Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani printeselor care implinesc azi 2 anisori, Petra Yarina si Andreea Ana Maria!
Felicitari parintilor, sa fiti sanatosi cu totii.
Succes celor care incep scoala/gradinita azi si curaj mamicilor care-i conduc.
Va urez o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
peseu: acum am citit mai bine Kid, posibil sa fie cu ochi, pana nu vine menstra, poti sa mai speri! Mie mi s-a pozitivat testul la 35 de zile la Vlad si stiam clar data conceptiei si am facut si alte teste inainte care au iesit negative clar! Tin pumnii!
Deni & Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Jadi, uite cum ii dai tu mie curaj...da, mai am timp sa astept ca sunt de abia in ziu 26 si miercuri ar trebui sa isi faca aparitia rusii, poate cine stie, o fi fost prost testul (dar m-a apucat asa o durere la burta, nu-i a buna). Da, in luna de miere m-am balacit in apa sarata, poate - poate! Iote-te cum monopolizez forumul...gat, ma abtin
locca spune:
Ne-am intors, fu foarte frumos, mai vreau
Vecina, sa stii ca pana la urma am facut joi un test, dar nu am mai apucat sa intru pe forum sa comunic rezultatul, l-am facut ca sa stiu daca ma dau la betii sau nu, si a iesit negativ. Azi se face saptamana si nici urma de cm, da' burta ma doare de cateva zile, asa ca ma astept sa vina. Eu dau vina pe concediu pt. dereglare, dar daca ziceti voi ca apa aia cah de sarata desfunda, inseamna ca luna viitoare ne producem sigur . Dar daca la tine inca nu s-au facut 28 de zile, eu zic ca sunt sperante.
Am aflat chiar acum de 2 prieteni ca au reusit, incercau de ceva vreme, si tot in turcia au fost in concediu, asa ca sunt in al 9-lea cer si vreau si eu 2 liniute.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
RalucaN spune:
Neata
Bleah, si mie imi iesi negativ testul....
Dar dau vina pe nerabdarea mea (z25) si mai sper...
Raluca, mami de Catalina
jadi spune:
Eu cred ca v-am mai bazait cu povestea lui Vlad ca nu reuseam sa raman gravida desi toate testele erau bune, eram printre cei 20% din cupluri cu sterilitate primara neexplicabila si am apelat la inseminare artificala, reusita din prima cu Vlad . Asa ca nu am sperat niciodata sa raman asa de "neasteptat" gravida cu Dodo, dar cele 10 zile de mare plus apa sarata sau eu stiu ce au avut efect abia luna urmatoare cand fata de concediu, m-am intalnit cu sotul pe fuga! Asa ca va urez multa bafta, sa faceti copiii frumosi si nu va mai ganditi la sex, orice copil e o minune.
La mine s-a pozitivat testul la 32 de zile, pana atunci am incercat din ziua 26 pana in ziua 32 cu rezultate negative. Nu luati in seama durerile de burta, uneori sunt si de la nidare asa ca fiti optimiste si aveti incredere in sansele voastre!
Na, ca m-am intins si eu!
Deni & Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
Salutare! La multi ani tuturor copiiilor care au implinit 2 ani zilele aceastea!
Norina, la multi ani lui Teo cu intirziere, sa creasca mare si sa fie sanatoasa. De ce veti purta ghete ortopedice? Miruna are platfus dar eu nu am dus-o la dr inca. Ce i-ai luat cadou lui Teo?
Medeea, succes la master! Si lui Alex, in primul an de scoala.
Andreea, ma bucur ca Maria e mai bine, asteptam vesti noi.
Dana Lucia ce ne mai povestesti de Alberto?
Anti, v-am vazut in poze.
Ruxandra, nu repeti testul? Ia o 'barza' ieftina, ca sa nu stici banii.
Kid, Raluca, va tin pumnii zilele astea sa se pozitiveze testele!
Eu supravietuiesc greu, avem 3 nopti de cind sintem doar noi 4 noaptea. La orice scincet al Smarandei, Miruna e in picioare linga mine (o aude inaintea mea). Mi-ar trebui o casa cu 2 etaje si o 'au pair' sa stea pe etaj cu Miruna (vise, nene, vise).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
norina spune:
Multumim din suflet tuturor pentru urarile la aniversarea Teodorei! Noi am petrecut de vineri pana duminica seara si acum sunt ca si calcata de tren si cu multe ore de somn lipsa Acum ma duc sa bag un somn ca nu vad altecava decat pat Teodora Sara (norina)poze
kid2003 spune:
Raluca eu cred ca te-ai grabit totusi, la mine e deja z26, tie la cate zile iti vine CM? Mie la 27-28, deci zic eu ca nu ar fi devreme.
Jadi, dar tie? Hai ca fac sondaj...la cate zile iti vine CM de abia in Z32 s-au pozitivat?
Vecina Ruxi, ne luam de manuta si incercam din nou luna viitoare, am si eu niste dureri pre CM in burtica, deci nu prea am sperante...dar din pacate in septembrie era baietel in calendarul chinezesc, in octombrie e iar fata, asa ca m-as abtine (sunt nebuna de legat).
Ioana, pai casa cu etaj si au pair iti doresc sa ai cat mai curand. Pana una alta mai las-o pe Miru la Boston sa va intrati si voi intr-un ritm cu somnul Smarandei!
jadi spune:
Kid, mie imi venea la 28 de zile fix, adica daca incepea marti la ora 12.00, peste exact 4 saptamani in jur de ora 12 ma trezeam cu menstra!
Deni & Vlad & Tudor