai faci? Da-mi sperante ca e mai usor cind creste asta mic mai mare.

Iar am avut o noapte deosebita. Si nici nu pot dormi ziua macar un minut, asa ca oboseala se acumuleaza...

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sunt pe aici dar n-am avut deloc timp, citesc cateodata facand si altceva intre timp.

sa va mai povestesc. In special tie, Ioana, ca vad ca te intereseaza viitorul apropiat. Mi se pare mai greu acum, Sa misuna prin toata casa, in 4 labe, se catara peste tot, trebuie sa fiu cu ochii in 4 tot timpul. E la polul opus fata de Dinu ca si temperament. Nu v-am povestit niciodata anumite faze. De ex, Dinu a fost tot timpul, inca din faza de bebelus un copil extrem de prudent. Acum isi evalueaza exact fortele si spune sincer: pot sau nu pot. daca e un topogan prea mare imi spune: nu pot, daca il intreb daca il tine pe Sa, imi zice: nu pot, e prea greu, la alte chestii care par grele zice: pot si chiar poate. El a luat nr minim de cazaturi zic eu si niciuna nu a fost din impulsivitate, ci din greseala, si au fost foarte putine. Eiii, cu Sa e alta treaba, nu sta o secunda, se arunca in cap, de oriunde ar fi, a dat deja la capete in mobile, in usi cate n-a luat Dinu in 2 ani. ma solicita la maxim, e extrem de activ dar si de impulsiv, o sa spuneti ca e normal ca e mic, dar am avut alt model in casa si acum sunt stupefiata. daca ma credeti cu Dinu nici tonul ferm nu-l folosesc, ii spun normal, nu merge pe strada ca trec masini, si tot timpul ne atrage atentia sa o luam pe trotuar. cand era ca Sa ii spuneam : nu la priza ca e periculos, nici ca mai punea mana, nu de frica, nici din docilitate, pur si simplu era prudent de mic. Lui Sa ii spun: nu la prize, urmeaza un sir de 20 de aceleasi gesturi si interdictii urmate de luarea bebelusului de la locul faptei. alt model, nu-mi displace, dar trebuie sa ma obisnuiesc, sa invat cum il iau ca nu prea stiu.

Anya20, felicitari pt progresele extraordinare ale Anyei, pupa fetele!

La multi ani, piticilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bianca, n-a zis radu nimic de capra cu trei iezi. noroc cu milan, ca mai aflu si eu ce face radu la gradinita . dar la radu e si posibil ca, daca nu e eterna "punguta cu doi bani", sa nu prezinte interes.

da, dr alina, la tine, dar si la ioana m-am incurcat, ca v-am prezis baieti . de atunci m-am lasat de previziuni de-astea. pana la voi chiar credeam ca am talent... dar am sperat in umbra pana cand ati nascut ca ies totusi baietei

uau, alina, e grozava anya ta!

tonnia, unul din motivele pt care nu vreau sa fac rpd bb2 e ca mi-e teama ca n-o sa fie la fel de ascultator ca radu. cred ca sunt prudenta si eu ca Dinu - "nu pot" .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Deci crezi ca e fricos?

Editez: si eu l-am banuit o vreme ca e fricos dar nu mi-am explicat cum de face totusi chestii grele,cum ar fi sa se catere pe pereti din aia artificiali de alpinism, sau la Insula copiilor se catara pe cele mai grele, alea cu capete de animale. Dar ma uit la el cum isi calculeaza miscarile, nu urca repede, incet, calculat, nu se dezechilibreaza niciodata. La alea de alpinism se uita inainte bine unde muta mana, piciorul. Sau e fricos cu exceptia cataratului unde o fi mai talentat. Altii spun ca are incredere in mine si de-aia asculta. Habar nu am, mai vad eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello..mai intru si eu sa urez la multi ani sarbatoritilor din luna asta si sa urez bafta mamicilor care vor sa faca pe bebe2.
Eu am avut multa treaba la servici, una din colege e in concediu si suntem doar 2 fete.
Alex e bine acum, mai mergem maine la un control.(el acum are 14 kg..e ft inalt, toata lumea se mira ca are doar 1 an si 10 luni).
Luni am fost la echo, si suntem mandrii parinti ai unei "margele" ..dupa cum a spus doctorita. De ieri am cam inceput sa simt ceva greturi, dar nu grave..inca.
In rest...nimic deosebit..as dormi, as manca..as vrea un concediu medical....

Deea5+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, moama, sint impresionata de Dinu. N-am stiut ca pe Insula Copiilor sint pereti de alpinism, multumesc de info! E frumos ca ai copiii asa diferiti; la mine mi se pare ca Sma e foarte sensibila, e mai lipicioasa.
Deea, ma bucur ca e totul bine cu sarcina.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hihi, tonnia, scuze, . nu e fricos Dinu. il vad si pe Radu, care numa fricos nu pot zice ca e si care, daca i-am zis sa nu umble la priza, aragaz, fier de calcat etc, el chiar nu umbla! nu ca era fricos, ci ca... nu punea mana si nici nu-l interesa.

deeapui, sa creasca margica!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi la implinirea celor 2 ani!

Tonnia, ma bag si eu in seama! La fel este si Vlad, foarte precaut si toate le face calm si fara sa se bage in lucruri imposibile! Cand are camera plina de jucarii pe jos, sa il vezi cum paseste ca sa nu calce pe ele si nu neaparat ca sa nu le strice ci mai degraba sa nu se loveasca si el! La fel cu toate alte lucruri! In schimb Tudor la cele aproape 3 luni bag de seama ca e mult mai activ ca Vlad la varsta lui si e mult mai energic asa ca ma astept sa fie si mai putin prudent! Eu zic ca nu e fricos Vlad mai ales ca la mare ne-a demonstrat ca nu ii este frica de apa! Doar as banui ca e mai echilibrat, ca o balanta!

Cristina, deci si la voi e cu punguta cu doi bani? Vlad deja o povesteste, bine acolo 5-6 cuvinte dar ma bucura cand il aud " a post odata un mos si o baba, mos avea un cocosh, baba avea o gaina! Stie si trei iezi si de 3 zile ne zapaceste cu scufita rosie de la care repeta "abate din drum" ca ultima fraza din poveste cand trebuie sa asculte de mama si sa nu se abata din drum!

In rest ne zapaceste cu Thomas, daca vreau sa il linistesc, ii pun Thomas, la inceput i le traduceam acum vad ca stie personajele si mai mult repeta fraze cheie, papagaliceste desigur ca " let me innnnn" sau " i wanna stooooooop". Acum i le traduc doar pe cele care le-a retinut dar nu pun asa de mare accent pe asta! O sa invete si limbi straini ca are timp!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Uite la asta nu ma gandisem, ca s-ar putea sa aiba legatura cu zodia! te pomenesti!

Ioana, la Insula copiilor nu sunt pereti din aia, sunt in sectorul 3 in mai multe parculete, noi cel mai des ne cataram in curtea unor prieteni al caror baiat are multi pereti din astia, pe grade de dificultate, e inscris undeva la alpinisti si e foarte priceput.

Mergi la inceput