Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Mariuca este o scumpete de fetita

La fel si Mariuca de anamana...ce plover dragut are

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Tzuna ma bucur de Maria ca este mai bine. Pupici multe Mariucai.

Kitty Maria mea este constipatat dintodeauna si singurul lucru care functioneaza la ea este sucul de mere.

Fetelor cand citrsc cat mananca puiutii vostri la o masa ma iau din nou grijile apropo de Maria.
Pai la Maria mea este eveniment daca mananca 140 ml la o masa (insemnand 4 masuri de lapte la 120 ml apa). Apropo, voi cand va referiti la cantitatea de lapte aveti in vedere laptele obtinut dupa amestecare sau apa dinainte sa puneti laptele praf?

De greutate ce sa mai vorbim, a luat 490 g in 3 saptamani (de fapt in 2 ca intr-o saptamana nu a luat nimic). Sa vedem saptamana viitoare cand mergem la controlul de 5 luni. Am deja o stare de neliniste si stiu ca nu este bine dar nu ma pot abtine. Cine ne tine companie in clubul fotomodelelor?

Apropo de diversificare, noi suntem doar la sucuri: de mar si piersica si cu masura ca ce este mult strica. Altceva nu am reusit sa o conving sa manance iar cu lingurita nu am prea mare succes in general. Ea vrea doar biberon.
Oricum dat fiind ca nu este o mancacioasa cred ca ne asteapta zile grele.

La capitolul progrese Maria mea gangureste, ai senzatia chiar ca face fraze dar intr-o limba necunoscuta, se intoarce pe o parte, pe burta nu reuseste nicicum desi face mari sfortari in acest sens, se ridica la ~45 grade ca sa priveasca in jur, apuca jucarii si impinge ce nu ii convie (spre exemplu biberonul), rade si zambeste foarte mult mai ales atunci cand o privesti si este foarte atenta in jur.

Cam asta ar fi. Oricum nu imi fac griji desi am vazut ca multi dintre bondarei si albinute au facut deja progrese importante. Si sotul meu a mers si a vorbit tarziu si este cu mult peste medie.

Eu sunt extrem de obosita, am treaba de facut toata ziua, nu mai stiu de cand nu am mai iesit undeva. Nici de dormit cat trebuie nu reusesc.

Sunt inca in cautarea unei menajere (nu neaparat perfecte). Vreo recomandare? Apropo Absoluta tu ai gasit pe cineva?

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

tzuna, mariuca arata f bine. e frumoasa foc si incepe sa semene mult de tot cu taticul ei!

kitty,! sper sa-ti invingi teama cat mai repede!

noutati si la noi! am reusit sa cadem din bouncer fix in cap. noroc ca era pe covor, ca noi avem granit in toata casa! io incercam sa ma epilez si eram la 5 cm de ea. o fractiune de secunda i-a trebuit. mi-a stat inima, noroc ca n-a plans decat 2 secunde si s-a inrosit putin pe frunte. si noroc ca nu lasasem scaunul in pat!!!

pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI Rianna de Gabdyd. Multa sanatate, bucurii si iubire.

Ce fetita dragalasa ai Tzuna. Sa o mananci, nu alta.

Si eu as pune poze noi, ca Mariuca mea s-a schimbat mult, dar nu stiu cum sa le pun pe webshots. Cred ca mi-a mai explicat la un moment dat Roxanici dar am uitat complet. Deh, batranetea.

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

nestle-burtica sanatoasa chiar asa se cheama, nu au gluten si sunt de la 6 luni.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offfff nazdravanu meu e un plngacios...de azi dim de la 7 nu a dormit decat o ora si asta in 2 reprize...mi-a scos fire albe...si mai si urla,il enerveaza rau dintii...sper sa iasa odata k dak nu o iau razna...dar asta e....

va pupam!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Apropo de dintisori cu ce le calmati gingiutele ca fabiana cred ca s-a invatat cu calgelul si nu-si mai face efectul. Si noi ne chinuim cu dintisorii se vad in gingiute ca l radiologie.
Va pup ca mi s-a trezit printesa.
aiia mami de fabiana mihaela (26.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

aiia, a zis anamana capitolul trecut de niste homeopate, poate incerci. Mi-e frica sa ma gandesc ce ne asteapta, la noi nu e nici un semn de dintisor.
Anamana, Tzuna,, mai da ce frumoase fete aveti! Anamana, ce bouncer ai? Poti sa pui si o poza?
Raportez ca azi Maya a papat tot piureul de legume, cam 100 ml. Am avut grija sa ii las sa treaca mai bine de 3 ore de la ultima masa, ca altfel nu manca. Si am observat ca accepta mai bine ce ii dau daca e caldut.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Val_
Si eu as pune poze noi, ca Mariuca mea s-a schimbat mult, dar nu stiu cum sa le pun pe webshots. Cred ca mi-a mai explicat la un moment dat Roxanici dar am uitat complet. Deh, batranetea.

Mariuca in prima luna

Sa il ajutam pe Marian

Val ai la sf listutei un link unde e explicat cum se pun pozele pas cu pas. Citeste/fa ce scrie acolo si daca nu reusesti mai zi-ne sau trimite pozele la mailul comun de pe gmail. Le pescuiesc de acolo si le pun in ce album vrei.

Eu burtica sanatoasa le-am vazut in Selgros. Au cutia mai deosebita parca...ca si cele de somn usor sau noapte buna...ies in evidenta.

Tzuna, imi face placere sa ajut pe cineva...mai ales ca eu nu am alaptat prea mult, macar sa ajut pe altcineva sa o faca; face bine la psihic.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

salutare stup!

noi avem meniul de azi asa:

8.30 220 ml lapte
13.30 150 gr piure din: ceapa, 1/4 cartof,1 rosie marisoara, 7-8 pastai fragede, carne de vita , 50 gr branzica +1lg ulei. l-a mancat f bine, cu pofta, fara sa ma enervez eu..a fost super. apoi la 30 -60 min 100 ml ceai.

la 18.00 pure din para+mar facute compot(adica fierte in apa si atat) +2 lg cereale + lapte

la 22 lapte. de obicei manca 260 ml..in seara asta ii fac direct 310. eu cand spun cat papa spun cantitatea de lapte nu de apa.

VAL eu tot nu inteleg de ce te stresezi. fi-mea luna trecuta a luat 400 gr si doc a zis ca e supe rok. media pt luna 5 este de 500 grame. si te rog spune-ne si nou cate mese are Mariuca... Iarina are 4 mari si late. noapte nu mananca de mult....

am fugit ca fac complot de pere pt la iarna sa ii dau mandrei ca se cere...

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput