Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
tzuna spune:
Buna seara dragi mamici si pitici!
ELPOWER- dovleceii ii curat si de seminte. Daca au multe atunci ramane destul de putin dintr-un dovlecel.
CEREALE- Somn Usor sunt tot de la Nestle. Au intr-adevar gluten , sunt de la 6 luni si se gasesc in toate farmaciile spre deosebire de Burtica sanatoasa. Azi am colindat toate farmaciile din zona mea si nu am gasit decat "Somn usor' si inca unele cu bifidus dar de la 8 luni.
IOANARADU- ti-o trimit pe Maria la scolit ca ea are pauza la lingurita saptamana asta. Nu vrea sa manance mai deloc cu lingurita. Mananca 50-70 g piure si apoi sta asa cu ala 5 ore. Daca ii dau acelasi piure lungit cu lapte in bibe papa 120-150 ml.
KARLA- suntem tot alturi de voi. Te pupam si pe tine si pe Luca.
Noi suntem sigurele de azi noapte dar Maria a fost f cumintica. Dimineata am fost la biserica si a fost asa cumintica... Am stat pana la sfarsitul slujbei (mergem la o bisericuta mica si stam afara nu in biserica). Ne-am plimbat prin cartier in cautare de cereale... Si la ora 20 Maria s-a culcat. Asa ca m-am epilat, am facut baie.... Acum mai scot si laptele si apoi ma uit la tv sau ma culc.
Azi mi s-a intamplat ceva rau. Nu e prima data. Am mai patit-o acum vreo 2 luni. M-a durut rau de tot picioarul si soldul stang. Atata de rau ca nu mai eram in stare sa merg. Si m-a luat brusc. Eram afara cu Maria. Am stat putin pe banca sperand ca-mi va trece. Intr-un final(se apropia ora mesei sau asa credeam eu cel putin) chinuita rau m-am tarat spre scara. Un vecin mi-a urcat carutul.... Am crezut ca mor de durere. Ma gandeam numai la faptul ca sunt singura si sa nu patesc ceva. Pana la urma mi-am pus un supozitor cu Indometacin (desi nu e indicat dc alaptezi) si acum nu mai am nimic. Dar ce poate fi? Prima data am zis ca poate m-am ridicat brusc si s-a rasucit ceva pe acolo... Dar se pare ca-i altceva. Ce analize as putea face?
Un alt motiv de suparare e ca saptamana viitoare am foarte mult de lucru si bona nu e disponibila. Mama ei se opereaza pe cord. Nu stiu ce sa fac cu Maria. Cred ca-mi programez niste interviuri (care sunt f urgente ) acasa. Oare gresesc? Dar ce altceva sa fac? Echipa trebuie sa fie gata la sfarsitul saptamanii. Sunt terminata.
ioanaradu spune:
intram pe fuga ... avem motive, suntem obositi. azi, matei, teuta si deliuta au fost la gratar, si ne-au luat si pe noi, parintii. adica eu, carmenefr si paxela + sotii din dotare si bineinteles ... silviu, fratele deliutei. poze aici!
tzuna burtica sanatoasa au la farmacia titan - 15 lei. am luat eu in seara asta.
matei are o afta in gurita si cateva in gat. avem tratament cu ospamox, glicerina cu anestezina si tantum verde.
am incercat si cu canita si cu pahar de unica folosinta (ca e mai usor), dar NU: lingurita ramane de baza.
va pupam ... revenim dimineata cu forte proaspete! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Crina_mio spune:
Buna seara stup vesel si harnicut
Sa ma laud din nou cu piticotul meu?!?! Pe 15 i-am facut prima supita. Si a mancat cu o poftaaaaaaaaa de mama mama. Am avut dintr-o data 2 chestii noi: supita si lingurita. Abia avea rabdare sa-i dau urmatoarea lingurita, vroia sa ma apuce de mana, sa ia ea lingurita. E adevarat ca din ~ 50 ml cat am pus in castronel probabil jumatate sau 3 sferturi a dat pe babetica, dar scopul meu era nu neaparat sa manance mult ci sa vad daca-i place si sa invatam sa mancam cu lingurita. Astazi i-am dat din nou si povestea s-a repetat. Asa ca sper ca o sa am o bubulina mancacioasa.
De dormit noi dormim cam asa: seara 9:30-10 pana la 5 dimnineata (uneori si 4 sau chiar 3) cand papam si dormim la loc pana la 8. pe la 9 mancam din nou si plecam in parc unde dormim pana pe la 12, 12:30 (de obicei ultima jumatate de ora dupa ce ajung in casa, tot in carucior). Papam si apoi urmeaza o dupa amiaza cu mai multa joaca decat somnic. Mai tragem cateva nap-uri de 20, max. 30 minute.
karla – pupici de la noi si ai alaturi de tine un ingeras care te va ajuta sa treci peste toate, iar DD v-a avea grija de amandoi.
Si multe, multe mamici care-ti sunt alaturi.
Diana de ce-ti faci probleme cu greutatea?!?! Daca puiul este vesel si vioi e f. bine. Si eu saptamana trecuta am cantarit-o si avea 7.350, iar astazi (pe acelasi cantar electronic) avea doar 7.150. Doar n-a scazut intr-o saptamana, nu a avut nici un motiv, ca a mancat la fel de bine, dar ma gandesc ca saptamana trecuta probabil eram dupa ce-i dadusem de mancat, nici nu mai stiu bine. Si greutatea asta o are imbracata, asa ca o avea ea in jur de 7 kg. de carnita pufoasa, s-o manance mama.
arissa nici eu nu am pe nimeni in acelasi oras cu mine. Dar o astept pe Martutza poatre vine in Pitesti. Apropos ce face Victoras? Sper ca e bine sanatos si papacios.
Vazut fete craiovence, frumoase foc
. Sa va traiasca, sa va mai intalniti si ne aratati si noua poze. Si Arthur vesel si frumos, pupici si pentru el si pentru mamica lui
.
Ce dragut din partea lui matei, teuta si deliuta sa-si scoata parintii la un gratar si iarba verde!!! bravo lor si sa va pastrati obiceiul.
Tinem pumnii si noi ptr. Laura si comoara ei Eduard.
gabi78 – cred ca Maya cu lenjerie galbena ca a lui Tudor este puiul meu, nu-i asa ca e dulcica?!?! (intreaba cioara din mine)
Vreau si eu compot. Anul trecut am facut de struguri si piersici si a fost tare bun. Eu la un borcan de 800ml am pus fruncte cat mai multe, o lingura de zahar si apa cat sa ramana gol de 2 degete. dar pentru bebei voi puneti zahar?!?!? Ca eu nu stiu ce sa fac. Si daca nu pun zahar tine???
Cu intarziere uram si noi la multe lunisoare bebeilor care s-au nascut pe 16 dar si celor nascuti pe 17 (ca sa fim printre primii, ca maine cine stie pe la ce ora reusesc sa mai intru pe net).
o noapte linistita mam8icilor, albinutelor si bondarasilor din stupul vesel
Crina si Maya Georgia
Crina_mio spune:
puiul meu s-a jucat la tastatura cat timp am privit eu albinute si bondarasi frumosi si nu stiu pe ce mi-a apasat de-mi apare fereastra de internet cu fonturi f.f. mari?!?! Se pare ca e mai tare in IT decat5 mine, ca eu nu reusesc sa remediez problema. poate ne mai uitam maine impreuna si o remediaza tot ea.
Crina si Maya Georgia
arissa spune:
Buna seara!
Am pus un filmulet cu Maya aici ca sa vedeti cu ce ne mai ocupam noi timpul.
Vazut poze de la gratar, super! Poza asta mi-a placut cel mai mult.
Tzuna, de ce nu mergi la medicul de familie sa-ti recomande analize? Nu suna bine ce povestesti tu.
karla, stiu ca acum esti suparata, furioasa, dar dupa ce te vei linisti poate o sa te razgandesti. Chiar daca te descurci financiar fara sot, Luca are niste drepturi la care poate ar fi bine sa nu renunti. Multi
.
crina_mio, felicitari pentru donsoara proaspat diversificata cu succes! Noi momente din astea nu avem decat la cereale.
Mi se cam lipesc ochii, merg la somn. Si-asa cred ca sunt singura pe aici.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
cria_bv spune:
Mult mai scrieti mai fetelor abia am apucat sa citesc si am si uitat deja ce vream sa scriu.![]()
La multi ani Mihael@ sa fii sanatoasa si Stefania sa-ti aduca numai bucurii.
BiancaM si Lumi felicitari pt dintisor.
Arissa si Vladone al meu isi molfaie suzi in toate partile, o prinde intre degete si o tot baga si o scoate de zici ca are o pipa.
Raluca m-a lasat cu un gust amar ceea ce ai patit. Eu nu stiu ce se intampla cu unii barbati si de ce au ei impresia ca li se permite orice. El are de pierdut.
si multa putere sa treci peste.
Am urmarit poze si filmulete sa ne traiasca stupul ca tare frumusei mai sunt toti.
Val bebeii nostri sunt de-o seama si nici al meu nu sta in fundulet decat tinut.
La capitolul progrese ne laudam si noi ca se tara pe burtica, isi ridica funduletul in sus si se impinge cu picioarele in fata. Nu mai stiu ce sa ma fac insa cu baloseala, isi suge manutele si s-a iritat pe fatuca de numa. Care ati mai patit asa ati dat cu ceva?
Laurici bafta la radioagrafie maine.
Ma pregatesc sa mai pun niste poze.
martutza spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII SARBATORITILOR DIN ZILELE DE 14, 15 16 SI 17 SI POATE SI MAI TARZIU.
LA MULTI ANI MIHAL@, SA FII SANATOASA SA TE BUCURI DE STEFI PANA LA 100 DE ANI.
Stiu ca nu va fost dor de noi asa ca nu va mai stresam.Pt cele care s-au gandit la noi in aste 3 ziel va spun doar ca Victor nu mai are febra dar mai noua se trezeste de 2 ori p enoapte iar azi noapte a avut program de "vorbe" de la 1-3 .Eu am facut un inceput de mastita, adica nu am facut febra dar sanul stang s aintarit.am masat, muls, plans, supt la 2 ore de Vic si sa lasat.
Program de masa:
06.-san
10-130 ml suc da mar cu morcov +50 g pire de mar cu cereale
12.-san-fff putin inainte de nani
14.30-f putin piuer de legume+san
18.-san
22-san
Nu a mers cu branzica in legume.A vomitat tot.Am renuntat la branzica.O bagam peset 1 saptamana la ora 18 cu biscuite.
Karla regret cele intamplate.Daca simti nevoia sa vb cu cineva suna-ma.Ai nr de tel in lista.
pt tine si Luca.impreuna sunteti mai puternici.
Crina sper sa venim weekendul viitor.Zilele astea a fost imposibil.Nu s aputut conta pe noi..caci ne-am dereglat programul
Vazut poze de la gratar si de la Craiova.super grozave.Noroc cu copii ca mai iesim si noi din cotidian.
Am vazut filmute cu Arthur si MAya (Arissa) si m-am distrat grozav.
Anne
si sa stii ca nici noi nu mai putem.Deja imi manancaficatzii.pupal-ar mama.
Iunita mersi de apel dar nu mai am timp nic de tel dupa cum ai remarcat darmite de net.
Cele care vreti sa vb dati sms ca nu prea mai am timp de deschis compu.
Noapte buna parinti si copii.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
absoluta spune:
Hello,
Am lipsit motivat. Nu am avut net, insa cu ajutorul Roxanei am atasat si noi poza pentru 6 luni.
Intreba cineva de pretul la pantofii Zara...variaza intre 1.200.000 si 1.600.000 lei.
Azi am facut 6 luni.6 luni de mancat numai laptic de la mama. Maine mergem la vaccin si aflam si cu ce incepem diversificarea....mi-e groazaaaaaaaa

Karla sunt sigura ca vine inapoi cu coada intre picioare... dobitocul... imi dai voie sa-l impusc ?!
paxela spune:
neatza, cam devreme... vad ca nu e inca nici o cafeluta... fie o fac eu
, si un capucino , pt doritoare
si daca nu v-ati plictisit de poze mai avem si noi de ieri aici
a fost superb, am avut copii cuminti
liniste si muuulta relaxare
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu