Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Marinela, foarte dragut Iaris! tot expresiv asa cum era el inca de bebelus. Ce goala mi se pare incaperea aia de la gradinita, cand l-am dus eu la gradi era sufocant,asa mi s-a parut, mobila multa, jucarii prea multe, la voi pare foarte aerisit.

Norina, m-am uitat si la pozele voastre, ai o frumusete de fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata la pranz,ce dragutze sunteti cu complimentele pt Teo!Ca orice mama, normal ca ma infoi cand e vorba de laude...De laudat mai am de zis ca : papa bine,doarme bine, ii pun pampers numai la nani,la kk cere WC dar la pipi inca se mai scapa pe ea daca uit s-o pun si in general este cuminte -exceptand crizele de isterie cand nu se face cum vrea ea.De facut de ras ar fi ca: nu (prea ) vorbeste- zice doar cateva cuvinte si restul intr-o chineza pura, nu vrea sa renunte la suzeta, nu vrea sa se joace cu jucarii ci numai cu tampenii (ex. peria de ghete, pantofii lu' ta-su, tot ce inseamna cosmeticalele mele,aparatul foto- care a devenit jucaria ei, etc). Ca sa ia un medicament face circ mare, dar daca ii zic ca ii dau cu ruj, il ia Stiu ca eu sunt nebuna, dar alta idee nu am si e singura care a tinut - oricum ii dau cu strugurel, nu chiar ruj, asta ca sa nu dati cu oua..CAm atat pe scurtatura...va pup!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Apropos, azi e 20, vad ca nu s-au sters pozele de pe yahoo...Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by norina

Apropos, azi e 20, vad ca nu s-au sters pozele de pe yahoo...

Teodora Sara (norina)
www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

la ei inca e noapte

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

codruta, cred ca ai dreptate, sa vedem pana deseara Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani Tudu si Deniss!

Gabi,sa va traiasca iedul mijlociu.Chiar ieri voiam sa intreb de tine ca nu te-am vazut de mult in zona.
Si de Meme.

Am admirat pozele cu Iaris si Norina.

Codruta,imi pare rau pentru verisoara ta.Cand il mai vezi pe al meu trage-l de maneca si zi-i cine esti ca nu prea are memoria figurilor bine exersata.Noi de ani de zile avem doar masini marca opel si chiar n-am avut nici o problema.Stii tu vorba aia:cum ti-e norocul.Daca crezi ca te poate Marius ajuta cu ceva suna-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Gabiarama bine ca ne mai dai vesti! la multi ani lui Tudu e deja baiat mare!

Codruta nici nu vreausa ma gandesc ce poate sa simta verishoara ta :(

Cuscra deci ai nimerit cu pozele hehehhe, mi-am vazut frumusete de nora !

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Pozele mele de pe yahoo au disparut : uh-oh something bad happend! asta e mesajul

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI PT TUDU SI DENNIS>Sa fiti sanatosi ,cuminti si ...cum mai vor parintii vostri
CODRUTA,imi pare foarte rau pt verisoara ta....of,ma bulverseaza astfel de vesti.....
TONNIA,gradinita lui Iaris e intr-un apt cu 2 camere, au o bucatarie micuta si baie.O camera e pentru 4 bebelusi si sufrageria pt 5 mai maricei.Cand a fost ziua lui iaris erau doar 4 copilasi si 2 bebelusi.Camera e destul de mare.Dulapiarele lor sunt de fapt niste ccutii de depozitat,din alea de la IKEA,si stau intr-un dulap mai amre.Tot acolo sunt saltelutele pe care dorm,E un dulap tip debara cum sunt prin Romania,adik,mare.Camera e ok, are o mobila tip biblioteca in care sunt depozitate jucariile,iar jucariile mari sunt pe cealalta parte.Au o masuta care e pusa la geam....si scaunele de plastic care stau unele peste altele si care sunt asezate frumos la masa cand papa si fac activitati..Copiii sunt invatati sa isi adune jucariile,si IAris se executa foarte rapid.Adica deja stie regula,te-ai jucat cu jucaria,o pui la loc cand nu o mai vrei.Ei,acasa e altceva.Mie imi place gradinita noastra,dar sper ca intr-o zi sa ajunga intr-o gradinita mai mare si sa vorbeasca franceza.Aici e doar inconveninetul limbii.e adevarat ca la activitati fac partile corpului...,culorile...etc in franceza,dar eu vreau sa i se vorbeasca in franceza.Sunt asa dragutzi copiii care vorbesc franceza aici.Sarah si Ancuta au deja limbajul lor"viens,donne-moi",adik se vede ca isi pune amprenta limba.
Multumim ca ne-ati admirat,mai avem o tura de poze,de fapt acumsunt toate care le-am incarcat ieri
http://s54.photobucket.com/albums/g100/marinela79/petrecere/?start=20
Sunt si poze de la petrecerea Ancutei,Cristina sper sa nu te superi,ok?
Am plecat la treburi....ca e casa vraiste dupa ce pleaca barbatii mei

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, ce parere are Victor despre Buggy Board? Miruna e mare fan; iar sotul a zis ca daca exersam saptaminal, la iarna merge sigur pe ski.

Sa mai zic si eu 2 despre Miruna: nu cinta deloc (desi muzica asculta foarte mult, ii place, cere muzica daca nu ii pun); in schimb deseneaza, face cap cu ochi, nas, gura, urechi si par; de obicei deseneaza pe tabla magnetica, dar azi a desenat si pe hirtie, sa pastrez amintire.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput