Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu stiu daca ma repet dar sunt incantata de masa pregatita la gradi, nu gresesc decat cu snitelul in rest e tot ce mananca si vlad si nimic nepermis. In plus vad ca mananca si lapte normal cu cereale normale si majoritatea mancarurilor de care acasa nu prea se atingea ca de exemplu mamaliga cu branza si smantana!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

codruta, pai daca le invidiezi pe fete, de ce nu pregatesti si tu un fratior sau o surioara pentru petra? ca si pe tine te invidiez...chiar daca nu esti acum insarcinata; dar esti o potentiala viitoare gravidutza

cristina, ma bucur ca te-ai imprietenit cu gabi si cu ovidiu. vezi bine cat jelesc pe aici dupa ei. asa ca...merita! sunt niste oameni deosebiti. cand imi povestiti de ancuta si de sarah nu pot sa nu ma gandesc cum s-ar fi jucat si anya cu fetele...
dar...atentie! nici prea multa prietenie nu e buna, nu de alta, dar eu sunt forte geloasa

kid, raluca, ruxi si celelalte "aspirante" , va tin pumnii sa iasa cand si cum vreti voi.

noi la anya ne-am straduit cateva luni, ca nu iesea deloc. si eram f stresata. toata lumea imi zicea sa ma relaxez...dar e simplu de spus. nu mai zic ca imi doream cu ardoare un baietel si ma luam la harta cu oricine imi spunea ca fac fetita. nu mai zic cu cat dispret si mila ma uitam la parintii care aveau 2 fetite...asa ceva era de neconceput. auzeam in jurul meu: "avem o fetita si ne mai dorim una". ei, cat de prost trebuie sa fii sa gandesti asa, imi spuneam eu .
si uite ca acolo sus cineva nu doarme . arina a fost "o greseala voluntara", ca sa vorbesc in pleonasme...pentru ca imi doream al doilea copil, dar nu credeam ca se prinde asa de repede. stiu si ziua in care s-a format...pe 10 octombrie. si am fost suficient de fraieri sa ne mai dorim o fetita .

kid, nu te supara pe mine si nu ma injura...iti doresc sa ai un baietel minunat, dar eu simt ca va fi fetita, oricand va dori ea sa fie. m-am tot concentrat sa ma gandesc la tine si sa te vad si cu un baietel, dar zau ca nu imi iese. sper din suflet sa ma insel, ca altfel o incurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

ALina, da' pe mine ma vezi cu fetita?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Felicit si eu cele 3 mirese kid,ina,inna va doresc tot binele din lumea cu multa sanatate si fericire

La multi ani la toti piticotii care au facut cei 2 anisori la facem multi pupicei

Pt viitoarele mamici de bb2 facem galerie sa se prinda cit mai repede samburelele

cge si marilean ma bucur pt voi si va doresc un bun restart dar dupa cum vad totul este OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, ieri am scris intr-o graba mare, asa ca iarta-ma te rog.
Multumesc inca o data ptr toate felicitarile aduse printesei la toata lumea (parca sunt la Oscar).

A fost frumoasa petrecerea ieri, Ancutei i-a placut, a vrut sa ramana toata ziua imbracata cum a fost la petrecere si sa manance la masuta unde a mancat cu copii etc.
Dovezile in cateva minute.(sper).

Fetele, cu testele de bebe 2, luati-o incet. Eu asta incerc sa invat de cand suntem in Canada.
La noi Victor s-a intamplat, adica l-am rugat de Pasti pe Dumnezeu sa ne dea un copil in cativa ani, dar Dumnezeu ni l-a trimis de luna urmatoare.
Pe Ancuta am planificat-o vreo 4 ani, apoi am decis ca e timpul ptr copilu'2. Si am incercat vreo 6 luni, care mi s-au parut interminabile. Cu 2 luni inainte de Anca, am dat tot ce aveam de bebelush prin casa, ma uitam cu jind la colegele care ramaneau insarcinate etc.
Asa ca nu-i mult 2 luni, nici 6, copiii vin cand vrea Doamne-Doamne nu chiar cand vrem noi.

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI copilasilor care au serbat 2 ani zilele acestea! sa cresteti mari, sanatosi si iubiti!

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cristina, eu te rog sa ma ierti, dar m-am trezit cu fundu-n-sus
Anya, daca as face nu le-as mai invidia Chiar azi noapte visam ca mai am o fetita mai mica (deci 2)....asta de la discutia de aseara cu sotul, ca ce fain e sa ai 2 copii sa se joace unul cu altul, ca noi facem cu schimbul la joaca cu Petra

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

S-a facut Codruta!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata, salutam piticodromul si uram "La multi ani!" lui Iaris astazi la implinirea a 2 anisori. Sa cresti mare Iaris si sa iti bucuri parintii!

Ioana multumim ca nu ne uiti si ne chemi la "apel". Alberto este ca de obicei, adica f.bine, super incintat de gradinita, face progrese zilnice ca de altfel toti colegii de piticodrom. N-am reusit inca sa-ti trimit pozele, am fost super busy dar saptamina asta sigur se intimpla!

Sa aveti o zi buna!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jadi, ma inscriu pt BE! Kidu-le ne vedem la un hot-dog? Ca tu vii in interes de servici!

Cat despre facutul copiilor... eu m-am chinuit 7 ani sa raman insarcinata. Nimeni nu stia de ce. Am facut vre-o 8 inseminari si am trecut la FIV. Nici asta nu s-a prins si urma o luna de pauza si apoi ET-ul cu embrionii pastrati la crio. EEE, si in luna de pauza, s-a gandit si barza sa treaca pe la noi, de buna voie. Fac eu copilul, las anul sa treaca si incep munca pt bb2. Si dai si lupta si nimic. Dupa aproape inca un an fac eu analize de tot soiul, ca acum stiam cam ce trebuie sa fac, si nimic, perfect sanatosi. Zic- asta e, daca pana peste 4 luni nu raman spontan pun embrionii de la crio! Si am ramas luna urmatoare. Si acum am 2 baieti. Dar daca mai scrieti mult o sa mi se faca iar chef de BB!! Dar vreau reteta de fete!

Jadi, la primul copil si eu eram foarte grijulie cu mancarea. La al doile-a e destul de greu sa-l las sa se uite in farfuria fratelui si sa nu-i dau. Aseara au mancat pizza.

Mergi la inceput