Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ioana, saptamana asta doar cu un job cica, de fapt cu juma de job si ala chinuit. De saptamana viitoare intru rau de tot in branza, atunci sa ma vad. Nu primesc florile, nu le merit.

Jadi, m-am gandit la tine in budapesta cand am intrat intr-un magazin de copii si cam jumatate era ocupat de thomas . Eu inca nu l-am introdus in lumea asta pe fimiu.

Si Matei e destul de precaut, dar de ceva vreme le mai comite, se arunca desi ii spun ca nu poate.
De ieri e mare liniste, se joaca cu un lego zoo, nu imi imaginam ca poate sa stea atata sa imbine. Uraaa.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, uau, ce le vorbeste Anya
Matei e comic rau cand zice "nu beau" si de fapt vrea sa spuna "nu vreau".

Antonia, deci e mai greu cand incepe sa misune si al doilea copil. Pai cred, oricum noroc ca Dinu e asa cuminte, daca erau amandoi ca Sa? incerc si eu sa-ti prezint o varianta mai proasta ca sa ti se para buna cea pe care o ai

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, fain cu alpinismul, si sotul meu vrea sa ii facem mirunei perete de alpinism; doar ca noi stam la bloc.
Ruxandra, sanatate bonei, sa vina luni la munca.

Miruna se teme de statui; nu stiu de ce, ca doar nu avem niciuna prin cartier (sau poate de aia); dar daca nimerim in parc pe linga o statuie, o ocoleste mult, in cazul fericit; in cazul nefericit nu vrea sa treaca de ea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

socrul e sculptor (si pictor), asa ca mai avem prin casa cate o statueta. una care ii place lui radu reprezinta o taranca, careia noi ii zicem "baba". asa ca de muuult, toate statuile sunt "baba" si pe toate le-a facut "bubu" (bunicu').

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, ti-am vazut sotul azi, dar nu m-a recunoscut , ca de.... umblam deja prin servis cu masinile noi, la ambele avem probleme: la zafira 2 becuri ni s-au ars si la corsa ni s-a spart furtunul de la radiator di am ramas in mijlocul Clujului cu ea.... si am impins-o Bun, bun OPEL-UL

Eu sunt cu soacra in dotare si e biiineeee

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

socrul e sculptor (si pictor), asa ca mai avem prin casa cate o statueta. una care ii place lui radu reprezinta o taranca, careia noi ii zicem "baba". asa ca de muuult, toate statuile sunt "baba" si pe toate le-a facut "bubu" (bunicu').

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

la noi toate statuile sunt "eminescu". asta de cand a dus-o soacra-mea in parc pe anya si cand au trecut pe langa bustul lui eminescu, a intrebat-o:"ce-i ata?". si soacra-mea a raspuns:"e eminescu, mama", cu gandul ca oricum e dificil si nu va retine. de atunci, cum vede o statuie, imi zice:"mami, uite, e eminescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUNA TUTUROR SI LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR.EU NU AM MAI INTRAT DEMULT AICI DIN LIPSA DE TIMP,CHIAR ACUM AM PE BUBU MIC IN BRATE.MA GANDESC DE MULTE ORI CUM SUNTETI SI CE MAI DISCUTATI PE AICI..SPER SA FIU MAI ACTIVA DUPA CE MAI CRESTE BEBE.
PUP TOTI COPILASII SI VOUA SANATATE MULTA.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine insa mie mi-a fost tare dor de voi!
Cu 2 bebici si un sot mofturos nu am mai avut timp sa intru pe net, dar de luni am inceput munca asa ca o sa ne auzim mai des.
Noi suntem bine cu totii si sunt foarte fericita ca cei 2 baieti ai mei se joaca deja foarte frumos impreuna!
Pupici, Dea, Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare,salutare
multumim din suflet, fetelor, pentru urari.Ziua de ieri a fost destul de grea pentru Iaris care a fost sarbatorir si la gradi si acasa.A fost frumos,adica,eu asa zic,daca s-au simtit copiii bine inseamna ca a fost bine.A fost fascinat de toate cadourile.Azi dimineata mi-a zis"doua,tei mini mali"si si le-a luat(pe masini,ca asta inseamna "mini"si s-a jucat in pat asa frumos.Si a trebuit sa probam toate hainutele pe care le-a primti.Si spunea:"ata Eshia","ata Ditol","ata mami'"ata Ana",adica "asta e de la Alexia,asta de la Victor,sta de la Ana"etc
Iaris avea 12 kg cand amplecat de acasa,adica acum o luna ,acum pare mai grasan,dar nu cred ca a luat prea mult.
Si el e fan"punguta cu doi bani"si daca nu i-o spun cum o stie el deja pe de rost,ma corecteaza.Intr-o zi am spus plisc in loc de cioc si m-a corectat.Imi arata toate personajele din carticica"ata,mosu","ata baba","ata Tiu"(vizitiul),"ghina"(gaina),etc
Si IAris e prudent,si el a cazut de putine ori.Si eu cred ca are inceredere ca ceea ce ii spun e adevarat.Stia acasa sa ocoleasca cuptorul daca vedea becul aprins si spunea "arde".Si asta pt ca prima data cand i-am sopus ca arde nu m-a crezut si a pus manuta.Ieri la gradi a lipit pe plansa tot felul de figurine si a invatat culorile baloanelor in franceza.Azi dimineata mai stia"vert" si "jaune",astea le si poate el spune mai corect.E fascinat in continuare de bebelusi,o mangaie asa frumos pe Ines si eu stau cu sufletul la gura sa nu faca vreo boacana.La gradi are 4 bebelusi si cand plang el merge si-i pupa pe piciorus.
IOANA,,Miruna e o simpatica....neaparat trebuie sa faci ceva in sensul asta.
DEEAPUI<felicitari pt margica,sa creasca mare si sanatoasa si sa auzim numai de bine
CODRUTA-nashpa treaba cu masinuta,dar asa e cu orice lucru....te lasa cand ti-e lumea mai draga
ANYA,ma fascineaza frumoasa ta,auzi tu ce fraze face........,waw,pai ai scapat cu fetita mare.La olita,ai dreptate,sper si eu sa nu il tina pe iaris pana la 4 ani,ca atunci va merge la prematernelle.imi doresc sa faca si el progrese pana atunci.Il intreb"unde trebuie sa faci Kk?'
el:"colo baie la Veu(WC)
Eu:"si unde ai facut"
EL: "ici papi",adica stie foarte clar ce trebuie sa faca dar nu e interesat.Nici macar dupa ce face nu se streseaza ca l-ar deranja,ar sta asa toata ziua,nu il deranjaza ink.
JADI,IAris plange dupa MOCAS -Thomas.E innebunit.Acum o sa merg sa ii caut si eu jucariile prin magazine.la el orice tren e Mocas.Acasa nu era asa fascinat de desenele astea.Dar aici ....plange de ti se rupe sufletul cand il auzi.
ANTONIA<sa iti traiasca feciorii.Lasa ca va fi bine dupa ce va mai creste Sa si il va imita pe Dinu.Atunci vei avea doi baieti cuminti.
Va pup,ma duc sa mai adun,ca nu am spalat vasele aseara,mi-a spus nenea administratorul sa nu folosesc chiuveta din bucatarie ca e infundat la vecinul de la 3.si l-amascultat,dar cum nu m-a sunat sa imi dea verde,cred ca ma apuc sa spal.
Va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Revin cu poze de la gradinita
http://www.flickr.com/photos/9604520@N05/sets/72157602083967975/

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput