FIV 133
Raspunsuri - Pagina 16
kla78 spune:
RAMIimi pare rau ca n-a fost cel putin unul bun,dar ma bucur sa vad ca esti optimista!
DIANA De prea repede sa ai simptome de cm,nu uita ca si atunci cand bb/ii se implanteaza poti avea simptome exact ca si cand ar trebui sa vina cm,hai fi fata cuminte si gandeste pozitiv,stii ca nu e bine sa-ti faci ganduri negre de acum ca influenteaza!
DANIELAfrumos "stil" de a povesti ai,iar despre soacra-ta ce sa zic,am ramas fara cuvinte,doamne ce fenomene pot exista pe pamatul asta.-.......
MONIabia astept sa incepi si tu fiv-ul,vreau sa fugim toate la odisee,cred ca deja a venit momentul sa lasam subiectul asta gol!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
alina_alexandra spune:
Salut!
De mult nu am mai intrat pe forum incercind sa iau o pauza de la ideea de FIV insa acum ma pregatesc sa revin.
Azi am sunat la Giulesti pt programare la prof. Marinescu si s-a stabilit pt 6 noiembrie.
Daca pina la data aceea cineva nu se poate prezenta la programare, va rog mult sa ma anuntati si pe mine.
Va urez mult succes tuturor fetelor care ati inceput deja tratamentul.
Alina
Mirela_1 spune:
Rami, imi pare rau. Cred ca ar trebui sa incerci mai multe cicluri. Mai ales ca preturile sunt OK. Din moment ce la FIV-ul trecut ti-a gasit un ovocit, inseamna ca e f posibil sa apara intr-o anumita luna. Te pup si sper sa ai bafta luna viitoare.
Felicia, injectare cu folos iti doresc.
Cristal ai ET maine? Multa bafta.
Nusy, cum iti mai e?
Fetelor cat trebuie sa fie estradiolul inainte de stimulare. Mai mic de 50?
KoraPop spune:
Mirela cred ca depinde la ce laborator iti faci dozarea.La IDS valorile de referinta pt faza foliculara sunt 39-189 pt estradiol.
Kora
CARPE DIEM!
diana_d spune:
Multumesc fetelor pt incurajari!
Voi incerca sa fiu optimist-realista
Durerile nu cred sa fie de la ovare,
nu am simtit nimic nici dupa punctie nici dupa ET.
Poate progesteronul are inclusiv efecte adverse de genul asta,
cine stie. Vom vedea.
Rami
care este motivatia lipsei de folicului?
Mi se pare incredibil.
Ce ti s-a spus?
Cum stai cu rezerva ovariana (raportul FSH/LH)?
Ce tratament ai luat?
Ti-ai dozat estradiolul pe perioada stimularii?
Incearca sa fii curajoasa si la urmatorul FIV
sa ai parte de succes!!!
Relya spune:
Fetelor in sfarsit am inceput stimularea. Azi e a doua zi.
N-am facut nici o dozare de estradiol. Nici doctorita n-a pomenit nimic despre asta. Tura asta merg asa.
Rami,
felicia
Mirela_1 tu cum stai ?
pup toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Mirela_1 spune:
Kora, val. care mi-a iesit e in limitele laboratorului (33,3 pg/ml), dar parca spunea Moniland la un moment dat ca estradiolul trebuie sa fie mai micde xx inainte de stimulare. Sau poate nu-mi mai aduc eu aminte bine.
Relya, succes la stimulare. Eu am 4 zile de stimulare cu tot cu ziua de azi (fac injectiile dimineata).
DianaD, tin pumnii, sa ai o val mare la test.
felicia_ spune:
quote:
Originally posted by ella_72
Buna dimineata !
Fetelor dragi ....cat dureaza de cand se intocmeste dosarul pentru FIV pana cand ma cheama efectiv pentru tratament ? La Giulesti.......
Multumesc mult !
Ella, daca ai toate analizele gata, si toate sunt ok, cred ca te va chema la eco in z 21, sau iti va da o luna AC si apoi te cheama la eco. Depinde de ce protocol si tratament vei primi. Dosarul e gata?
Kla, pai ce faci? Nu zici nimic? Ce-ai facut la eco?
poze
ioanacarmen spune:
Dariela, ti-am trimis pe PM tratamentul de sustinere pe care l-am urmat incepand cu ziua punctiei.
Kora Pop- am mai scris prin luna iulie povestea mea...Am facut o inseminare artificala in 2003, o tentativa de FIV ( intrerupt in noiembrie anul trecut din lipsa de raspuns la tratament) si alte 2 FIV-uri: 1. februarie 2007 si 2. iunie 2007, ultimul reusit- mi-am vazut comoara de fetita la eco, vineri.
LilianaFi operatiile de endometrioza, toate monitorizarile, inseminarea, FIV-urile, etc sunt facute de dr. Protopopescu Denisa.
Cu ea voi naste si tot cu ea voi merge pana in panzele albe daca e nevoie . Nu stiu tu de cand ai endometrioza, dar la mine e veche rau- 10 ani...si uite ca am luat cycloproginova pana in saptamana 13 de sarcina ( inclusiv).
Imbratisez si succes!
14+
KoraPop spune:
diana d multe dintre fetele care au avut dureri ca de CM dupa ET sunt acum gravidute,totusi nu e o certitudine;si eu am avut incepand cu ziua ET-ului pana in ziua 8-9 astfel de dureri de CM dar nu a fost sa fie,am avut bhcg=1,insa eu cred ca aceste dureri sunt de la incercarea micutilor de a se adapta si a se implanta in burtica.Doamne ajuta!
P.S.Rami a facut doar punctia pe foliculul din luna respectiva,adica nu a facut inhibare,stimulare sau alte tratamente,acesta e FIV pe ciclu natural si uneori se poate intampla ( oricareia dintre noi) ca foliculul sa nu contina ovocit.
ioanacarmen sa iti traiasca printesa,sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa!Am rectificat pe listuta si ma bucur tare ca inca o fata luptatoare a izbandit pana la urma!Felicitari inca odata!
Kora
CARPE DIEM!