Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuta2005 spune:
La multi ani pt. Stefan-Calin, Matei,Alessia Maria,sarbatoritii de ieri si pentru sarbatoritii zilei:
Tudor-Gabriel si Dennis Sven
Vorbeati de greutatea copiilor.De data asta noi am ramas codase, dupa doua viroze avem 10.500 kg.Noroc ca-i scunduta si nu arata deloc slaba.
Denis eu nu ma stresez cu vitaminele da ma inebuneste maica-mea,cica n-are pofta de mancare ii trebe vitamine.
Nu-i fac analizele acum caci acus face 2 ani si ii vine plicul de la guvern.Eu de 2 ori n-o intep.
Alexia e grasuta la picioare si are si funducul grasan.E un pic cam scunduta si nu pare slaba deloc da maica-mea n-a mai vazut-o din ianuarie si atunci era mai grasa si acum i se pare ca-i slaba rau.
Ioana eu nu as fi asa stresata cu virozele astea daca cei din jur nu m-ar mai inebuni si m-ar lasa in pace.
Cum tuseste un pic toata lumea imi sare in cap :"vaiii tuseste du-o la medic ii trebe tratament".
Miflore noi am fost la dr. Fodor de la Medicover, Alexia avea tibiile curbate dar s-au intreptat acum.
Bianca si pe mine ma sperie zburatorul asta.
Alina ma-i dat gata cu ce povestesti tu despre Anya. Felicitari!
A invatat Anya poezia cu "Pic, pic pic"? Alexia tot la stadiu de pica pica e.
Tonia si eu cred ca prudenta e o caracteristica a copiilor balante.Alexia de cand a invatat sa mearga nu a cazut niciodata, merge incet prudent, daca e un obstacol prea mare nu se aventureaza.
Oana, Natydeea bine ati revenit!
Marinela am vazut pozele.Foarte frumoase!
Am vazut-o si pe Teodora!Ce fetita mare si frumoasa are mami!
alexuta2005 spune:
Ioana si cand ziceai ca te apuci de cursul ala?Crezi ca te lasa Miruna sa scapi asa usor?
Codruta imi pare rau pentru verisoara ta.E ingrozitor sa-ti pierzi copilul....
jadi spune:
Neata fetelor si La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei!
Norina, m-am obisnuit cu putin somn si nu mai plang asa de tare. Si eu sunt dormareata de felul meu dar acum se pare ca s-a obisnuit corpul cu putin somn, ce e drept uneori bag si 2 cafele depinde de zi. Cel mai greu imi este seara cand jonglez intre 2 copii, il culc pe Dodo primul si apoi pe Vlad, uneori adorm si eu cu Vlad si imi mai sare somnul pana la 12-1 cand e ora de masa pentru cel mic.
Codruta, imi pare rau sa aud de verisoara ta! Si noi avem un caz in familie care a patit asa acum 2 saptamani dar e greseala doctorilor care nu au vazut anomaliile la ecografii, deh la Valcea nu prea sunt ecografe bune.
Deni & Vlad & Tudor
codruta_grg spune:
Stiu, chestia e ca e in Vatra Dornei.....tot asa, fara eco performant si sigur s-a musamalizat si gata nici ex anatomopatologic, nik.....ma enerveazaaa (doar stiti ca si eu am pierdut) off
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Codruta, imi pare rau de verisoara ta. Stiam ca daca cere examen din ala sint obligati sa-l faca.
Casiana, nu stiu cind ma apuc de curs, dar mai intii trebuie sa investesc in 'rechizite' (eu am un aragaz din 1900 toamna la propriu, fara cuptor si la care merge doar un ochi). Dar sint pe drumul cel bun, i-am facut compot acum (insa nu am avut curaj sa-l gust). Eu nu-i dadeam nimic Mirunei pentru tuse si nas; o data i-am dat tratament ca a facut febra.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
gabiarama spune:
Multumim pt urari :Ioana,Alexuta si Jadi
De luni iezii cei mari merg la gradi si respectiv la cresa .Am crezut ca o sa am un program ceva mai relaxat ,dar se pare ca m-am inselat .Deocamdata pe Tudu il iau la prinz , asa ca fac 3 drumuri in oras ,in cazul in care am bunici care nu il pot lua la 12 pe copil de la cresa .Un drum inseamna cam o ora pierduta,daca ma opresc doar la gradi sau la cresa .Daca mai fac si ceva cumparaturi ...
Mi-e mila de Tudor ca plinge dimineata cind il las ,dar azi am mai stat pe hol vreo juma de ora sa vad cam ce face dupa momentul in care ramine singur .Culmea e ca se linisteste ,doar cind mai vine cite un copil care bineinteles plinge incep toti copilasii sa urle si sa strige dupa mami .Apoi se linistesc iar .In concluzie ,cred ca il voi duce cit mai tirziu ,ca sa nu plinga prea mult .Un semn bun e si faptul ca nu plinge dimineata cind se trezeste si il imbrac si nici cind ne apropiem de cresa ,ba chiar spune :"copii","copii".In schimb ieri noaptea a plins de nu stiu cite ori ,ca nu am apucat sa inchid prea mult ochii .Aseara ,insa a dormit bustean .Nici eu nu stiu ce sa mai cred .
Codruta ,imi pare tare rau pt verisoara ta .E cumplit ce i s-a intimplat
Poze
jadi spune:
Gabi, un La Multi Ani special pentru tizul celui mic! Esti pe calea cea buna si Vlad la fel mi-a facut timp de o saptamana, plangea cand il lasam de ziceai ca cine stie ce tragedie se intamplase. Ne furisam sa iesim din gradi si cum nu ne mai vedea inceta sa planga! Dimineata la fel mergea dezinvolt la gradi dar tot nu se abtinea sa planga! Vreo 3 zile mi-a plans si cand il luam, cred ca era refularea de peste zi si mai mult o saptamana a fost tare plangacios acasa, una doua nu ii convenea ceva incepea sa planga. Acum la a treia saptamana suntem super ok, nu mai plange deloc, e incantat de gradi si cica se duce la copiii mai mari si le zice : "nu mai plange ca vine tati sa te ia, tati al meu e la servici". Se distreaza educatoarele cu el de minune si spun ca e foarte sociabil ceea ce banuiesc si la Tudor al tau ca are un frate mai mare si stie cum sa se joace cu copiii! Multa bafta si fara lacrimi! Cu patutul celui mare cum ai rezolvat? Nu poti plati sa ti-l aduca acasa pe Tudor?
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
I-am facut sotului o comanda de Thomasi, cred ca ma da afara din casa! Dar o data face copilul 2 ani
Deni & Vlad & Tudor
locca spune:
La multi ani iedului mijlociu si lui Dennis!
Codruta, imi pare tare rau , intotdeauna vesti de genul asta ma intorc pe dos.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
La multi ani, Tudor, Dennis!
Codruta, imi pare tare rau, si pe mine ma revolta ca or sa ramana in ceata, macar sa fi stiut ce s-a intamplat pentru urmatorul.