Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ma mai tineti minte?.N-am mai intrat de un capitol da sa stiti ca am citit.
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere felicit sarbatoritii
Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian ,Tudor, Maria Teodora, Victor Alexandru, Andrada Natalia, Adrian Stefan,Alexandra Ioana, Maria Alexia,Ana-Alexandra,Matei-Alexandru, David Stefan ,Anamaria ,Stefania,Mara,Maya Georgiana,Matei Stefan,Clara Maria, Maria-Ilinca,Maria,Iustin, Alexia Maria, Monica Maria, Alexandra-Diana,Anda Stefania, Luca Andrei, Matei-Calin, David, Krisztian, Matei,Marina Theodora, Karola Anita, Calin Florian, Teodora Sara, Adela, Anca Victoria,Petra Yarina, Andrea Anamaria
Cu dedicatie speciala pentru sarbatoritul zilei Iaris Mihai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Acum sa va zic cate ceva despre Alexia.
Suntem la viroza nr.2. Oare cate or mai fi?
La gradi mergem insa mi s-a stricat copilul frate!Dupa o luna de mers zilnic la gradi vesela si fericita, de 3 zile au inceput plansetele.Alexia incepe sa planga cand o las, nu vrea si pace sa se descalte de pantofi si sa ii pun sandalele.Ea plange ca plec eu dar nu se indura sa lase copii si jucariile si sa plece si ea.De fapt vrea sa raman cu ea.
Ori nu cumva a invatat fata smecheria:o fi vazut ea cum copii care plang sunt luati in brate si o fi zis ca n-ar fi rau sa faca si ea la fel pt. un pic de rasfat in plus.Tocmai mi-a zis o prietena care are copilul inscris la gradi ca acum era in brtate la educatoare insa era destul de vesela.Cand o iau la 5 e tare vesela.
A inceput sa faca progrese, vorbeste mai bine,la gradi mananca binisor acasa nu prea.
Nu va mai spun ca a venit si maica-mea si mai tot timpul e un tan-tam: ca Alexia e prea slaba(are acus 10,5 kg da e scunduta) ca e palida, ca tuseste si are sigur ceva grav, ca e anemica....sa-i dau vitamine.Nu stiu cat mai rezist in stilul asta.
Inca nu am ajuns la medic.De fapt eu am fost da n-am gasit-o.Da am eu medicul meu de suflet,dr. Anya ocazie cu care ii tranzmit un mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mi-a ajuns si mie copilul la 11 kg, dau petrecere. Aseara pe cantar avea 11060 g, sunt f multumita si spun ca e din cauza gradinitei. La fel ca si Vlad de Jadi mananca mai bine de cand merge acolo. Nu stiu cat mananca la gradi ea, dar acasa chiar baloteaza. Cred ca platesc pranzul degeaba la gradi, dar daca totusi ii deschide pofta de mancare pentru acasa tot nu sunt bani pierduti! Pana la urma nu am mai mutat-o, taica-su m-a convins sa o las ca abia s-a obisnuit si ca are educatoare draguta (l-am prins cand ii povestea unui amic de educatoarea Alexandrei, ca e f draguta si intelege de ce ii place lui Alex ca s-ar mai duce si el la gradinita in conditiile date, drept pentru care si-a luat niste pe spinare cu rasetele de rigoare).

Dr. Alina, eu zic sa te mai concentrezi si sa ma vezi cu un baietel ca daca e tot fetita ti-o dau tie (daca tot esti asa indragostita de fetite) si fac un baietel!!! Pe bune!

Luna asta nu a fost sa fie, uratii au sosit, Z27 a devenit astfel Z 1 motiv de destula bucurie pentru ca inseamna ca o iau de la capat pe 28 sau 29 septembrie, ceea ce inseamna ca prind conceptia tot in septembrie (deci baietel dupa chinezi), daca nu iese nici la sfarsitul lunii, in octombrie ma abtin!

Anya si Jadi, vin la BE dar de data asta nu in interes de serviciu ca m-am cam certat cu organizatorul... Dar expozantii merita, eu zic ca tot vineri dimineata sau joi ar fi ok! Ne vedem la hot dog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Iaris si sa fii un baietel cumintel, sa mananci tot si sa cresti frumos, sa ii bucuri pe parinti! Eu cred ca voi astea din Canada, v-ati vorbit ca sa sarbatoriti cei 2 ani acolosha, la ursul polar!

Kid, al meu mananca si la gradi si dupa ce vine de la gradi mesteca in permanenta, fructe, mancare si alte prostii! Parca zici ca le baga vitamine in jucarii! Si felicitari pentru cele 11 kile si nu va urez la mai multe, e fetita trebuie sa fie slabuta tip manechin! Eu vin joi la BE, vineri merg la gradi sa il sarbatoresc pe Vlad! Si bafta la urmatorul ciclu, eu am avut la Dodo UM 30 septembrie si DPN 7 iulie asa sa stii daca vrei rac!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Casiana, de acum incolo tot vor veni bolnavi pe acasa! Pentru anemie cred ca poti incerca sa ii faci niste analize de sange sa vezi ce si cum, eu nu sunt pro vitamine mai ales ca eu sunt copilul indopat de vitamine si care nu a crescut in greutate pana in clasa a 8-a si apoi am avut asa o dezvoltare, dau vina kilele de vitamine si untura de peste inghitita. Si apoi e fetita, nu e musai sa fie grasana! Sa il vezi pe Vlad, e asa de subtire si are niste picioare bete, mi-e frica sa nu se rupa cand merge!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am inteles! Intalneala joia viitoare la un hot dog, la Polivalenta ! Noi taiem panglica la BE.

Cat despre greutatea copiilor, inseamna ca al meu e dolofan la 12,5 kg. Si eu care ziceam ca-i matza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut, si la multi ani lui Iaris, sarbatoritul zilei! Marinela, sa iti traiasca baiatul!

kid, imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar tin pumnii pentru luna viitoare.
Diana, cuscra mea era cam ocupata, plus ca tata lu' Vladut e iar la omologii francezi. Miruna nu face nimic cind ajunge la Smaranda, cel mult o pupa.
Dana din Franta, pofta buna.
Casiana, nu mai numara virozele de la gradi ... nu vreau sa te sperii, dar asta e colectivitatea. O sa te obisnuiesti sa le ignori (Mirunei i-a curs nasul aproape incontinuu cit a mers la gradi).

Miruna are aproape 16 kg, dar nu mi se pare grasa; cute n-a avut niciodata, nici cind era mica. Nu stiu cit are in inaltime, poate o conving sa stea la masurat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, iaris!

bravo lui vlad si gradinitei lui!

kid, asta e! data viitoare...

la gradinia noastra incep sa vad din ce in ce mai multe probleme, insa radu e deja dependent. urla ca din gura de sarpe cand sa-l luam de acolo, iar cand ajunge acasa nu vrea sa se descalte ca sa-l ducem inapoi " opoooi bebeeee".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutare

La multi ani Iaris multi pupicei de la noi

Ioana mersi,numai ca am niste pofteeeeeeeeee de m_am facut cit casa ,de exemplu azi l_am pus pe tata sa fac "tocanita de pui cu mamaliguta si castraveciori acri" numai cind ma gandesc imi ploua in gura

antoine are 12kg si 91 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Iaris!Marinela,sa va traiasca sanatos si voios feciorul!

Apropo de ce-a zis Alina-Anya,eu nu puteam nici cum sa ma vad ca mama de baiat,iar acum,daca va fi sa mai am un copil,simt ca va fi tot baiat si chiar nu mi-ar parea rau;desi mi-ar place si o fetita.

Jadi,Kristinuta,ma bucur ca le place copiilor la gradi.Kristinutza,ce nu-ti place?Jadi cat o sa stai acasa cu Dodo?

Mihnea la 13kg vad ca-i in categoria de mijloc.El mananca bine da consuma tot ca-i genul miscacios tare.

Mergi la inceput