FIV 133
Raspunsuri - Pagina 7
madalina28 spune:
Adhnana nastere usoara si bb mostenitor sanatos si mancacios!Ma apuca nostalgia,bebelina mea a fost conceputa odata cu bebele tau.
Tin pumnii pt toate fetele in focuri.
Madalina 18+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
felicia_ spune:
Mirela, eu luni merg la eco, sper sa incep de atunci stimularea, asa ca vom fi pe aproape!
Kla, ce mai zici? Cum te mai simti? Sper ca mai bine!
poze
ladyxe spune:
veret, frumoase valori, bafta in continuare si sa fie cu ochisori
kora, am inceput AC in Z6 si nu in Z1 cum trebuia, cu dr nu cred ca o sa ma intalnesc curand, astept sa-mi vina CM sa repet analizele si abia atunci discutam (inceputul lui octombrie).
Cat despre inhibina B, daca reusesti sa vorbesti cu dr T si sa afli parerea lui sa ma anunti si pe mine.
Cand incepi schema de tratament? vei reusi sa faci la clinica lui dr T? a deschis-o?
KoraPop spune:
ladyxe clinica nu a deschis-o inca,asteapta niste autorizatii.As vrea sa fac la clinica noua,dar daca nu va fi deschisa am sa fac oriunde numai cu dr. T si Matei sa fie....referitor la inhibina B,parerea lui dr. T o stiu,scrie pe site-ul lui clar ca e analiza indicata pt a vedea rezerva ovariana dar din pacate in tara noastra nu se face,acum e o veste minunata ca se va putea face si la noi....Iti doresc mult succes la analizele urmatoare si apoi pe mai departe.Eu credeam ca ii intrebi pe d-na Matei sau pe T daca e posibil sa se fi dereglat FSH-ul din cauza ca ai inceput AC in zi 6,macar un tel da-le si te lamuresti si tu.
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Ramy sa-ti traiasca outul ca oul babii, sa-l tii la cald sub pene sa se faca cat cel de strut! Si sa fie cel nororcos . Tin pumnii luni sa-i ia ochii profului, s-o dai cu picioarele pe spate pe Fraila.
Esti mortala ! Ar fi o chestie s-o dau pe Fraila cu picioarele pe spate !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
rami 73 spune:
quote:
Originally posted by marrina
Rami(73)nico Vesi super-minunate! De abia astept sa te vad ! La niste anticorpi care ne "papa" ovarele ma gandeam si eu. Am citit despre niste anticorpi antiovarieni dar nu stiu exact cum "actioneaza".
Las' ca le venim noi de hac cumva !
pozici
James Dean
Relya spune:
dana_p
La eco de monitorizare ( inainte de a incepe stimularea si dupa 'nshpe zile de inhibare ) situatia era cam asa :
OD - 10 foliculi periferici < de 4 mm
OS - 5 foliculi periferici < de 3 mm
si endometru = 1 mm
Dupa ecografia asta am mai bagat 5 zile de diphereline. Intrebare :
oare endometrul are timp sa creasca? ...ca ma gandesc ca dupa atata inhibare a trecut pe minus...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
KoraPop spune:
Relya o sa creasca si foliculii si endometrul la stimulare,eventual poti ajuta endometrul daca va fi cazul intre punctie si ET cu cycloprogynova.Cand incepi stimularea,azi?Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
Relya spune:
Kora mersi de raspuns. De foliculi nu-mi fac griji, sunt convinsa ca se fac mari ( chiar ma miram ca sunt - ma asteptam sa nu se vada niciunul dupa atata inhibare) ...cu endometru am o mica indoiala.
Stimularea o incep duminica
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
rami 73 spune:
Adhnana multumesc frumos si nastere super usoara ! Sa vina bb-le cand vrea el, numai sanatos sa fie !
felicia, vezi ca dupa inhibare endometrul trebuie sa fie liniar, inexistent aproape. Dupa aceea incepe sa creasca. Nu-ti face griji ca ti-l va mai masura si dupa vreo 7 zile de stimulare si ai timp sa intervii daca e cazul, desi nu cred.
Mirela1, deci ai dat si tu startul, bafta multa ! La fel si tie, Relya, sa incepi stimularea cu dreptul !
Luck, eu zic ca stai f. bine, iti tin pumnii luni !! Nu sta cu grija, Pregnylul are tocmai acest rol, de a tine sub control ovulatia, de a nu se declansa prea devreme. In general foliculii se sparg la 36-48 ore de la Pregnyl.
DanaP, ma bucur ca mai dai pe la noi. Lasa ca toate se vor aranja pana la urma, nu se poate altfel !
Fetelor, am citit pe net ca spre deosebire de FSH, care trebuie sa fie cat mai mic, inhibina b trebuie sa fie cat mai mare, valorile normale trebuie sa fie mai mari de 45 pg/mL. La valori sub 45 in z. 3 deja sunt probleme... Si am inteles ca scade cu varsta, logic de fapt. Iar ca tratament recomandat pentru producerea ovulatiei in conditii de inhibina b mica, se recomanda Prednison si Dexamethasone. Daca nici la astea nu reactioneaza ovarele...urmeaza "egg donation".
pozici
James Dean