Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

iote-te ce usor e cu doi copii acasa ... madam popesco e mai activa de la un timp (sau poate pentru ca e Vlad plecat de acasa si Dodo asa cumintel)...vad ca raspunde in timp real! Bravos!

Ruxi, eu as repeta testul in locul tau, daca erai "regulata" inainte nu vad de unde sa vine dereglarea daca nu de la "okisori"...ca de la apa sarata nu cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

eram destul de regulata inainte , nu chiar la ora, ca Jadi, insa inca un test arata o linie, plus niste oarecari crampe, deci stau cuminte.

Ioana, nasol cu Miruna care se trezeste cand plange surioara. Pe de alta parte e atat de dulce ... hmmm, chiar vroiam sa va intreb pe cele de la reloaded cum e noaptea, de fapt am si intrebat-o mai demult pe Jadi daca se trezeste si Vladut cand se scoala Dodo.

Io nu stiu de ce-s asa euforica, o sarcina acum ar pica destul de prost in calendarul profesional, dar ma mananca pe mine undeva asta e clar.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Ancuta!Sa fii sanatoasa!Cristina,sa va traiasca fata si vrem dovada distractiei.Ma bucur ca va simtiti bine acolo.Il pup si pe Victor.
Ce soacra de treaba are Anca,i-a facut praji de ziua ei.

La multi ani,Petra!E una dintre prietenele lui Mihnea din parc.E frumoasa foc,pacat ca mama ei nu mai intra pe aici sa puna poze cu blonda ei.

Kid,Raluca,Ruxi(te trec si pe tine daca tot te mananca),va doresc sa iasa 2linii.

Ioana,ce sora grijulie e Miruna.Si dupa ce vine la Smaranda ce face?
Cuscra ce-ti face de nu mai da pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, vezi ca asta cu mancarimile nu-i a buna.

Multumesc Diana, sper sa nu te descurajez, mai ales ca mi-ai tinut pumnii toata luna si ai fost solidara cu mine cu tot praful meu de copt. In octombrie nu ma bag la bebe, astept nov si dec ca atunci imi zic mie chinezii ca iese cu putza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

As vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu cateva informatii. Am o fetita de 1 an si 11 luni pe care trebuie sa o operez la dr. Secheli spitalul Budimex, de hernie. Ce puteti sa-mi spuneti despre acest doctor si eventual cat trebuie sa-i dau? Ne-a zis sa venim dimineata cu fetita iar dupa cateva ore vom pleca acasa si nu stiu de la cine sa aflu. Sunt foarte speriata de anestezia generala. Orice informatie m-ar ajuta va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari de la noi traim traim
revenim cu forte ma duc sa cetesc si revin

cit despre noi ,am suferit vre-o 2 saptamini de cacaceala de ziceam ca nu mai scapam tot ce papa il scoate afara ,en fine acuma este bine de vorbit nici o graba isi ia timpul in rest toata casa este plina de jucari ,masinute,crete,geamuri -pereti scrisi,de dormit doarme bine seara la ora8.30 in pat si dimenata la 6.30 in picioare ........ca de.pleaca omul la servici

a venit tata cum a venit l_am pus direct in bucatarie si ne_a fact sarmale, piftele,ciorbe ...... de ne-am facut ca porcii

bine ma duc sa cetesc si sa felicitam toti puiutii c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

la multi ani copilasilor nascuti azi. fetelor, va citesc din cand in cand si azi parca nu ma pot abtine sa nu va spun ca-mi pareti tare haioase cum vorbiti voi de ciclu; cand va vine, cum va vine...pai eu care care in ultimii 3 ani am fost ba gravida, ba lauza, habar n-am ce-i ala ciclu si mi se pare tare ciudat sa vad ca femeile au asa cevakid, locca, ralucaN, bafta multa zilele astea, sa iasa asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Da Kid si eu zic ca m-am grabit. Eu am cm de 29-30 zile, deci z25 e chiar prea devreme, dar nu mai puteam sa stau cu testul in casa. Mi-am jurat ca nu-mi mai cumpar pana joi si asa ma manca limba sa cer unul azi cand am fost la farmacie sa iau vibrocil (am copil mucios) dar am fost tare si m-am abtinut. Si-asa mi-a cam pierit entuziasmul fiindca am nelipsitele simptome de ciclu. Deja e a doua luna cand nu-mi iese pasenta. Dar vorba lui Jadi, nu tre sa ne mai stresam. Cand am ramas cu Cata sotul mi-era plecat din Bucuresti chiar in preajma ovulatiei. Ori am ovulat eu mai devreme (acuma tre sa zic si eu ceva sa ma disculp nu?) Hai, tin pumnii, poate totusi....
Si tie ti-i tin Ruxi, ca daca tot te mananca ...
Diana, Ioana
Dana, sarmale zici? (ups, oi fi gravida?)
Alan, imi pare rau, nu stiu sa-ti raspund
Eu de azi dimineata ma uit la Pisicile aristrocrate, noua pasiune a lui fimea. Mi-au iesit pe nas...

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

tare Valen!

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai eu tind spre fara ciclu, sunt steriletele astea noi care sunt cu hormoni si cica nu iti mai vine menstra sau cel putin poti sa o ignori. La Baby Expo trecut imi povestea Anya simpla de ele dar ma uitam ca gasca-n balta, ca eram cu burta la gura si ma gandeam la nasteri nu la sterilete .

quote:
Originally posted by valen

fetelor, va citesc din cand in cand si azi parca nu ma pot abtine sa nu va spun ca-mi pareti tare haioase cum vorbiti voi de ciclu; cand va vine, cum va vine...pai eu care care in ultimii 3 ani am fost ba gravida, ba lauza, habar n-am ce-i ala ciclu si mi se pare tare ciudat sa vad ca femeile au asa ceva

Apropo, se da strigarea pentru BE? Eu mi-am facut o lista si vreau sa merg cu Dodo!

Si raspund repede in intervalul in care doarme Dodo si Vlad e la gradi! Vlad e din ce in ce mai incantat de gradinita, azi au avut deschiderea oficiala si le-au adus baloane si clown! Si azi a venit si pentru prima data acasa cu bus-ul ca era dificil sa merg eu sa il iau de acolo la pranz. A venit si educatoarea de la grupa lor, o tinerica un pic cam timida dar probabil ca e prima zi de gradinita si la ea. Eu nu ma stressez prea tare deocamdata cu programa de gradinita, la anul pot ridica pretentii dar deocamdata sunt multumita, a invatat foarte bine sa manance si mananca absolut tot in plus vad ca deseneaza zi de zi si vor avea si ore de engleza. Pentru 2 ani e excelent!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput