Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 11
norina spune:
Neata lume,vreau si eu s-o laud pe Anya, ce minune de fetita , mamico, cred ca iti explodeaza inima de mandrie cu asa copil pt ambele minuni ale taleTeodora Sara (norina)poze
cge spune:
O felicit si eu pe Anya ptr cate vorbeste.
Alina, faza cu toate statuile sunt Eminescu, e mortala.
Si daca noi mamicile de 2 copii in frunte cu mine, Antonia, cuscra, am ajuns la concluzia ca 2 copii facuti din acelasi material, crescuti in aproximativ acelasi fel, sunt atat de diferiti intre ei, intelegem ca si piticii din Piticodrom sunt unici in felul lor si ca merita pupici.
Marinela, frumoase poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nanadana spune:
salutari salutari
La multi ani sarbatoritilor de azi
anya felicitari pui mic
marilena vazut pozele,dragut Iaris
va las si va spun nopate buna ca nu mai este nimeni pe acilea plus ca ma supara o masea de imi vine sa o dau afara de durere
norina spune:
Felicit si eu inca odata toate mamicile din piticodrom cu 2 copii(chiar si 3), fata de care am un maaare respect. Va pup si va doresc sa fiti sanatoase si bucuroase alaturi de bebicii vostri De 2 zile ma tot muncesc si nu stiu unde sa pun pozele, ca vreau si eu sa ma updatez ca tot omu' si nu reusesc defel Nu stiu cum, dar pana la urma am reusit sa pun niscai pozisoare de la " 2 ani party" Daca vreti sa le vedeti ,voila:http://www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/Teodora Sara (norina)poze
jadi spune:
Mi-am culcat si eu copiii, pe dodo l-am culcar chiar a doua oara!
Cristina, am vazut cateva poze si am regasit in ele apartamentul fratelui meu din Canada, cu bucataria cu 2 iesiri si un perete comun cu sufrageria, inclusiv dormitorul lui Victor seamana cu cel al nepoatei mele. Doar ca ei au doar 2 dormitoare fata de voi! Si uite asa mi-e un dor de ei si de nepoti, oricum nu cred ca vom mai merge acolo prea curand!
Norina, Teo e frumoasa foc, asa de mare mi se pare iar carliontii sunt de milioane. Tot cu tine seamana, parca aduce un pic si cu sotul!
Deni & Vlad & Tudor
norina spune:
, am scapat si una de la mare, asta asa ca din intamplare, macar daca nu prea le vorbeste fii-mea, macar sa ma laud si eu cum pozeaza ea la nudu' gol la malul marii va pup, noapte buna!Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Jadi, multumim! Bravo tie, la ora asta pe net...ai culcat cei 2 copii si in loc sa pici lata, mai ai energia necesara sa mai bantui si pe net. Ei, vezi de ce te admir eu? Pt mine ar fi imposibil....Eu acum abia astept sa ma duc la nani, ca mi-e un soooomn...cred ca ai mei m-au facut in vis, sau cel putin unul dormea, ca nu mai stiu ce sa mai zic...sunt vesnic cu somnu'-n glanda Teodora Sara (norina)poze
Antoanela23 spune:
Buna noaptea,
La Multi Ani Iaris, Stefan-Calin, Matei si Alessia Maria! Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti.
Succes fetelor care muncesc pt doua liniute.
Daca vreti va vand eu pontul cu metoda contraceptiva "sigura" cu care am facut-o pe Sonia... de fapt nici nu e asa de greu de ghicit.
Pupaturi,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani lui Tudor si Dennis!
Marinela, l-am admirat pe Iaris in poze. Frumos la voi la gradi.
Norina, vazut frumoasa. Ce de fete aveti.
Anto, a fost trezirea fetii sau a baiatului? Eu am avut as'noapte o trezire de Miruna (ii daduse pampersul pe dinafara) si 2 de Smaranda (un alaptat si o schimbare de pampers).
Dana lui Antoine, mergi la dentist sa te scape de durere.
Miruna cere in continuare tot felul de mincaruri gatite; dar ieri a afirmat singura ca 'bunica Elena face compot', si deci nu si maica-sa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
codruta_grg spune:
'neata!
eu sunt intoarsa pe dos, ca o vara de-a mea a nascut ieri si a murit copilul.....Cica ar fi facut soc anafilcatic (i-a facut cezariana-mai are 1 copil prin cezariana) si ca sa o salveze pe ea a murit copilul....nu inteleg.........
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi