Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Karla! Acum am vazut mesajul tau.
Nu pot decat sa-ti dau multi si multe-multe sa te incurajez.
Eu am impresia ca unii barbati o ia razna cand e un pic mai greu. Copii mari cu pretentii de adulti! Imi pare tare rau de situatia creata!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Ela si Diana (RaisaFudulu)

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Karla cred ca iti este foarte greu. Dar tu si Luca sa fiti sanatosi. Nu aveti nevoie de un asemenea om in viata voastra.

Oricum eu chiar nu inteleg ce este in capul unor barbati. Ce Dumnezeu, doar nu dispare dragostea intr-un an. Si de ce mai fac copii daca ii parasesc la cateva luni?

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, fetelor. Sunt mai bine, se pare, parca mi-e jena ca din cand in cand imi expun deprimarile pe forum, clar ceva nu e in regula sunt cand sus cand jos cu psihicul. Azi m-a remontat faptul ca la sfaturile voastre i-am dat Giuliei pireut de mere (fierte putin, ca ea n-a mai mancat nimic crud si mi-a fost frica) in cereale si a reusit sa faca kk si apoi dupa masa m-am pus langa ea si am dormit amandoua 2 ore. Ea nu dormea nici toata ziua atata de obicei, da-i place langa mama-sa!

Anamana, ce frumusica-i Mariuca, e chiar ca un ingeras!

Laura Oana, oare nu e vreun fel de alergie? La Raul ii apareau 4 puncte pe frunte, exact in acelasi loc, cand ii dadeam danone cu capsuni.

Ddana, Suzy,Tzuna, Anamana multumesc mult de incurajari, astazi a fost mai bine, am luat-o mai incet, sper sa fie mai bine zi de zi. Imi era greu si pentru ca nu-i spuneam sotului despre problema mea si acum i-am spus si conduce mai finut.

Iunita, cum fierbi fructele? Eu am pus marul in foarte putina apa, numai cat sa nu se arda si l-am lasat numai putin sa se faca mai moale.

Ddana, m-am distrat si eu copios de citatul tau, l-am spus si sotului. Harnicut Dragoselul, ca se ridica deja, de-acum o sa fim cu ochii pe ei nonstop daca incep sa se deplaseze!

Mihael@, ce bine ca e mai bine Stefania! Nici eu n-am avut mare succes cu marul la Giulia, se stramba si-l scuipa afara, din fericire a mancat totusi putin.

Tzuna, ce draguta-i ratusca ta! Mi-ai facut pofta, cred ca deseara facem baie amandoua!

Val, fotomodele sunt destule numai ca la 490 g in 3 saptamani nu va incadrati! Incearca 200 g intr-o luna ca si noi si atunci mai vorbim!

Elyanne, felicitari ca esti atat de ambitioasa! Si eu am de gand sa merg la piscina, desi in ritmul acesta nu stiu cum o sa-mi fac timp!

Gabyd, sa inteleg ca morcovul crud e bun la constipatie spre deosebire de cel fiert?

Karla, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta! Oare ce se intampla? Nu fac fata schimbarilor barbatii astia? Oricum, dupa cum ii spuneam si Annei ei au de pierdut nu voi! Te pupam si suntem alaturi de tine! Uite un pentru tine si pentru Luca, pentru el trebuie sa fi puternica si sa lupti!

Ela, ce poze frumoase! Si ce frumos ca v-ati intalnit! Sper sa ma intalnesc si eu cu fetele mele din oras!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Da! Intalniti-va fetelor din toate orasele! Si puneti poze sa vedem si noi. Ca avem nevoie de caldura acum, ca a dat frigul, nu credeti? Ca eu asa bine m-am simtit azi de dimineata intalnindu-ma cu Diana, micuta Raisa si taticul! A fost super!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KARLA- ce urat din partea lui. Imi pare foarte rau. Nu pot sa cred ca s-a mai despartit un cuplu. Ce-o fi cu lumea asta in care traim? Cum ne vom creste copiii? Cred ca iti este foarte greu dar Dumnezeu te va ajuta. Bine ca tu si baietelul sunteti bine. Aveti grija de voi. Iar noi vom fi tot timpul aici daca vrei sa vorbesti cu cineva. Stiu ca nu-i mare lucru dar cine stie...

Va multumesc in locul Mariei pentru complimente.

Noi suntem bine. Azi a avut o zi mai proasta si a papat destul de putin fata de zilele trecute. Oricum eu ma sperii cand citesc cat papa ai vostri. Daca maria ar manca atat cred ca ar fi obeza. Ea nu mananca nici jumatate din ce mannaca unii. Iar legat de cerealele BURTICA SANATOASA - vreau si eu. Azi i-am luat tot de la Humana ca nu am gasit altceva sa-mi placa. Si acum ca mi-ati zis si ca sunt fara GLUTEN chiar vreau sa-i iau. De maine ma pun pe cautat ca tot ramnem singurele si cred ca vom avea mai mult timp.

Noapte buna si o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara fetelor

Karla imi pare tare rau ....stii bine insa ca ne ai pe noi si cat putem o sa te ajutam macar cu incurajari si cu multe imbratisari calde.....nu stiu care a fost problema dar sunt convinsa ca tu esti o mamica puternica si alaturi de Lucas vei reusi

Fetelor dupa cum a spus si Ela ne-am intalnit in sfarsit...este minunat sa vezi persoana de dincolo de atatea mesaje scrise, citite , atatea emotii traite impreuna la distanta....ce sa va zic m-am simtit ca si cum as sta de vorba cu o prietena veche...oricum suntem vechi deja de mai bine de un an nu.....iar fetele dupa cate ati vazut s-au imprietenit

ELa va pupam si va multumim pentur aceasta dimineaata minunata

Noi suntem bine dar azi la baie m-a mancat undeva sa o cantaresc si surpriza nu avem 6800 ci doar 6600 sau chiar mai putin deci suntem fotomodele cu adevarat...dar nici macar nu ma mai impacientez...poate nu am catarit-o bine data trecuta ...poate acum sau cine stie...eu stiu ca am un copil sanatos, vioi, zambareti si momentan in "silentio stampa" - sau cum se scrie....dar m-a linistit ela ca si ea a patit-o

Noi va uram o duminica placuta maine si ne auzim luni ca maine suntem nasi...venim cu pozici cu Raisa mica "nasica"

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

in primul rand Karla ... si eu sunt de parere ca taticii au de pierdut din situatiile astea... suntem alaturi de tine si de anne si va sustinem atat cat putem

In al doilea rand, am avut un azi: scot si eu cantarul de la naftalina (la 4 luni l-am cantarit doar la medic ca noi tocmai ne mutam) si l-am cantarit azi, fara haine, inainte sa manance... 6,310 !! in conditiile in care cantarul de la cabinet ii dadea 6,450 acum 3 saptamani! Nici nu stiu daca e prost cantarul respectiv sau al nostru...? Eu refuz sa cred ca a scazut el in greutate...

Oricum, fotomodel suntem clar: 6,310 si cam 69 de cm, la 4l 3s. Hainele i-s toate largi... Chiar: stiti unde gasesc bretele? (nu stau nicicum pantalonii pe el )

, revin

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Diana nu iti face probleme ..noi am cantarit-o decat cu unul pentru ca am patit-o cu doua in aceea zi de am crezut ca mor diferenta de 500 gr...iar dr ne-a zis sa o catarim doar cu unul si sa nu ne intereseze neaparat cat este greutatea ci ca ia in greutate...(noi am scazut sub greutatea de la nastere in prima luna si de aceea am fost mai disperati)...sa stii ca suntem mai fotomodele ca voi ca la 5 luni si doua sapt avem 6.500 v-am luat

Apropos de cereale...mi-a luat azi sotul de la Nestle din alea somn usor si acum ma uit la ingrediente si vad ca au gluten....nu a luat ce trebuie sau toate aste a cu somn usor(cu flori de tei ) au gluten......am avut un mic taraboi ca mie fetele mi-au zis ca nu au gluten si tu ce ai luat?...poate ma lamureste si pe mine cineva....

Haide ca va pupacesc de data asta ca am de calcat pentru maine

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ce amoc ii apuca oare pe domnii proaspat tatici? Dau de greu si o iau la goana? Refuza sa renunte la propria copilarie? Karla, imi pare rau! Sper sa ai putere sa treci peste asta.

Felicitari, fetelor, pentru intalnire! Ce bine de voi! Eu nu am pe nimeni din acelasi oras.

Maya iar face boroboate.I-am dat suzeta pe care ea o tot mozolea si incerca sa o bage in gura. Am iesit un minut si am auzit urlete. Ce patise: reusise sa o bage toata si i se blocase, pe lungime, intre gingii. Normal ca o durea si nu putea sa mai inchida gura. Imi venea sa rad si sa plang de mila ei in acelasi timp. O sa fiu mult mai atenta de acum, pentru ca ea baga totul in gura, mai ales cand e obosita si simte nevoia sa suga. Poate treptat chiar o sa i-o scot.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput