FIV 133
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
Relya sa fie cu noroc!Ai timp 10-14 zile de stimulare sa produci outze mari si frumoase si un culcus numai bun pt ele!Cu ce faci stimularea?Intre timp mai iei si diphe,nu?Eu am inceput stimularea cu endo de 2,3 si cu 3 zile inainte de punctie a fost 8,2 mm,pana la ET o mai fi crescut dar nu am de unde sa stiu ca nu mi-a mai spus dr. asa ca nu iti face griji!Te asteptam la raport pe parcurs!
rami f. importante informatiile despre inhibinaB,multumim!!!Deja am emotii la gandul ca voi face analiza,dar abia astept,sper sa fie adevarat zvonul ca se va face la BIOS DIAGNOSTIC.
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Relya, e ideal endometrul tau dupa inhibare !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Relya spune:
Rami73 m-am mai linistit. Mersi
Kora de duminica fac diphereline o juma' de fiola si 2 gonal f de 75 ui. La medic ma prezint in ziua 9 de stimulare.
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
Fetelor, Diana D are la purtator 3 puiutii micuti transferati la 72 ore. Sa speram ca se vor face mari in cele 8- 9 luni cat vor sta acolo. Deocamdata asteptam 2 saptamani sa vedem cati s-au prins. Nici nu se pune problema sa nu se prinda . Cand ajunge acasa si are acces la net sigur ne va da mai multe amanunte.
lilianaFi spune:
kry
Luck stai "beton"...bafta in continuare
luci.eilm multumesc de informatie,tu ce faci?
Mirela1 multa bafta,asteptam vesti bune de la echo
Veret super analize,multa bafta pe mai departe...asteptam vesti
Marrina Kla Kora.......
Numai bine tuturor...
kry spune:
Va multumesc de primire, sunteti dragute.
As vrea sa va intreb ceva: in functie de ce se alege protocolul lung sau protocolul scurt? mi-e teama ca in ritmul in care primesc rezultatele analizelor , va trece ziua 21 si voi rata luna daca va fi nevoie de protocol lung.
Bubuka, tu ai cumparat medicamentele de la centrul de fertilizare sau se pot procura din alte farmacii? cum se procedeaza?
va pup si astept vesti bune
Oana_B spune:
Se pare ca este o eroare cu privire la paginile subiectelor, nu mi-am dat seama din prima si am apucat sa fac un split la capitolul 132 si sa-l creez pe acesta 133.
Cand se va remedia probabil ca 132 va ramane mai scurt.
Scuze
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
luck spune:
spuneti-mi si mie va rog daca are rost sa fac dimineta estradiolul avand in vedere ca rezultatul il am cel mai probabil marti iar punctia cel mai probabil luni ???
multumesc