Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by iunita

salutare stup!
la 22 lapte. de obicei manca 260 ml..in seara asta ii fac direct 310. eu cand spun cat papa spun cantitatea de lapte nu de apa.

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

oricum e super bine, rares in toata viata lui de bebelus nu a mancat mai mult de 200ml la o masa.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

karra80 las' c o iei de la capat si trebuie sa le dai jos. Eu nu ma stresez prea mult cu nr. kg. Eu vreau sa vad ca se intareste carnea pe mine si ca mai dispare din celulita. Mai incolo bag si niste impachetari. Dar sa vina frigu' sa suport 75 de grade Var n-as fi rezistat...

suzy78 nu's chiar silueta de la talie in jos La mine acolo se pun kg. Si daca in sus sunt schiloada, in jos

tzuna Nu-mi trebuie acum... inca mai am unele nefolosite. Eram curioasa daca aduc tot din alea de care am luat eu ultima data sau din alea care erau la pompa cand am cumarat-o.
Stiu cum e cand nu mai sunt bune supapele... chiar nu se mai poate folosi. Bine ca se gasesc... asta mai lipsea
Daca iesit asa mult sapt. viitoare sigur ne vedem... incepe Elena gradinita, asa ca dimineata putem sa ne vedem... Numai sa ne potrivim la ore. Ai mei mananca pe la 10 prima masa ... si iesim pe la 11 afara.

Mihael@ asa-i si la mine... kg. na-r fi o problema... dar sunt puse tare aiurea si atarnaaaaa ei nici chiar asa... dar totusi... Cand vad pustoaicele de 18-19 ani ... ma oftic... gravitatia asta

aiia mai exista si dentinox... si mai poti intreba la farmacie daca poate sa-i prepare glicerina cu anestezina. Eu n-am folosit, dar tin minte de la mamici cu puiuti chinuit de dureri le gingii... Elena nu a avut probleme de-astea.

Azi am avut/avem in meniu asaaaaa:
10 - 210 ml de lapte (jumate de-al meu, jumate formula)
15 - maxim 50g de piure de legume (dovlecel, ardei, morcov, telina ceapa... ultimele doua nu le-am pasat) ingrosat cu cereale cu mere de-alea aveam in casa... trebuie sa iau de orez, simple + 120 formula
19 - mar copt ingrosat cu cereale de mere (sper sa manance, o sa fie prima data cand le dau mar. Eu le-am dat pana acum caise si piersica de la borcanas (aste le plac)... si banana pasata, dar nu au mancat cine stie ce) + formula
22-23 - aprox. 200 lapte de-al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Iunita Maria are in general 5 mese (una noaptea) la care mananca la unele 80-100 ml la altele 120-140 (rar). Oricum cantitatea totala rar depaseste 600 ml ceea ce mie mi se pare putin. Mai ales atunci cand compar cu cat mananca puiutii vostri.

Apropo de kg eu am ramas cu 1,5 kg in plus care se afla in mod evident pe burta si pe fund. Eu nu am avut niciodata burta asa ca mi se pare ciudat si cum hainele mele erau majoritatea mulate nu ma incape nimic din vechea garderoba. Eu merg pe bicicleta cam 4 ore pe saptamana dar nu se vad mari rezultate. Probabil ca nu este suficient.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hihi, eu am 3 kg in plus fata de normal (1 fata de inceputul sarcinii, ca imi mergea prea bine )... m-as fi simtit ok in pielea mea daca nu imi spunea sotul intr-o seara ca imi da bani (eu am ajuns la mila statului si mai ales a lui ) sa imi fac abonament la aquagym, ca sta el cu bebe... asa ca luni de la 8 am prima sedinta (doar nu era sa refuz asa oferta generoasa )... deja abia astept sa vad rezultate

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei,
si puiului meu, manca-o-ar mama de dulcica ce e ea,
sa creasca mari, furmosi norocosi si sanatosi!!!

Val_ multumim de urari.

Din seria nu face , de fapt nu facea,
nu prea rade cu hohot, zambeste mult, ii place la giugiulit,
dar nu rade. De curand a inceput sa rada mai zgomotos.

Meniul total dat peste cap, dar numai supica si suc de morcov ca noi suntem mai in urma cu diversificarea. Numai ca nu avem o masa fixa pentru supica, ii dau cand nu sunt eu acasa.

RaisaFudulu nu vine extras de cont de la banca in fiecare luna? sa vezi acolo ce si cum iti intra in card. Daca nu iti vine extrasul sa mergi la banca sa ceri sa vina pentru ca e gratuit. La indemnizatie nu stiu ce sa raspund, ca la mine nu e cazul. Mie alocatia mi-a venit destul de repede.

Elyanne felicitari pentru kilogramele date jos. Ce-as mai vrea si eu!

Kitty la noi merge sucul de morcov crud, as vrea sa incerc si cu piure de piersici dar ce am gasit azi sunt cam acre asa ca o las pe maine. Nu-i mai pasez in piureul de legume morcovul ci doar cartof, dovlecel si ii pun si o lgt de ulei de masline la ultimele clocote.

Laura_oana da' reteta la biscuiti nu ne-o dai?

parca s-a discutat o data de fluor. Eu i-am dat lui Julie aproape doi ani pana am citit un articol aici pe site si am renuntat. Mai bine carii decat alte boli. Florul si-a inceput cariera ca pesticid.

Va ,
ma intorc la lucru.
si ma duc sa iau niste biscuiti/pricomigdale ca tot imi facurati pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Intru in mare fuga pentru a va spune urmatoarele:
1. imi prezint oficial nemultumirea fata de rapidiatea cu care scrieti!
2. sunt de abia la pag 4 din capitolul anterior!
3. cred ca revin luni!

Va pup pe toate si va doresc sanatate si un weekend linistiti1
Pupam bondarei (eu) si albinute (Tudor)!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna fetelor!
Pup toti bebeii.
Nu ma judecati ca am disparut dar...am ramas singura de 3 saptamani si ceva. Adica doar eu cu Luca! Si cu bona cat sunt la serviciu.Sotul meu a plecat. Nu ma intrebati de ce pentru ca motivele sunt aiurea si penibile.Si parca nu as vrea sa-mi expun pe forum viata mea de telenovela. Nu stiu daca are o problema psihica sau e altceva. Nici nu am forta sa mai caut sa aflu. Mi-a spus ca nu se mai intoarce si gata! Simplu, nu? Am fost si sunt inca varza. Am momente in care imi vine sa urlu si sa ma urc pe pereti. Mai ales seara. Dar am un copil de crescut si merg mai departe.Imi este ingrozitor de greu. Nu ca facea mare lucru el, dar situatia m-a dat complet peste cap.Totul a fost brusc si imprevizibil. Poate ca ma asteptam la orice dar la asta nu.In sfarsit, cam asta e...
Luca e bine.Are 8 Kg si e un lungan. De la 5 luni am inceput sa-i dau si suc de fructe. Atat mi-a zis doctorul. Il sun saptamana viitoare sa vedem ce mai zice sa-i dau. A crescut si sunt topita de drag. Uit de orice suparare cand sunt langa el. Dar ma si doare...

O sa mai revin. Imi este imposibil sa recuperez din urma. Incerc de acum sa tin pasul pentru ca doar pe Luca si pe voi va am mai aproape.

Va sarut si o seara buna.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

karla32, .

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Karla, capul sus. Nu e un capat de tara. Si eu sunt in aceeasi situatie, e greu, dar nu imposibil.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Intru si eu rapid, sa va spun ca ne-am intalnit, in sfarsit, eu si Diana(Raisa). Pun poze si revin.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput