FIV 133

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna dimineata !

Fetelor dragi ....cat dureaza de cand se intocmeste dosarul pentru FIV pana cand ma cheama efectiv pentru tratament ? La Giulesti.......

Multumesc mult !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Moni draga,
despre puiutii lipiti de mine, nu stiu ce sa zic.
Pare ciudat, dar nu am aproape nici o speranta,
desi nu sunt deprimata. Am senzatia ca sunt realista.
Deja ma intreb ce voi face daca nu...
si nu gasesc raspunsuri.
Am dureri ca de ciclu care au inceput de ieri dimineata
(ziua 3 de la ET), la fel am avut si la Fiv1.

Daniela
exista Piafen supozitoare,
insa eu am folosit 1 tb de Piafen + 1 tb de Algocalmin.
Te asigur ca eram la fel de ingrozita ca si tine
dupa prima HSG
si inainte de a 2-a, insa de data asta sub calmante a fost suportabil. Ti se va face probabil si o fiola de Diazepam
(cu rol si de relaxare a musculaturii uterine, nu doar de somnoreala).
Nu te stresa prea tare, ia cockteil-ul de medicamente
propus de mine si cred ca va fi mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Diana_d...durerile pe care le acuzi nu are treaba cu "micutii tai" ,care se plimba prin uter in cautarea locului cel mai bun pt.temelia casutei lor...durerile sint de la ovar care au fost traumatizate totusi s-a extras niste ovuli nu...hai fii realista ,dar putin optimism nu strica,iti urez numai bine....sa deschizi drumul din toamna cu succes,bafta multa!
Rami bafta multa...

Moni..inca nimic...dar tot sper pt azi

Numai bine tuturor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu nu am ce sa scriu, deocamdata (astept sa-mi vina ciclu zilele astea pentru a ma programa la histeroscopie), dar va citesc si va tin pumnii tuturor.

Intrebare pentru cele care au luat elevit: ati observat o pofta de mancare mai mare? Eu as manca intruna. Si cand dorm visez mese pline cu mancare. E de la Elevit sau de la bibilica?

si bafta tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Anca W. ...esti f.simpatica....cred ca ambele variante sint bune......si mie mi se intimpla la fel....aseara am venit de la restaurant si cind am ajuns acasa mi-era foame...cautam prin frigider ceva...apoi de rusinea sotului care nu mai intelegea nimic...am mai mincat doar o fructa...multa bafta la HSC,sa vii cu un rezultat bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata si din partea mea!
Vin si eu la raport, mai cu intarziere, ca a reinceput nebunia la Giulesti... abia la 9 si ceva am intrat la eco. Mi-a dat ok-ul sa incep stimularea, cu 2 menogon/zi + 1/2 diphereline, mi-a zis ca e preferabil sa fac menogonul dupa amiaza, asa ca o sa-l fac seara.
Fetelor, voi ziceati ca dupa 14 zile de inhibare, endomertul ar trebui sa fie mic... al meu era de 5,2 mm! (e adevarat ca as fi z 8...)O fi rau? Dr n-a zis nimic, mi-a zis sa incep stimularea. Urmatoarea eco va fi pe 25 sept, z 9 de stimulare.
Rami, cred ca tocmai te chemase cand am plecat eu!
Luck, tin pumnii!
Diana, oare cum sa reusim sa facem o combinatie intre realism si optimism? Asa, sa fim optimiste-realist! Ca si eu sunt cam realista!
Cristal, tu maine ai ET-ul, nu? Bafta! Ce mai face Raluca?
O saptamana usoara tuturor!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca si eu iau elevit si am observat ca am mai multa pofta de mancare,parca as "rontai" mereu cate ceva asa ca mai iau cate o punga cu seminte ca sa nu mananc mancare intr-una;asa ca nu e de la bibilica

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, eu din pacate nu vin cu vesti bune , in sensul ca la punctie nu au gasit nimic in folicul, asa cum ma asteptam, de altfel... Insa oricat te-ai astepta, tot e neplacuta senzatia cand afli.

Fetelor, in schimb Monseniorul e jos palaria, eu nu am vazut pana acum un medic atat de bun psiholog si atat de apropiat de paciente.... In fine, m-a consolat (am stat de vorba jumatate de ora dupa punctie), mi-a propus sa mai incercam una si ciclul urmator si daca nu, a zis ca o sa vedem ce "strategie" adoptam. Si Cocei si Dascalescu si toata lumea s-au purtat impecabil !

Punctia, desi fara anestezie nu e durut DELOC, mai neplacuta a fost pregatirea anterioara decat procesul in sine.
Acum astept sa se faca si la noi inhibina b si in functie de asta vad incotro o apuc. Asta e situatia, oricum nu o pot schimba cu nimic, asa ca am de gand sa fiu la fel de optimista in continuare. Si la fel va sfatuiesc si pe voi.
Felicia, te pup, succes incontinuare !

V-am pupat pe toate si va astept macar pe voi cu vesti bune !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rami, imi pare rau ca nu a gasit nimic... lasa ca luna viitoare poate ovulezi pe ovarul celalalt si o fi mai vrednic!
Daniela, da acela e cabinetul de care ziceam eu, eventual intrebi si te trimit asistentele daca trebuia in alta parte!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

rami tare rau imi pare ,totusi nu ar fi mai bine cu stimulare ca din mai multi foliculi sa se gaseasca totusi ovocite?Nu ar fi totusi sanse mai mari?Ma bucur ca esti optimista,asa si trebuie sa fi,va gasi dr. o strategie si in cazul tau.La inhibina B suntem multe candidate asa ca sper ca zvonul ca se va face si la noi sa se adevereasca cat mai curand!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput